FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Halkic nije cetnik, ti s cetnikom znas na cemu si. Kao ovaj iz Lukavice, mrzi te i znas da te mrzi i "to je ok".
Halkic i njemu slicni su lkige zadnje vrste, da se promjeni Savez on bi sutra bio glavni sudija hrvatima, prekoautra bosnjacima, vanzemaljcima itd, majku svoju bi prodao. To je najgora sorta ljudi.
Halkic i njemu slicni su lkige zadnje vrste, da se promjeni Savez on bi sutra bio glavni sudija hrvatima, prekoautra bosnjacima, vanzemaljcima itd, majku svoju bi prodao. To je najgora sorta ljudi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Bravo i za nasu policiju. **** je i njima bilo, moraji dva kantona proci do svog, a ocito i da oni znaju kakva je situacije, nisu retardi ****.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:35Istina i rekao je na megafon naš komandir, mi vam garantujemo sigurnost. Slobodno izađite.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:57Gledam snimke, ovaj dio policije sa beretkama je na kraju usao i napravio tampon izmedju navijaca i ovih sa sljemovima. Ako je to policija kantona Sarajevo, uradili su najbolje sto su mogli. Sta treba da jos veci belaj bude ili da se kantonalne policije sukobe. Kritikovao sam policiju kantona kod deebija i dalje mialim sa je to odron odrona sta rade ali ovo je ok potez ako su oni. Ako nisu oni , ko god da je, ispravno su postupili
Nadam se da je nakon izlaska sa stadiona bilo sve ok i da ste svi koji ste bili dole dobro dosli kuci.
Ma nemamo mi ništa od ovog što izražavamo zabrinutost
Nama je sezona propala tako što su direktne sudijske odluke i odluke iz var sobe utjecale na ishod minimalno 8-10 mečeva, dakle skoro 1/4 prvenstva. Sudijske lakrdije su krenule kada smo bili u top 3 mjesta, a ko zna kako bi prvenstvo i naš položaj na tabeli bili da nije to toga, makar da nije u 70% slučajeva došlo.
Sa nama se postupa kao da smo zadnja ološ ove države i sporta, ultra hajka koja je počela od Veleža i onim crvenim za Adžema i Karamarka, gdje na naše prvo saopštenje i žalbu nisu reagovali, odnosno samo ostavili “seen”. Nakon toga ovi tretmani sa Manijacima i našim usposlenicima već 3. put u Doboju u 2 sezone, pa onda ovo danas. Previše se šprdaju, nebitan smo im faktor u savezu dok god ne uradimo konkretne stvari.
I ja sam zato da se izlazi sa terena, ali opet razmišljam time bi samo sebi ugrozili poziciju u prvenstvu, a niko ne bi A rekao na to naše. I da napravimo nešto radikalno, da istupimo, i da izlazimo sa terena, uvjeren sam 100% da nas niko od klubova B komponente, a pogotovo H komponente ne bi podržao. Eventualno bi se javio neki političar i pravio pritisak, ali i to vjerujem radi ličnih poena, ne iz ljubavi (čast izuzecima). S druge strane, da je neko drugi u našoj situaciji, mi bi se odmah javili. Jednostavno, vidi se da smo u ovom svemu sami, da im je pojava Željinih navijača i Manijaka kao grupe koja ne šuti, trn u oku. Mislim da će i navijačima uskoro prekipiti, te da ćemo ovo morati sami rješavati protiv saveza. Dodatno me brine i činjenica da bi nam savez naredne sezone kada se još jače pojačamo, napravimo tim, Sanin uloži pare, savez i sudije nastavile masakrirati ovim svim. Na hajr.
Nama je sezona propala tako što su direktne sudijske odluke i odluke iz var sobe utjecale na ishod minimalno 8-10 mečeva, dakle skoro 1/4 prvenstva. Sudijske lakrdije su krenule kada smo bili u top 3 mjesta, a ko zna kako bi prvenstvo i naš položaj na tabeli bili da nije to toga, makar da nije u 70% slučajeva došlo.
