Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Diadora
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Diadora » 23 mar 2026, 01:06

On u ovakvoj formi kakvoj je sada nemoze pomoci ni mladoj repci a kamoli a selekciji.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 23 mar 2026, 01:31

Arvid je napisao/la:
16 mar 2026, 22:46
perun je napisao/la:
16 mar 2026, 14:13
Izgleda da ovdje nikom ne pada na pamet da je velšanin pored nestručnosti možda patriotski nastrojen i ne želi držati u formi našeg igrača
:tokralju:
Jedan od jačih postova u historiji foruma :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 23 mar 2026, 11:13

231983 je napisao/la:
16 mar 2026, 23:28
Arvid je napisao/la:
16 mar 2026, 22:46
perun je napisao/la:
16 mar 2026, 14:13
Izgleda da ovdje nikom ne pada na pamet da je velšanin pored nestručnosti možda patriotski nastrojen i ne želi držati u formi našeg igrača
:tokralju:
Hehe, i ja sam ovo neki dan spomenuo. Eno na repstaciji pisu da se po Danskoj prica o tome. Naravno, nista zvanicno.
Ja ne bih u potpunosti odbacio ovu stvar.
evo Boga mi spomenu ovu situaciju. Gotovo eksplicitno reče da ga je ostavio na tribinama zbog baraza. Pa je li moguce covjece...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 mar 2026, 11:19

Bit ce ovo karma treneru Brondbya, kad mi odemo u finale :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 mar 2026, 11:20

:rol: evo ih levati opet nasjeli na price njegovog menadzera sergeja B. da je na tribini zbog baraza :rol: mrtvo hladno levati to prihvataju lazi raspalog propalog kockara. Sta kazu prica se po danskoj ahha,pa da je bendzamin tako dobar i da mu se radi nepravda odma bi dobio taj trener nogu. Malo kriminalno pseto je dobio od boga to sto kriminalce ceka svugdje, pravda uvijek pobjedi. Istina se nemoze nikad sakrit, mali je poluinvalid bez dometa i zato vas ceka uvijek najgore sa takvim invalidima. Bosnjo najgluplji Insan.

Svi krivi, grah u Romi, pizze u Romi, sir u ajaxu, kopacke uske u ajaxu, sada trener u brondby, vjetar u danskoj, hladan zrak u danskoj, svi su krivi uvijek ali nije invalid krimos bendzi. Jbg tako u fudbalu nemas sansi nikakve, jer si los a drugi sve krivi. Fuj
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 mar 2026, 11:30

bhfanatic14 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:20
:rol: evo ih levati opet nasjeli na price njegovog menadzera sergeja B. da je na tribini zbog baraza :rol: mrtvo hladno levati to prihvataju lazi raspalog propalog kockara. Sta kazu prica se po danskoj ahha,pa da je bendzamin tako dobar i da mu se radi nepravda odma bi dobio taj trener nogu. Malo kriminalno pseto je dobio od boga to sto kriminalce ceka svugdje, pravda uvijek pobjedi. Istina se nemoze nikad sakrit, mali je poluinvalid bez dometa i zato vas ceka uvijek najgore sa takvim invalidima. Bosnjo najgluplji Insan.
Al fakat, zivota mi.Zar stvarno neko vjeruje u ovu pricu? Jarane, ti kad si dobar i kad si kvalitet, ma igras taman da treneru sutra nastupas protiv rodjenog mu brata.

Klasicni alibi mu je Barbarez napravio, jer ce igrati bez minute u klubu, a za sve lose eventualno-imati opravdanje.

Win-win.Mudar potez Barbe, mora se priznati.Pazi ovog malog ko zjenicu oka svog.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 mar 2026, 11:34

Nisam fan Tahirovica, ali je nemoguce da igra u prvom dijelu sezone relativno redovno, pa cak i u nekoliko meceva u drugoj polusezoni, a sad odjednom izvan ekipe. Eto bas 10 dana pred baraz ga ovaj izbaci skroz iz ekipe, da cak ne bude ni na klupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 23 mar 2026, 11:39

Laže Barbarez, neka ss.ba kontaktira odmah trenera za drugu stranu priče i vidjet će se sve. Kakve monstruozne laži se izmišljaju da se opravda menadžerski poziv.
BRATSTVO GRAČANiCA

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 23 mar 2026, 11:40

On da je kljucni igrac i da od njega zavisi nesto, nikad trener ne bi rizikovao svoj posao zbog njega. Medjutim kad ima igrace na njegovoj poziciji koji nisu losiji od njega, onda nista ne gubi ako ga odstrani iz ekipe.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 23 mar 2026, 11:44

DamirT je napisao/la:
23 mar 2026, 11:34
Nisam fan Tahirovica, ali je nemoguce da igra u prvom dijelu sezone relativno redovno, pa cak i u nekoliko meceva u drugoj polusezoni, a sad odjednom izvan ekipe. Eto bas 10 dana pred baraz ga ovaj izbaci skroz iz ekipe, da cak ne bude ni na klupi.
Upravo tako. Uostalom, puno toga c bit jasnije kada se vrati u Dansku. Ako i dalje bude na tribinama, laze Barbarez. Ako ga vrati u kadar, trener je djubre.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 23 mar 2026, 11:46

