La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kao što sam i najavio kad je došao, savršen trener za Real
Još jedan u nizu kojem ce golobradi mladici iz La Masije završiti prijevremeno karijeru.
- DinGospo21
- Kontakt:
Kmeka se nastavlja 
kakav brat je CholoDiego Simeone: "I don’t think the referee's decisions affected the match. We could have done much more. We could have defended their goals better and done more in attack. We’re facing teams that play well, and if you give them anything, they’ll hurt you. We deserved more."
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Simeone, 17. 01. 2025:denimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:39kakav brat je CholoDiego Simeone: "I don’t think the referee's decisions affected the match. We could have done much more. We could have defended their goals better and done more in attack. We’re facing teams that play well, and if you give them anything, they’ll hurt you. We deserved more."![]()
"Nisam gledao utakmicu. Rekli su mi kakve stvari su se dešavali, ali to oni rade već 100 godina. Ne znam stvarno zbog čega ste iznenađeni", prokomentarisao je trener Atletico Madrida.
Hvala Petarda, upravo si potvrdio ono što ja pričam. Cholo je sada pogledao utakmicu i svojim očima vidio i shvatio kakav PR neki klubovi imaju i koju priču furaju haha.Petardaa je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:53Simeone, 17. 01. 2025:denimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:39kakav brat je CholoDiego Simeone: "I don’t think the referee's decisions affected the match. We could have done much more. We could have defended their goals better and done more in attack. We’re facing teams that play well, and if you give them anything, they’ll hurt you. We deserved more."![]()
"Nisam gledao utakmicu. Rekli su mi kakve stvari su se dešavali, ali to oni rade već 100 godina. Ne znam stvarno zbog čega ste iznenađeni", prokomentarisao je trener Atletico Madrida.
![]()
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Shvatio je vec odavnodenimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:55Hvala Petarda, upravo si potvrdio ono što ja pričam. Cholo je sada pogledao utakmicu i svojim očima vidio i shvatio kakav PR neki klubovi imaju i koju priču furaju haha.
Inace, izjava je od prosle godine.
Bukvalno piše "nisam gledao utakmicu" i zbog toga i ima mišljenje kakvo ima.. evo sinoć je gledao utakmicu i ima drugo mišljenje. Kakav bi on trener bio kada bi kreirao mišljenje na osnovu tik tok screenshotova, umjesto detaljne video analize? smiješno.Petardaa je napisao/la: ↑23 mar 2026, 17:02Shvatio je vec odavno![]()
Inace, izjava je od prosle godine.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pa nije gledao tu, gledao je zato mnoge druge prije toga. Zato i ima mišljenje takvo kakvo ima. Sigurno ne bi bez razloga rekao da se to radi u korist Reala već 100 godinadenimen99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 17:15Bukvalno piše "nisam gledao utakmicu" i zbog toga i ima mišljenje kakvo ima.. evo sinoć je gledao utakmicu i ima drugo mišljenje. Kakav bi on trener bio kada bi kreirao mišljenje na osnovu tik tok screenshotova, umjesto detaljne video analize? smiješno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.