Sa nama se postupa kao da smo zadnja ološ ove države i sporta, ultra hajka koja je počela od Veleža i onim crvenim za Adžema i Karamarka, gdje na naše prvo saopštenje i žalbu nisu reagovali, odnosno samo ostavili “seen”. Nakon toga ovi tretmani sa Manijacima i našim usposlenicima već 3. put u Doboju u 2 sezone, pa onda ovo danas. Previše se šprdaju, nebitan smo im faktor u savezu dok god ne uradimo konkretne stvari.
I ja sam zato da se izlazi sa terena, ali opet razmišljam time bi samo sebi ugrozili poziciju u prvenstvu, a niko ne bi A rekao na to naše. I da napravimo nešto radikalno, da istupimo, i da izlazimo sa terena, uvjeren sam 100% da nas niko od klubova B komponente, a pogotovo H komponente ne bi podržao. Eventualno bi se javio neki političar i pravio pritisak, ali i to vjerujem radi ličnih poena, ne iz ljubavi (čast izuzecima). S druge strane, da je neko drugi u našoj situaciji, mi bi se odmah javili. Jednostavno, vidi se da smo u ovom svemu sami, da im je pojava Željinih navijača i Manijaka kao grupe koja ne šuti, trn u oku. Mislim da će i navijačima uskoro prekipiti, te da ćemo ovo morati sami rješavati protiv saveza. Dodatno me brine i činjenica da bi nam savez naredne sezone kada se još jače pojačamo, napravimo tim, Sanin uloži pare, savez i sudije nastavile masakrirati ovim svim. Na hajr.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
- BiHSportman
- Kontakt:
Sve je bilo okej poslije izlaska. Momci su bili van sebe. Ovaj policajac što je udarao gore iznad nas, riđokosi, govori dok udara, sad pjevajte “Bajram je”.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:58Bravo i za nasu policiju. **** je i njima bilo, moraji dva kantona proci do svog, a ocito i da oni znaju kakva je situacije, nisu retardi ****.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:35Istina i rekao je na megafon naš komandir, mi vam garantujemo sigurnost. Slobodno izađite.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:57Gledam snimke, ovaj dio policije sa beretkama je na kraju usao i napravio tampon izmedju navijaca i ovih sa sljemovima. Ako je to policija kantona Sarajevo, uradili su najbolje sto su mogli. Sta treba da jos veci belaj bude ili da se kantonalne policije sukobe. Kritikovao sam policiju kantona kod deebija i dalje mialim sa je to odron odrona sta rade ali ovo je ok potez ako su oni. Ako nisu oni , ko god da je, ispravno su postupili
Nadam se da je nakon izlaska sa stadiona bilo sve ok i da ste svi koji ste bili dole dobro dosli kuci.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Radikalne I ekstremne stvari se rade van terena, od napuštanja samo bi dobili kaznu i gubitak bodova.
Ako vec hocemo poslati poruku na samom terenu, to treba uraditi na kreativan i u skladu s pravilima način. Naprimjer protiv Borca u Banja Luci, izaci na teren i dodavati se cijelu utakmicu, pa nek daju oni koliko hoce golova. To bi bila poruka koja bi odjeknula a ne mogu nas kazniti.
U međuvremenu van terena se moraju početi rješavati stvari.
Sad nevezano samo za nas klub, generalno je doslo vrijeme da u Sarajevu prestanemo glumiti gospodu prema onima koji ne zaslužuju.
Vrijeme da se iskoriste sve dostupne opcije protiv mrzitelja ove države.
Ako vec hocemo poslati poruku na samom terenu, to treba uraditi na kreativan i u skladu s pravilima način. Naprimjer protiv Borca u Banja Luci, izaci na teren i dodavati se cijelu utakmicu, pa nek daju oni koliko hoce golova. To bi bila poruka koja bi odjeknula a ne mogu nas kazniti.
Sad nevezano samo za nas klub, generalno je doslo vrijeme da u Sarajevu prestanemo glumiti gospodu prema onima koji ne zaslužuju.
