FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
76
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 375

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 mar 2026, 23:45

Carlos ko da je od pjetlica u Sarajevu.Svaka cast majstore krenut ce ga golovi.
Mujkic treba vec sutra da upise fakultet.Izvedbe njega i Durakovica na lijevom beku jos nisam vidio,nesto nevjerovatno a Kupresak grije klupu.Ista stvar i na drugoj strani,Hujber je korisniji od Beganovica.
Dobro je dobili smo i nije niko dobio 3.zuti.Pobjeda je bila neophodna ovdje ali igra isti uzas.

Valjda dodjemo sebi tokom pauze pa na krmetnjaku dat sve od sebe.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 22 mar 2026, 23:46

BegovicRamiz je napisao/la:
22 mar 2026, 23:27
DoktorXabaras je napisao/la:
22 mar 2026, 23:03
22 mar 2026, 22:46

na kojoj si bio buraz
zapad bar onaj radijus oko mene sve zayebancija i opusteno bilo
ohladili smo dobro generalno
malo vise smo pokazali kad je trebalo sacuvati pobjedu al i to nije ni priblizno ko prije
dolazimo sto je uslo u krv a da sam malo normalan ne bih dolazio gledati ovaj cirkus od lige
bio u VIP-u :D šalim se. Bio na zapadu, bar se meni činilo sa ekipom okolo, možda sam se pogrešno izrazio ali je bila neka napetost. Je.biga raja koja dolazi očekuje pobjedu, ja nisam ohladio taman da je ne znam šta a svi znamo kako nam je ova pobjeda važna pred derbi i cijelu atmosferu među igračima. Bez pobjeda si ništa, samo ona podiže moral.
Igra manje više, večinu utakmice loše ali pokrenut će se.
ubija u pojam ovo godinama
maksimalan domet trece mjesto kako god okrenes
igrao odlicno il lose to nam je maksimum
ova sezona je za nas rezultatski zavrsena prve dvije su nedostizne iz raznih razloga a mi smo nedostizni ovima ispod nas jer su realno slabiji i tu su zbog nase malo duze krize i njihovog vrhunca za ovu sezonu
uz prosjecne rezultate povecacemo razliku u odnosu na cetvrtog eto vidjeces
Kup smo olako halali pa i superkup
A šta da radiš brate, ja nakon prošle sezone više nikom ništa ne mogu zamjerit, najbolju ekipu sa najboljim trenerom ti je uništio savez da su ti glavni igrači itrener pobjegli glavom bez obzira a zatim trofej za koji smo krv propišali da osvojimo smo toliko popišali i oblatili klub da ga Miljacka neće oprati za 100 godina.
Šta da radim, idem, navijam, radujem, nerviram se ko i svaki put. Šta sad ako mi je ostalo ta jedna ili dvije utakmice na ljeto u europi, pa opet mi bude lijepo uživam, nastojim izvući maksimalno nešto pozitivno iz ovog svega. Proći će i ovaj njihov harač, do tad na Koševo i poneko gostovanje sa porodicom i lagano. Past će aBd i ove vještačke tvorevine od klubova.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 23 mar 2026, 00:08

bordobijeli je napisao/la:
22 mar 2026, 23:25
Puno je 5 defanzivaca kad igras kući (Bralic, Gojkovic,Ristovski,BeganovicMujkic), nema kreacije ni doboljno igraca koji su nesto prema naprijed sposobni uraditi.
Pa igra i Inter kuci sa 5 nazad pa je fantazija u svojoj ligi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 mar 2026, 00:18

Bekovi najgori dio ekipe, užas.
U ofanzivi Carlos vrijedan spomena, Adem sa vremena na vrijeme bljesak, ali Menalo je totalno razočarenje, baš loš.
Na ljeto ističe ugovor Cipetiću, realno bi bio upgrade za trenutne bekove.
Ne znam kakvih opcija ima za lijevog beka, jer je Mujkić u najmanju ruku kriminalan. Dečko nije odigrao dobrog meča otkad je zabio Slogi gol za pobjedu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 00:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 mar 2026, 23:45
Carlos ko da je od pjetlica u Sarajevu.Svaka cast majstore krenut ce ga golovi.
Da se svi trude i bore ka on svake godine bi uzeli jedan od dva trofeja.
Nadam se da govvna nece i njega pokvariti kao i mnoge prije njega.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 mar 2026, 00:45

Odnosi RA I HZ meni totalno nebitna stvar, jer to se svodi iskljucivo dvije navijacke skupine koje imaju korektan odnos kad igra SARAJEVO i velez, nemaju nikakvu sinergiju u djelivanju protiv saveza i spasavanju bh fudbala.