Sindikat12 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:40
On da je kljucni igrac i da od njega zavisi nesto, nikad trener ne bi rizikovao svoj posao zbog njega. Medjutim kad ima igrace na njegovoj poziciji koji nisu losiji od njega, onda nista ne gubi ako ga odstrani iz ekipe.
ali ako je kljucni igrac I zna da ce praviti probleme velsu onda najbolje rjesenje da ga odstrani, da nije neki igrac igrao bi.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 23 mar 2026, 11:51

dovoljno je fizicki spreman i sa utakmicama u nogama, da ovi izostanci zadnjih nekoliko utakmica su ga sacuvali od povreda, rekuperirali i doveli do cinjenice da se zazelio utakmica, lopte i trcanja. tako da mu je napravio medjedju uslugu s ovim, jer je pun energije i zelje, i mislim da ce letiti po terenu, a ima i motiv vise.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 23 mar 2026, 11:54

hz1987 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:51
dovoljno je fizicki spreman i sa utakmicama u nogama, da ovi izostanci zadnjih nekoliko utakmica su ga sacuvali od povreda, rekuperirali i doveli do cinjenice da se zazelio utakmica, lopte i trcanja. tako da mu je napravio medjedju uslugu s ovim, jer je pun energije i zelje, i mislim da ce letiti po terenu, a ima i motiv vise.

slika

evo bas se i ovdje vidi kako puca od samopouzdanja za razliku od ovih što se klebare :hmmmmm:
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 23 mar 2026, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 23 mar 2026, 11:55

hz1987 je napisao/la:
1-2 utakmice okej, ali je on zadnji put vise od 45 minuta odigrao 15 februara to je ipak puno vremena. Ne bi trebao biti starter….

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 23 mar 2026, 12:09

bhfanatic14 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:20

Svi krivi, grah u Romi, pizze u Romi, sir u ajaxu, kopacke uske u ajaxu, sada trener u brondby, vjetar u danskoj, hladan zrak u danskoj, svi su krivi uvijek ali nije invalid krimos bendzi. Jbg tako u fudbalu nemas sansi nikakve, jer si los a drugi sve krivi. Fuj
To postoji samo kod nas.
Kerim ne igra jer se vraća u Leverkusen, potpuno nebitno što je jedan od najboljih u Salzburgu i što se bore za titulu.
Esmir ne igra jer mu burgeri u Eindhovenu navodno nisu dobri kao oni u Michiganu i Bostonu, a trener je neki zlobni tip i, prije svega, uz tu su mu crnci i Marokanci iz ekipe bezobrazni.
Vjerovatno su mu još i pare ukrali iz svlačionice.
Velski trener Bröndbyja očito ne mari za svoj posao i izbacuje Tahirovića iz tima, iako to našem državnom timu još više otežava da pobijedi Wales.

Po koji narod bi kazao: ‘Ceo svet se urotio protiv nas.’"

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 23 mar 2026, 12:12

Mene ne bi cudilo da je to istina. Frajer fakat nije nafakali. Budes veci talenat nego npr sad Bajraktarevic danas(Market Value mu bio 6 miliona sa 20 godina, igras u Ajaxu - znaci nije EPL da su napuhane cijene.).

Predjes u Ajax kao takav talenat, solidnu sezonu odigras za tipa igraca kojem ne mjeris ucinak golovima i asistencijama(2 gola 4 asistencije u ligi) i nafaka ti takva da se potrefis narednu sezonu u Ajaxu kad je bio u raspadu i od tad se nije sastavio ni blizu kakav je bio bar 2023...

Prvu sezonu znaci dobro odigrao, nova sezona - klupira te trener, bace te u drugi tim i logicno ko ce te htjet kupit tako. Mislim definitivno Ajax je tad bio prezasicen "talentima". Evo i u Brondbyu fakat lik im stvara sanse nestvarne, ali nema ko realizovati.

Ja se slazem da je nekad spor i nezainteresovan, ja se slazem da nije zasluzio kod nas igrati kad je sjedio u stanu u Amsterdamu a ne visio na treninzima. To su sve cinjenice.. Ali cinjenica je i da mi i dan danas nemamo veceg talenta(i sa 23 godine je mlad da kroz par godina moze izrast u igracinu).

Ove stvari vezano ko mu je babo, jel neki krimos, i te stvari koliko ga mogu izdignut mogu ga i ukopat, ne znas kome je babo stao na zulj...

Ali treba tu pogledati i sa druge strane, one psiholoske. Jarane treba podnijet da propadens ovako sa 22 godine. Tesko je podnijet to u 30 i kojoj kamo li sa 22. Nadat se da je i ovaj +50% update cijene zimus povecao mu sanse da bude na radaru barem nekih fenjerasa lige 5.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 mar 2026, 12:13

Brondby IF i Steve Cooper moraju da podnesu krivicnu prijavu protiv Sergeja Barbareza i Benjamina Tahirovica ! Pvo je nevidjeno u svijetu fudbala. Nema druge ! A bosnjo levo ko levo, njegov menadzer svaki press vas vara i pravi budalama da opravdava njegovo igranje u prvih 11. Kakva slucajnost svaki press evo vec dvije godine sve se prica o Tahirovicu i Bazdaru, sasvim slucajno igraci agencije Barbarez i Vepar Spahic. Bujrum jbg svako nek protumaci kako hoce, ako je neko glup i nije kapacitet neka tako ostane. Ali ovako nasa BH nikud nemoze nit ce biti velika repka ikad .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 23 mar 2026, 12:14

231983 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:54
hz1987 je napisao/la:

slika

evo bas se i ovdje vidi kako puca od samopouzdanja za razliku od ovih što se klebare :hmmmmm:

Hoćemo bosanske vitezove i ratnike a ne fensi manekeke
!
BRATSTVO GRAČANiCA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 mar 2026, 12:16

Povedi nas Tahe :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 mar 2026, 12:23

Vidjećemo da li je istina ili nije, meni je ovo jako neprofesionalno, ja se nadam da je Barbarez svjestan da će određeni otočki mediji provjeriti ovu informaciju i vrlo vjerovatno u slučaju da je iznosio krive navode može snositi posljedice, nisi ti druže Mourinho da pričaš šta hoćeš

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, random11, unavita i 38 gostiju.