Za fašizam u ŠB ne treba trošiti riječi, već sam napisao, KNOJ je tamo radio 8 godina dok se nije ugasio. Ima tamo i dobre raje, ali i fašista prve klase.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:11Sve je bilo okej poslije izlaska. Momci su bili van sebe. Ovaj policajac što je udarao gore iznad nas, riđokosi, govori dok udara, sad pjevajte “Bajram je”.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:58Bravo i za nasu policiju. **** je i njima bilo, moraji dva kantona proci do svog, a ocito i da oni znaju kakva je situacije, nisu retardi ****.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:35
Istina i rekao je na megafon naš komandir, mi vam garantujemo sigurnost. Slobodno izađite.
Velid Spaho
Velid Spaho
Boze sacuvaj. Nek ste dobro i nek ste se vratili. Sreca, pa nije eskaliralo, a malo je falilo. A taj idiot, da je nekako saznati i satrat ga medijski, nista pravno, nista kazna, samo medijski linc pa da ga bez tuzbi skinu i suspenduju.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:11Sve je bilo okej poslije izlaska. Momci su bili van sebe. Ovaj policajac što je udarao gore iznad nas, riđokosi, govori dok udara, sad pjevajte “Bajram je”.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:58Bravo i za nasu policiju. **** je i njima bilo, moraji dva kantona proci do svog, a ocito i da oni znaju kakva je situacije, nisu retardi ****.BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:35
Istina i rekao je na megafon naš komandir, mi vam garantujemo sigurnost. Slobodno izađite.
Mi kao klub nemamo hrabrosti za tako nesto. Ali to su stvari kojima se boris, napravis potez gdje video obidje planetu. Izvedes juniore koji ispod dresa nose majice sudija lopova, skidaju ih dok ne dobijemo crvenih da se tekma prekine i slicne poteze da pravimo.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:17Radikalne I ekstremne stvari se rade van terena, od napuštanja samo bi dobili kaznu i gubitak bodova.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Nama je domet da Klub objavi saopštenje na FB kojim će Vico obrisat pakaš i da se ovdje na forumu poziva na pravne akcije kojima će Čeferin da obriše pakaš.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:24Mi kao klub nemamo hrabrosti za tako nesto. Ali to su stvari kojima se boris, napravis potez gdje video obidje planetu. Izvedes juniore koji ispod dresa nose majice sudija lopova, skidaju ih dok ne dobijemo crvenih da se tekma prekine i slicne poteze da pravimo.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:17Radikalne I ekstremne stvari se rade van terena, od napuštanja samo bi dobili kaznu i gubitak bodova.
Mi kao narod smo nesposobni da pokrenemo bilo kakvu akciju u kojoj će se nešto radikalno promijeniti. Nemamo tu sposobnost i iz tog razloga će Vico produžiti svoj mandat, iz tog razloga će i u budućnosti samo Zrinjski i Borac osvajati titule, iz tog razloga će se i dalje veličati ratko mladić, silovanje muslimana itd, a kažnjavati će se naše grupe što proslave dan kad su se oslobodili tih kandži. Nastaviće nas balije klati svojim suðenjem, pognuto ćemo svaku utakmicu otići u svlačionicu i to je to. Nema ovdje nikad nikakve promjene s tim se svi moramo pomiriti. Što prije to bolje.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Pa dobro s obzirom da smo tek dobili investitora, te da faktički trenutno nemamo upravu kluba, mislim da ipak nije realno za očekivati ozbiljnije korake u tom smjeru od kluba, makar ne u ovoj sezoni.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:24Mi kao klub nemamo hrabrosti za tako nesto. Ali to su stvari kojima se boris, napravis potez gdje video obidje planetu. Izvedes juniore koji ispod dresa nose majice sudija lopova, skidaju ih dok ne dobijemo crvenih da se tekma prekine i slicne poteze da pravimo.Tramvaji29877 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:17Radikalne I ekstremne stvari se rade van terena, od napuštanja samo bi dobili kaznu i gubitak bodova.
Ali evo bez obzira na sve to, kao sto kažes probati nešto, naprimjer za sledeci derbi prvih 5 minuta dodavati se ili kleknuti kao protest protiv sudjenja, te protiv nasilja i provokacija nad nasim navijačima (svinjska mast u Doboju).