Horde Dobra prvi put poslali kakvu taku poruku Gicu UMJESTO da i RA isto uradi nadoveze se RA ko lezbejke gledaju. RA ima poprilicno ok sudjenje trenutno jer su nebitan faktor tabelarno (30 bodova za bircem 20 bodeva iza svinjskog) imaju uporiste zastitu od politike i zato sute. Naravno sace reci niko nista nije njima pomago kad su oni bili pokradeni itd itd, sto je nonset i skretanje sa teme.

Banic dobar

Bralic dobar

Ristovski bolji nego inace, nekako ocekujem od njeg mnogo vise danasnja utakmica je 20% sta sam ja od njeg ocekivo posebno onda kad je radniku zabio sa 25 m u prvom kolu

Krdzalic/MOMAK IGRA SVE BOLJE I BOLJE inace sam ga najvise kritikovao al danas je bio BAS BAS DOBAR, i uzadnje 2-3 utakmice sve bolje Bravo Anese

Began; standardno moze on malo bolje jednostavno danasnji preformsns to je sto moze on jer jednostavno za bolje nema kvalitet. Zahvalan igrac volio bi da bude u ekipi jos 4-5 godina i da ovako ulazi kad treba starta kad treba

Karlos; dobar borben jak, danas je bio naj losi odkad je tu

Menalo; meni je on dok je igrao u sb bio fizicki jaci nejak do pm

Elez; dobar igrac malo su ga sudiske odluke izbacile iz samopouzdanja, definitivno igrac kojeg nebi dao ni za jesnog igraca iz zrinjskog i borca

Mujkic; Nadam se da ovo citam j e b e m ti mater u vikler, osisaj se majmune, inace meni on dobro igra osjeti se da je ispadanje iz prvih 11 (povreda il cvitanovic neznam sta je) njega poremetilo i imam fin osjecaj kad baci rajf osisa se i bude dobio jos 2-3 po 75+ minuta da ce on bit top igrac. On je mentalno pao al smatram kad se smiri kad dobije malo na samopouzdanju da je on nas najbolji igrac. On je meni i ns brzini izgubio to mora da vrati a rajf da baci

Adem: Ja da se pitam meni nebi igrao od orve minute vec od 50 minute, ubacit mehmedovica adem jednostavno nema brzinu nit kondiciju da moze igrat od prve minute. Opasale godine. On ima taj potez al jednistavno dok su igraci svjezi on je toliko spor i nejacak da jednostavno gubimo jednog igraca u sredini. Naravno protiv ovi sto neznaju za pobjedu 8 mjeseci adem treba da igra od prve minute jer ide starac na jos goreg starca sa 37 bicakcica. Nas starac je ipak mladji i bolji igrac. A i 15 dana ima da se odmori

Gojkovic: najbolji stoper kojeg sam ja gledao sto se tice igre glavom i citanje igre i postavljanje, al toliko je spor (JA KAKO SE SJECAM NJEGA PRIJE POVREDE BIO JE
MNOGO BRZI) neznam dali je povreda poremetila njegovo trcanje, al je toliko spor da je i za ovu amatersku ligu uzas. Neznam dali on to moze popravit dali je on uvjek ovajav bio, al ako brzinu nemoze dic bar za 10% ja neznam dali bi ga produzio. Mislim definitivno bi al plata na nivou mujkica nista visa i drzat ga ovako da uskoci svremena na vrijeme da krpi rupe i protiv slabi ekipa ga ubacivat da privede utakmicu kraju

Sudija je spasio danas velez da neprime 3-4 komada

VOLIM TE SARAJEVO

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 mar 2026, 06:17

StarmoCity je napisao/la:
23 mar 2026, 02:43
Pitar6785 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:45
Odnosi RA I HZ meni totalno nebitna stvar, jer to se svodi iskljucivo dvije navijacke skupine koje imaju korektan odnos kad igra SARAJEVO i velez, nemaju nikakvu sinergiju u djelivanju protiv saveza i spasavanju bh fudbala.

Horde Dobra prvi put poslali kakvu taku poruku Gicu UMJESTO da i RA isto uradi nadoveze se RA ko lezbejke gledaju. RA ima poprilicno ok sudjenje trenutno jer su nebitan faktor tabelarno (30 bodova za bircem 20 bodeva iza svinjskog) imaju uporiste zastitu od politike i zato sute. Naravno sace reci niko nista nije njima pomago kad su oni bili pokradeni itd itd, sto je nonset i skretanje sa teme.

