Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ima možda 1%. Čitavo njihovo društvo je zadojeno mržnjom i vjerovanjem da su izabrani ljudi. Otpad civilizacije i svako moguće zlo na planeti kreće od njih ili iza istog stoje oni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Topla preporuka, jedan od najboljih kanala na yt. Strašne mini-dokumentarce i istrage čovjek radi
- VensanKasel
- Kontakt:
Sjećam se , pisao si ovdjeMarsal je napisao/la: ↑22 mar 2026, 10:04Ja tad kupio svoje prvo autoVensanKasel je napisao/la: ↑22 mar 2026, 09:45Dugo nezapamćenoj krizi , prije 4-5 godina gorivo bilo 3,60 KM .![]()
za 50 maraka dobio 13 litara goriva bokte.
Je li ono Peugeot 308 ?
Danas prolazim kroz Srednje Ina pumpa , benzin 2,31 KM a dizel 3,36 KM
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Scrubs je najbolji sitcom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
19vendetta87
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Oba su doslovno isti, jaoo zabavni i relaksirajuci, po meni scrubs malo bolji.
- Wilshere10
- Kontakt:
Najbolji sitcom trenutno je fb stranica IDFa. 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- gringoBasJa
- Kontakt:
Apsolutno je tako, pravi Jevreji su dobro doprinjeli covjecanstvu, dosta naucnika kroz historiju su Jevreji... A ovi sto su se pozvijerili su zasluzili da ih se malo ravna!rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:13Jevreja ne, cionista da, jer kao sto vidimo ima i tamo normalnih ljudi koji protestvuju protiv Bibija i njihovih ekstremista i koji ne zele rat.Surreal je napisao/la: ↑22 mar 2026, 11:28da, što više mrtvih jevreja abdArtemisFowl je napisao/la: ↑22 mar 2026, 10:40Prošao je ramazan, sad se može rahat navijat za što više poginulih civila.
Raja ne vjeruje da je Izrael vise imao antivladinih protesta nego Iran, ali mediji to nisu bas prenosili!
Barem trecina Izraeleca su protiv ovakve politike svoje vlade...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /260322135
Pa ovo ni nacisti nisu radili birvaktile. Rosicky, Winters i Artemis čitaju ovaj članak i bacaju ga u nesvijet
Pa ovo ni nacisti nisu radili birvaktile. Rosicky, Winters i Artemis čitaju ovaj članak i bacaju ga u nesvijet
Nemoj tako, pa to je jedina demokratija na BI. Kad ga več spominjes da samo kažem opet da je Rosicky najveca gnjida koja je pisala na ovom forumu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 00:58https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /260322135
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Svoje bolesne perverzije pripisujete drugim forumašima.
@rioferdy Cionizam je u osnovi borba za postojanje države Izrael, te je samim tim i Bosna i Hercegovina isto cionistička država, jer priznajemo državu Izrael. Jel i nas treba pobiti što više? Ionako smo američki protektorat.
@rioferdy Cionizam je u osnovi borba za postojanje države Izrael, te je samim tim i Bosna i Hercegovina isto cionistička država, jer priznajemo državu Izrael. Jel i nas treba pobiti što više? Ionako smo američki protektorat.
- gringoBasJa
- Kontakt:
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam šutio;
jer nisam bio komunist.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam šutio;
jer nisam bio socijaldemokrat.
Kada su došli po sindikaliste,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalist.
Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, ali već odavno kolo vodi revizionistička struja cionizma, tj i oni su najvidljiviji i najglasniji, to su ovi na vlasti (Likud i sva desničarska svita oko njih) koji i kroje politiku Izraela a krenulo je od Jabotinskog koji je i bio začetnik te ideje, Herzl je bio onaj koji je bio originalni cionista ali ovo što Likud i većina oko njega provodi je Jabotinsky i njegova doktrina, i takvima ne želim dobro.ArtemisFowl je napisao/la: ↑23 mar 2026, 07:53Svoje bolesne perverzije pripisujete drugim forumašima.
@rioferdy Cionizam je u osnovi borba za postojanje države Izrael,
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Krajem 18. stoljeća na prostoru tadašnje Palestine živjelo je oko 300k ljudi, od toga 90% arapskog stanovništva (muslimana), te ostatak krsćana i Jevreja.