U Doboju se nesto apsolutno sramotno desilo a proslo je gotovo neopaženo. Bio sam na toj utakmici(ne sa Manijacima) i bas je ofirno bilo uzivo gledati, da bas pred sami početak, kofol zovu one redare da ociste tribinu, kao da nisu ranije to mogli ustanoviti.
Nisam siguran kakva su pravila u savezu, ali ako pravila dozvoljavaju ne pozdraviti se na početku utakmice sa sudijama, ili s odredjenim ekipama (naprimjer s igračima Borca).
Prouciti detaljno pravilnik saveza i uraditi sve sto on dozvoljava, naprimjer isto da igraci borca nemaju tople vode nakon utakmice ili igraci Sloge, opet angažirati pravnike i svaku moguću situaciju iskoristiti u nasu korist.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Zamisljam kako Bicakcica na ljeto pitaju(kvalitetni igraci) za misljenje o ligi, sudijama i svemu a ovaj im sve istrese... Pa ko ce ti bolan doci kvalitetan u ovaj cirkus ? Vratis Dzeku da se nagurava po tunelu, da mu noge lome po Doboju i da prodju nekaznjeno, da mu halkic celavi vicin ker sudi... Ne treba to nasem dijamantu pred penziju Allaha mi! Fuj na sta smo spali i sta smo sebi dozvolili.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Pa to im i jeste cilj, da naprave situaciju kakva je naprimjer u Srbiji, gdje se zna ko može biti prvak ( u našem slučaju to su dvije ekipe), te da pokusaju da ligu ucine sto nezanimljivijom i neatraktivnijom, kako bi sto manje ljudi dolazilo na stadione i generalno kako bi sto manje ljudi gledalo na bilo koji način utakmice, a sve kako bi oni onda sto jednostavnije mogli ostvarivati svoje interese.
Realno mi bas lahko prelazimo preko nekih stvari koje su očite, naprimjer krvnički startovi igrača na nase igrace ili igrace drugih klubova koji prolaze nekažnjeno, a to se konstantno desava iz sezone u sezonu.
Naprimjer Herrera ili Kvrzic se izivljavaju nad protivnicima, i naravno da niko ozbiljan nece doci da mu ti maloumnici lome koljena i noge, a unaprijed se zna da ce biti vecinom zasticeni od sudija.
Realno mi bas lahko prelazimo preko nekih stvari koje su očite, naprimjer krvnički startovi igrača na nase igrace ili igrace drugih klubova koji prolaze nekažnjeno, a to se konstantno desava iz sezone u sezonu.
Naprimjer Herrera ili Kvrzic se izivljavaju nad protivnicima, i naravno da niko ozbiljan nece doci da mu ti maloumnici lome koljena i noge, a unaprijed se zna da ce biti vecinom zasticeni od sudija.
Tacno je da Sanin jos nije sve preuzeo stvari u svoje ruke, i da ce njegova ulaganja doc do izrazaja tek posle maja ove godine. Ali cu vam reci i u to sam siguran da ulozi 20 m € u ekipu da nece bit iznad 2 gog mjesta i eventualnog osvajanje kupa bh.
Jednostavno protiv SUDIJA je nemoguce igrat i ubjedjen sam da Dinamo dodje u bh ligu sa ovakvim sudjenjem zrinjskom borcu, i sudjenje koje ima SARAJEVO i ove godine zeljo nebi bili prvaci.
Ismir je potrosio bruku para potrosice i Sanin al prvak klub iz b komponente nece bit dok je Vico tu i dok su dva sarajevska kluba jedan protiv drugog.
I zato smatram da Sanin treba bit pametan da zastiti i sebe i brata i zelju i sarajevo sa potezom koji mozda nece navijaci zelje odobrit ili ce bit protiv, a to je da odobri 1000 ulaznica za nase navijace i da se dogovori vama 3000 na kosevu nama 1000 dok se ne napravi jug kad se jug napravi nama 1800 ulaznica i tu nesmije bit vise pomjeranja ni sa jedne strane.