Banic dobar

Bralic dobar

Ristovski bolji nego inace, nekako ocekujem od njeg mnogo vise danasnja utakmica je 20% sta sam ja od njeg ocekivo posebno onda kad je radniku zabio sa 25 m u prvom kolu

Krdzalic/MOMAK IGRA SVE BOLJE I BOLJE inace sam ga najvise kritikovao al danas je bio BAS BAS DOBAR, i uzadnje 2-3 utakmice sve bolje Bravo Anese

Began; standardno moze on malo bolje jednostavno danasnji preformsns to je sto moze on jer jednostavno za bolje nema kvalitet. Zahvalan igrac volio bi da bude u ekipi jos 4-5 godina i da ovako ulazi kad treba starta kad treba

Karlos; dobar borben jak, danas je bio naj losi odkad je tu

Menalo; meni je on dok je igrao u sb bio fizicki jaci nejak do pm

Elez; dobar igrac malo su ga sudiske odluke izbacile iz samopouzdanja, definitivno igrac kojeg nebi dao ni za jesnog igraca iz zrinjskog i borca

Mujkic; Nadam se da ovo citam j e b e m ti mater u vikler, osisaj se majmune, inace meni on dobro igra osjeti se da je ispadanje iz prvih 11 (povreda il cvitanovic neznam sta je) njega poremetilo i imam fin osjecaj kad baci rajf osisa se i bude dobio jos 2-3 po 75+ minuta da ce on bit top igrac. On je mentalno pao al smatram kad se smiri kad dobije malo na samopouzdanju da je on nas najbolji igrac. On je meni i ns brzini izgubio to mora da vrati a rajf da baci

Adem: Ja da se pitam meni nebi igrao od orve minute vec od 50 minute, ubacit mehmedovica adem jednostavno nema brzinu nit kondiciju da moze igrat od prve minute. Opasale godine. On ima taj potez al jednistavno dok su igraci svjezi on je toliko spor i nejacak da jednostavno gubimo jednog igraca u sredini. Naravno protiv ovi sto neznaju za pobjedu 8 mjeseci adem treba da igra od prve minute jer ide starac na jos goreg starca sa 37 bicakcica. Nas starac je ipak mladji i bolji igrac. A i 15 dana ima da se odmori

Gojkovic: najbolji stoper kojeg sam ja gledao sto se tice igre glavom i citanje igre i postavljanje, al toliko je spor (JA KAKO SE SJECAM NJEGA PRIJE POVREDE BIO JE
MNOGO BRZI) neznam dali je povreda poremetila njegovo trcanje, al je toliko spor da je i za ovu amatersku ligu uzas. Neznam dali on to moze popravit dali je on uvjek ovajav bio, al ako brzinu nemoze dic bar za 10% ja neznam dali bi ga produzio. Mislim definitivno bi al plata na nivou mujkica nista visa i drzat ga ovako da uskoci svremena na vrijeme da krpi rupe i protiv slabi ekipa ga ubacivat da privede utakmicu kraju

Sudija je spasio danas velez da neprime 3-4 komada

VOLIM TE SARAJEVO

Pa ja i kazem da HZ nisu nista uradile, danas je prvi put malo dignut glas. Vas sam samo spomenuo da meni nista neznaci to dobri odnosi HZ-RA (da se razumijemo i treba da budu i treba pokusavat da to traje i da bude jos bolje) jer RA nece sad se udruzit sanama protiv saveza i da ce te to opravdavat necemo mi vama pomagat jer niste ni vi nama , za 7 mjeseci kad SDP i niksic popuse onda ce te opet pricat kako nevalja savez a mi cemo vama govorit niste ni vi nama pomagali kad su nas klali.

Lezbejke sam koristio ko metaforu jer sam nekako se potajno nado da ce te ivi bar izbacit neki transparent ako ne prema Vici bar prema BEUSU.