To su bili osmanski popisi.
Prvi popis za britanskog mandata desio se 1922. Tu stoji da na muslimane Arape otpada 78 %, na Jevreje 11 posto itd.
Država Izrael silom nastala, silom se održava. Tu se sva priča oko borbe završava.
Izraelski ministar finansija crta neke karte obećane zemlje. Ne znam kakva je podrška tim ološima među narodom, ali očito da se tek sačica buni protiv genocida u Gazi.
Zamisli svjetske organizacije godinama unazad upozoravaju na aparthejd nad Palestincima, pa EU i na otimačinu zemlje. Nikom ništa.
Skoro 50 % Arapa, stanovnika Izraela (koji čine cca 22 % tamošnje populacije), živi na granici siromaštva. Ovo kaže publikacija Nacionalnog instituta Izraela.
Naravno da ima normalnih Jevreja, ali na veći uzorak, to su priče za malu djecu.
To su bili osmanski popisi.
Prvi popis za britanskog mandata desio se 1922. Tu stoji da na muslimane Arape otpada 78 %, na Jevreje 11 posto itd.
Država Izrael silom nastala, silom se održava. Tu se sva priča oko borbe završava.
Izraelski ministar finansija crta neke karte obećane zemlje. Ne znam kakva je podrška tim ološima među narodom, ali očito da se tek sačica buni protiv genocida u Gazi.
Zamisli svjetske organizacije godinama unazad upozoravaju na aparthejd nad Palestincima, pa EU i na otimačinu zemlje. Nikom ništa.
Skoro 50 % Arapa, stanovnika Izraela (koji čine cca 22 % tamošnje populacije), živi na granici siromaštva. Ovo kaže publikacija Nacionalnog instituta Izraela.
Naravno da ima normalnih Jevreja, ali na veći uzorak, to su priče za malu djecu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- gringoBasJa
- Kontakt:
Jevreji su pokusavali stvoriti sebi drzavu na sve moguce nacine, Staljin(Gruzijski jevrej) je 1930-ih je napravio Jevrejsku drzavu "Birobidžan" ali im se nije svidjela zbog klime i udaljenosti... Onda su napravili ww2(Hicho i Zena Eva oboje jevreji) da bi dobili Izrael(Slavena zaginulo 27 miliona, zionista koliko vrlo upitno) a ovo sad sto se desava meni mirise na to da ce dio Ukrajine biti ta njihova nova drzava... Temeljim na tom da Zelenski(Jevrej) svim silama ide potamaniti sto vise Ukrajinaca, tamo su hvatanja na ulici svakodnevnica i pravac na liniju pod FAB-ove... Mozda grijesim ali mene moj njuh slabo kad vara... Izrael se razara do nivoa GAZE, Ameri se povlace sa Bliskog istoka... Ne znam ali mi sve vuce na to da je Ukrajina taj novi Izrael...
- Wilshere10
- Kontakt:
Kaze babuka Donalda da je zapanjen iranskom vojnom sposobnoscu. Kakav degenoid jbte haha 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
pa jel ginu vlastodržšci ili civili? Koja je razlika između nas i civila po arapskim zemljama, saveznicama Izraela i Amerike (što smo i mi, koliko god narod kod nas bio anti-Izrael)?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 09:36Da, ali već odavno kolo vodi revizionistička struja cionizma, tj i oni su najvidljiviji i najglasniji, to su ovi na vlasti (Likud i sva desničarska svita oko njih) koji i kroje politiku Izraela a krenulo je od Jabotinskog koji je i bio začetnik te ideje, Herzl je bio onaj koji je bio originalni cionista ali ovo što Likud i većina oko njega provodi je Jabotinsky i njegova doktrina, i takvima ne želim dobro.ArtemisFowl je napisao/la: ↑23 mar 2026, 07:53Svoje bolesne perverzije pripisujete drugim forumašima.
@rioferdy Cionizam je u osnovi borba za postojanje države Izrael,
- Wilshere10
- Kontakt:
Zao mi ljudi. Niko im nije na vrijeme rekao sta se sprema.Radnici Nove željezare Zenica autobusima krenuli na proteste u Sarajevo: Država mora zaštititi proizvodnju čelika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.