Drugo, klubovi i navijaci trebaju dogovorit kako da posalju neku zajednicku poruku VUCU BEUSU. Dali kroz printanje neki maica ili gore sto neko rece 10 minuta cucnut okrenut guzicu sudi ili uzet napravit sudiski dres u velicini sjevevera izvest loptu sa centra navijaci nek razviju dres sudije i da se igraci obje momcadi poredaju ko kad reprezentacija kad slusa himnu i gledaju u taj dres.. smatram da bi to jedino poslalo poruku od koje bi se moglo nesto desit. Zeljo sam i SARAJEVO samo ce bit lahak plijen za Beusa. Vico je retardiran i glup covjek ovo sve kroji i vodi beus, vico je kondom i radi sto mu on kaze.
Takodje ovim potezom nijedan klub nebi mogli kaznit.
Izadjetel sa terena -6 mozda -8 bodova. Nas su pokrali u kupu izasli smo 2 minute prije kaznili nas u prvenstvu sa oduzimanjem bodova.
Mi jedino jos nismo proteste pokusali al cisto sumnjam da ce to nesto promjenit al i to treba uradit
Jednostavno protiv SUDIJA je nemoguce igrat i ubjedjen sam da Dinamo dodje u bh ligu sa ovakvim sudjenjem zrinjskom borcu, i sudjenje koje ima SARAJEVO i ove godine zeljo nebi bili prvaci.
Ismir je potrosio bruku para potrosice i Sanin al prvak klub iz b komponente nece bit dok je Vico tu i dok su dva sarajevska kluba jedan protiv drugog.
I zato smatram da Sanin treba bit pametan da zastiti i sebe i brata i zelju i sarajevo sa potezom koji mozda nece navijaci zelje odobrit ili ce bit protiv, a to je da odobri 1000 ulaznica za nase navijace i da se dogovori vama 3000 na kosevu nama 1000 dok se ne napravi jug kad se jug napravi nama 1800 ulaznica i tu nesmije bit vise pomjeranja ni sa jedne strane.
Drugo, klubovi i navijaci trebaju dogovorit kako da posalju neku zajednicku poruku VUCU BEUSU. Dali kroz printanje neki maica ili gore sto neko rece 10 minuta cucnut okrenut guzicu sudi ili uzet napravit sudiski dres u velicini sjevevera izvest loptu sa centra navijaci nek razviju dres sudije i da se igraci obje momcadi poredaju ko kad reprezentacija kad slusa himnu i gledaju u taj dres.. smatram da bi to jedino poslalo poruku od koje bi se moglo nesto desit. Zeljo sam i SARAJEVO samo ce bit lahak plijen za Beusa. Vico je retardiran i glup covjek ovo sve kroji i vodi beus, vico je kondom i radi sto mu on kaze.
Takodje ovim potezom nijedan klub nebi mogli kaznit.
Izadjetel sa terena -6 mozda -8 bodova. Nas su pokrali u kupu izasli smo 2 minute prije kaznili nas u prvenstvu sa oduzimanjem bodova.
Mi jedino jos nismo proteste pokusali al cisto sumnjam da ce to nesto promjenit al i to treba uradit
Možda je nepopularno mišljenje, ali slažem se @pitar6785 što si napisao. Iako krajnju odluku daje mup, zajedničkim lobiranjem možda bi se i moglo nešto napraviti i dati SZ zdenku, naravno pod uslovom ako postoji zajednički interes za borbu protiv kriminala u savezu.
Velid Spaho
Velid Spaho
Ja mislim da je to jedini nacin, a i to ce tesko ici ako nebudemo isli jako slozno i bez milosti, jer ustase i cetnici fer play uzimaju kao slabost i prelaze sve moguce crvene linije a prodate balije jedva docekale da uzmu koji dinar naguzive pomagajuci unistavanjem drzaveLynx je napisao/la: ↑23 mar 2026, 02:36Možda je nepopularno mišljenje, ali slažem se @pitar6785 što si napisao. Iako krajnju odluku daje mup, zajedničkim lobiranjem možda bi se i moglo nešto napraviti i dati SZ zdenku, naravno pod uslovom ako postoji zajednički interes za borbu protiv kriminala u savezu.