Jer Beusovo je ovo maslo, cetnik je glup i u ovom slucaju radi sta mu stari brat kaze jer ustasa ima mnogo vise iskustva 18 godina je be sebi mater u savezu duze u savezu nego tito sto je bio presjednik juge

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 mar 2026, 08:02

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 mar 2026, 00:18
U ofanzivi Carlos vrijedan spomena, Adem sa vremena na vrijeme bljesak, ali Menalo je totalno razočarenje, baš loš.
Ne znam kakvih opcija ima za lijevog beka, jer je Mujkić u najmanju ruku kriminalan. Dečko nije odigrao dobrog meča otkad je zabio Slogi gol za pobjedu.
Tačno su kriminalni, jedino Hujber za mene nije loš, fali mu kontinuitet. Cipetic igra desnog beka, imamo tu već Begana i Hujbera, možda jedino ako bi otišao Beganović. Ja ne znam šta je s njim i Mujkićem, tačno su za Stupčanice sa ovim partijama. Nisu to tako loši igrači kako loše igraju. Da li je zasićenje ili ne, ne znam.

Za Menala sam ja ovdje pisao, kad su bile one euforije kad je dolazio. Prosječan igrač, za nasu ligu ok i nista više od toga. Njemu u svakoj ekipi paše uloga djokera s klupe 30 min. E vala za tih 30 min ne vrijedi ti para (ako je tacno 20k eura). Nekako nedovršen igrač..

Ps koja je zvanična brojka sinoc bila? Nije toliko loše, ja bi rekao 4k realnih

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 23 mar 2026, 08:08

Carlos je pravi špic i ono što smo čekali dugo vremena, nadam se da ide doppelpack u derbiju. :pray:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 mar 2026, 08:09

22 mar 2026, 23:46
22 mar 2026, 23:03

bio u VIP-u :D šalim se. Bio na zapadu, bar se meni činilo sa ekipom okolo, možda sam se pogrešno izrazio ali je bila neka napetost. Je.biga raja koja dolazi očekuje pobjedu, ja nisam ohladio taman da je ne znam šta a svi znamo kako nam je ova pobjeda važna pred derbi i cijelu atmosferu među igračima. Bez pobjeda si ništa, samo ona podiže moral.
Igra manje više, večinu utakmice loše ali pokrenut će se.
ova sezona je za nas rezultatski zavrsena prve dvije su nedostizne iz raznih razloga a mi smo nedostizni ovima ispod nas jer su realno slabiji i tu su zbog nase malo duze krize i njihovog vrhunca za ovu sezonu
A šta da radiš brate, ja nakon prošle sezone više nikom ništa ne mogu zamjerit, najbolju ekipu sa najboljim trenerom ti je uništio savez da su ti glavni igrači itrener pobjegli glavom bez obzira a zatim trofej za koji smo krv propišali da osvojimo smo toliko popišali i oblatili klub da ga Miljacka neće oprati za 100 godina.
Šta da radim, idem, navijam, radujem, nerviram se ko i svaki put. Šta sad ako mi je ostalo ta jedna ili dvije utakmice na ljeto u europi, pa opet mi bude lijepo uživam, nastojim izvući maksimalno nešto pozitivno iz ovog svega. Proći će i ovaj njihov harač, do tad na Koševo i poneko gostovanje sa porodicom i lagano. Past će aBd i ove vještačke tvorevine od klubova.
Sinoć na zapadu poveo i malce, smrzli se, hajd ja al oni... Mladji ovaj govori ja cu sljedecu na TVu gledati. :lol:
i ja kontam isto, dobro iko dodje. Ubije te u pojam savez, sudjenje, saopstenja, gamad u i oko kluba, neuslovan stadion, dobra je nama posjeta. Jedino šta mi možemo da se malo vrati nešto medju rajom je prica o stadionu da se pokrene al pravo. Da nešto stvarno pravimo i čekamo trenutak kad ce se ova gamad iz saveza skloniti a za nadati se i da ce se nas klub ocistiti od nakupljenog otpada. Sve ostalo, priče o napadanju titula su za malu djecu, kakav god igrački kadar imao.

Herson

Post Postao/la Herson » 23 mar 2026, 08:25

nokee je napisao/la:
23 mar 2026, 08:09
22 mar 2026, 23:46

Sinoć na zapadu poveo i malce, smrzli se, hajd ja al oni... Mladji ovaj govori ja cu sljedecu na TVu gledati. :lol:
i ja kontam isto, dobro iko dodje. Ubije te u pojam savez, sudjenje, saopstenja, gamad u i oko kluba, neuslovan stadion, dobra je nama posjeta. Jedino šta mi možemo da se malo vrati nešto medju rajom je prica o stadionu da se pokrene al pravo. Da nešto stvarno pravimo i čekamo trenutak kad ce se ova gamad iz saveza skloniti a za nadati se i da ce se nas klub ocistiti od nakupljenog otpada. Sve ostalo, priče o napadanju titula su za malu djecu, kakav god igrački kadar imao.
Posjeta odlična sinoć. Kad se uzme u obzir sve, rezultati, neuslovnost stadiona, konstantne turbulencije u i oko kluba, stalna razočarenja itd. naša posjeta je solidna. Posjeta od 4.500 na Koševu je srazmjerna posjeti od 7,8 hiljada na Grbavici.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 23 mar 2026, 08:53