Mi nemozemo ocekivat da velez celik sloboda nesto urade kad su predaleko broj jedan, broj dva skoro su unisteni ti klubovi (posebno celik i sloboda) trece ti klubovi i u naj jacim momentuma nisu toliko jaki mocni, al smatram bez obzira sto navijacke grupe hz robijasi fukare manijaci ra nisu u nekim dobrim odnosima, kad bi Sarajevo i Zeljo krenuli zajednicki odano bez ikakvih kalkulacija tipa sta ce uradit celik sloboda velez da bi se i oni prikljucili jer i njih sve BEUS vico vec izjebo i njima je pun k u rac ovog..
Jer i oni su sad vidjeli da nije bolje da zrinjski borac budu orvaci i vode savez jer bolje bit u pl bh i borit se svako 10 godina za titulu/kup nego bit u trecoj drugoj ligi i cekat kad ces nestat.
Srbi 4 kluba hrvati 3 bosnjaci 3 i od tih tri jedan osvoio kup odkad je vico tu.
Da se odma razumijemo nemam nista protiv da borac posusje zrinjski sb ili bilo kojibdrugi klub bude prvak bh al da to bude na fer nacin..
A kalJANAC je dokaz kako se balija kupuje sutra ce govorit OGI OGI SLIZICE SE OGI
BEUS I VICO u najgorem slucaju mogu nas izbacit u kantonalnu ligu. Al to bi bilo pucanje u vlastito koljeno i nisu oni bas toliko naivno..
-
GavranBeli
Kakve gluposti pišete s pitarima nesto se udružiti. Ne daj Boze nikom, nema većih smetljara od njih. Na sjeveru na Grbavici gađaju bakljama medju djecu, curice, roditelje. Sad fol mi raja. Aj razgulite s teme, udružiti se s Velezom s nama nećete.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Nek rade sta god žele al ovako vise ne može u vlastitoj državi smo stranci postali.
Ovde smo prije mjesec dva i spominjali pitare i usppredjivali se s njima ... Kad sam rekao da su dosegli svoj maximum i da dalje neće moc iz nekih drugih razloga koliko god para da ulozis.
Nalazimo se u situaciji goroj nego 91-92.... U pitanju jeste ljuto rivalstva i svi znamo kakav je rivalitet al mora se stat u odnranu grada i svog kluba. Pojedinačno niko nista uraditi ne može. Vico nije sam u svemu ovome...
U hrvatskom Sirokom Brijegu smeta slika reintegracije Grbavice od cet ni ka .... Jako interesantno.
Ovde smo prije mjesec dva i spominjali pitare i usppredjivali se s njima ... Kad sam rekao da su dosegli svoj maximum i da dalje neće moc iz nekih drugih razloga koliko god para da ulozis.
Nalazimo se u situaciji goroj nego 91-92.... U pitanju jeste ljuto rivalstva i svi znamo kakav je rivalitet al mora se stat u odnranu grada i svog kluba. Pojedinačno niko nista uraditi ne može. Vico nije sam u svemu ovome...
U hrvatskom Sirokom Brijegu smeta slika reintegracije Grbavice od cet ni ka .... Jako interesantno.
Halkic jucer nije trazio prekid, delegat tj. bezbjednjak iz Istocnog Sarajeva, Avram Dejan je preko delegata i 4. sudije trazio prekid od Halkica.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:56Halkic nije cetnik, ti s cetnikom znas na cemu si. Kao ovaj iz Lukavice, mrzi te i znas da te mrzi i "to je ok".
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Zato sada organizovati akciju, skupiti pare i na sve ijedan bilbord u Sarajevu postaviti ovu sliku, platiti i SCC-u da se slika vrti na led panelu. Da narednih mjesec dana kada idu na posao u Sarajevo svaki dan gledaju tu sliku.
Da nije ovaj taj Avram?Ideneide je napisao/la: ↑23 mar 2026, 08:29Halkic jucer nije trazio prekid, delegat tj. bezbjednjak iz Istocnog Sarajeva, Avram Dejan je preko delegata i 4. sudije trazio prekid od Halkica.Argentina je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:56Halkic nije cetnik, ti s cetnikom znas na cemu si. Kao ovaj iz Lukavice, mrzi te i znas da te mrzi i "to je ok".

Trenutno korisnika/ca: GradKamena1 i 5 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)