Slažem se s tobom 100%. Kod nas su ubjedljivo najlošiji dio tima bočni igrači. Čim loptu primi Beganović ili Mujkić, unaprijed znaš da od toga nema ništa. Njihov centaršut je na nivou amaterske lige i iskreno sam siguran da bi neko iz omladinskog pogona mogao odigrati isto, ako ne i bolje.
Druga stvar je katastrofalna motorika igrača sve je sporo, nepokretno, bez ikakvog otvaranja. Igrači se bukvalno kriju iza protivnika umjesto da traže loptu. Zbog toga mi iznosimo loptu po dvije minute ili je samo nabijamo bez ikakve ideje.
Gledao sam juče emisiju o Bodo Glimtu gdje čovjek objašnjava kako je trener sve promijenio, intenzitet treninga s loptom je lud, oko terena ima 30 lopti i čim jedna izađe, druga se odmah ubacuje. Nema stajanja. Igrači koji to ne mogu ispratiti ne mogu ostati u klubu. To je suština napravi svoj stil igre i to ganjaj. Trka, otvaranje, pritisak. To je radio Jakirović i vidimo gdje je sad. E, sad ja sam ubijeđen da je svima fer sudjenje, da nema štimanja i putanja utakmica Borcu, da nas nisu klali kako sto jesu, da bi mi sigurno osvojili dvije ili tri titule. Ali sve dok je Gico u savezu, batina je iz raja izašla, za sve...
Evo i oni tebe selame!

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 23 mar 2026, 09:22

Ma osvojili bi mi ****.
ono sinoc je bio rak za oci, u prvih dvadeset minuta, sam vec gledao na sat jer je to bilo toliko jadno i dosadno da sam mislio da sam na stadionu bar tri sata.
Sva igra je da Gojkovic nabije na Carlosa pa ako se sta rodi dobro i jest, gol pao slucajno, nista smisleno vidio nisam za cijelu utakmicu.
Menalo razocarenje, vec se uklopio u prosjek cijele ekipe, Mujkic da Bog sacuva.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 mar 2026, 09:38

:bih: kad ti pobjeda znači više nego domaćim igračima
slika

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 23 mar 2026, 09:41

jesu bekovi užas posebno mujkic koji je teška katastrofa, ali tu ima i do veznih igrača koji su ko pizde već puno utakmica, onaj crni ih pojeo protiv veleza u kupu, sad ih mico kuzmanovic jede ko da je neka igračina. Kada je adem bio raspolozen davao je fine lopte kuprešaku koje su bile pola asistencije, sada sa ovakvom veznom linijom bekovi izgledaju još gore. Elezija nema već 5-6 utakmica nigdje, ko muha bez glave, Adem rijetki bljesci koji nam nista ne donose konkretno, Krdža isto po neki bljesak kao sinoc ona lopta kada je Menalo oboren itd... Ugl bekovi jesu loši, ali vezna linija nam je blaga katastrofa

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 mar 2026, 09:54

belosevic23 je napisao/la:
23 mar 2026, 09:41
jesu bekovi užas posebno mujkic koji je teška katastrofa, ali tu ima i do veznih igrača koji su ko pizde već puno utakmica, onaj crni ih pojeo protiv veleza u kupu, sad ih mico kuzmanovic jede ko da je neka igračina. Kada je adem bio raspolozen davao je fine lopte kuprešaku koje su bile pola asistencije, sada sa ovakvom veznom linijom bekovi izgledaju još gore. Elezija nema već 5-6 utakmica nigdje, ko muha bez glave, Adem rijetki bljesci koji nam nista ne donose konkretno, Krdža isto po neki bljesak kao sinoc ona lopta kada je Menalo oboren itd... Ugl bekovi jesu loši, ali vezna linija nam je blaga katastrofa
Volio bih da neko dostavi snimak sa utakmice. Kretnja našeg veznog reda bez lopte je ravna nuli, bukvalno hodanje i sakrivanje iza igrača u fazonu nemoj meni. Adem jedino zna tražiti loptu.
Krenuli u tranziciju, tri naša igrača se otvaraju na desnom krilu i sudaraju se, ono ni u kadetima nisam vidio.
Nazad ih 210cm visoki kolac pretrči ko djecu. Ne znam kako smo dobili sinoć, Velež je bio bolji, mi standardno loši.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 23 mar 2026, 10:14

Nemoj te Boga vam hvaliti Carlosa, do ljeta ce se i on uklopiti u sivilo. Kad skonta da ovdje sve prolazi, a para kapa kako kapa.
Cak je i onaj kilo menalo prve dvije bio solidan, al ima nesto prokleto kod nas, isto ko da smo leglo neprofesionalizma pa i ove dobre iskvarimo.

Zar nisu ovi sa sjevera mogli prozivati mandica i ostalu bagru za stadion, nesto konkretno bar. Nije da nema materijala.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 mar 2026, 10:15

mujkicu prvo frizuru osisati, na nulu. kad zasluzi da nosa trakice i repice ko kakva curica u osnovnoj skoli, nek ih nosa ako ga nije sramota.
zasluzena pobjeda ekipe, tacno za ovaj jedan gol. uz naravno jos jedan eventualni sa kreca kad je ocigledan faul nad menalom napravljen.
adem ce dominirati na grbavici ako bude ziv i zdrav, voli on nabrijanu atmosferu...
i jos jedna stvar, mali ignatkov je bas falio, nije tehnicar ali trci i pokriva gdje treba i gdje ne treba...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 mar 2026, 10:23

misstianopenaldo je napisao/la:
23 mar 2026, 10:14
Nemoj te Boga vam hvaliti Carlosa, do ljeta ce se i on uklopiti u sivilo. Kad skonta da ovdje sve prolazi, a para kapa kako kapa.
Cak je i onaj kilo menalo prve dvije bio solidan, al ima nesto prokleto kod nas, isto ko da smo leglo neprofesionalizma pa i ove dobre iskvarimo.

Zar nisu ovi sa sjevera mogli prozivati mandica i ostalu bagru za stadion, nesto konkretno bar. Nije da nema materijala.
Pa kad nam je klub ko BH Telecom, uhljebe se svi na bogovske plate bez ikakve odgovornosti. Nema penala s platama (ako im zakasni 10 dana odmah neki bojkoti), nema ulijetanja u svlacionice i na treninge kao nekad, nema nista od tog. Logicno da se opuste kad su im ista primanja bili prvi ili peti, dobili ili izgubili utakmicu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 mar 2026, 10:26

Ovoj ekipi nije problem nedostatak kavaliteta sto sam mislio vec jednostavno fudbalski iq.
Kretanje nam je najgore u ligi.Ademov posao je zadnja trecina terena a ne da se spusta na 16 po loptu.Bezveze se trosi dok dva pivota hlade jaja.Jucer dobru utakmicu odigrao,Menalo je trebao ono zabiti ne znam sto ide na penal i u prvom poluvremenu Mujkic najjednostavniji dupli ne zna odigrati za cist gol.
Problem broj 2 je kretanje u fazi odbrane.Znaci nemoguce da svaki napad na nasoj polovini mi stojimo 15m od njihovi igraca.Ne znam sta se pokusava i koja je zamisao ali ljudi nam se setaju u gol.Man to man marking i sto prije vratiti loptu kakva zonska odbrana i qurci to je za Slogu i ove bunkeraske ekipe sto postave dupli blok i cekaju.
Moramo se vise kretati,mora se negdje taj višak stvoriti,vise utrcavanja vise agresivnosti i nema odustajanja.Oni kad vide da si ti fizicki dominantniji od njih i da su nemocni njima je moral 0%.To zna svako ko je igrao lopte a mi smo Sarajevo i moramo insistirati na tome svaku utakmicu.Na Kosevu nam ovo prolazi nemamo poraza u ligi ali na strani ne znam sta desava.

Ono gdje stvarno fali kvaliteta to su bekovske pozicije i to se mora rijesiti na ljeto.Nas najbolji bekovski par je Hujber i Kupresak po svim karakteristikama.Zasto uporno forsira Mujkica koji prvo nije beka a drugo nema kvalitet ni najmanji za tu poziciju.Bega vec znamo sve 3 godine je tu,1 na 1 nikoga jos nije presao,centrirati ne zna,iq 0.Bukvalno slabija verzija Dusana Hodzica ali eto nesto trckara udara pa ostane.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.