Premijer liga BiH - aktuelno

zivimzaosjecaje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zivimzaosjecaje » 23 mar 2026, 11:17

Paromlinac je napisao/la:
23 mar 2026, 01:58
zivimzaosjecaje je napisao/la:
23 mar 2026, 01:11
Nevjerojatno je koliki ste vi, Bošnjaci, kao narod, licemjerni paćenici. Ne znam da postoji još jedna zemlja u kojoj mediji šire propagandu u korist navijačkih skupina, osim ovdje. Milijun članaka bošnjačkih medija u kojem Manijake slave kao heroje, npr. Crna Hronika BIH: ,,Dvostruki aršini u Širokom Brijegu: Herceg Bosna može, "gazi baliju" može ali Željin transparent ne može."
Zašto je namjerno izostavljeno da je skandiranje započelo provokacijom Manijaka "gazi ustaše"?
Zbog skandiranja, ubacivanja baklji u teren i transparenta je utakmica prekinuta, te se htjela ispraznit tribina, no Manijaci su radije htjeli to odraditi na teži način.
Ista situacija prošle sezone na Pecari kad je igrao Zrinjski protiv Širokog. Zbog novih pravila o gostovanjima, Ultrasi su skandirali ,,**** te Bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!", te su ubacivali baklje na teren. Utakmica je prekinuta, te su namjeravali isprazniti tribinu ako Ultrasi ne stanu sa skandiranjem. Stali su, utakmica se nastavila, nije bilo potrebe intervencije. U tome je razlika, Ultrasi su stali, Manijaci su nastavili, pa se završilo kako se završilo. Naravno, bošnjački mediji su odmah izvrnuli obe situacije. Manijaci bez ikakvog razloga izbačeni, a Ultrasi ,,sramotno", ,,bez ikakvog razloga" psovali državu.
Nije ni prvi, a ni zadnji put da se takva propaganda širi. Pretprošle sezone, bošnjački mediji bez ikakvog dokaza plasirali vijest da su Ultrasi u oružanoj(!) pljački oduzeli Red Army-u transparente. Na kraju, kada je izašao video, ispostavilo se da je jedino član Red Army-a imao pištolj. Nakon toga, vijesti o plaćenicima iz Bijeljine, vezanje u obiteljskoj kući u kojoj živi s bolesnim roditeljima, onda stotine članaka o tome kako je FUP oduzeo transparente Red Army-a, koji su bili kod policajaca, koji su "navodno" radili za Ultrase, pa čak i objavili ime čovjeka, koji nema veze s time, SVE se ispostavilo lažnim. Onda opet, vijesti o posipanju travnjaka kiselinom, samo da se odvrati pažnja od najveće sramote u njihovoj povijesti.
Koliko je bilo ovakvih članaka od strane bošnjačkih medija, a koliko je bilo članaka o tome kada su 4 člana Red Army-a (jedan od njih trenutno u pritvoru zbog ubojstva prije mjesec dana) ušli u stan i zamalo ubili čovjeka?
Koliko sam članaka pročitao što je sramotno kako su HZ vraćene s gostovanja u RS-u, isto tako i za Manijake. Jesu li pisali da je sramotno što su prošle sezone vratili Ultrase ispred Koševa, tj. nisu im dali da unesu zastave, bubnjeve, nikakva obilježja kluba, pa čak ni šalove? Odmah su mediji krenuli pisati kako su Ultrasi vraćeni zbog političkih poruka, itd., a nisu mogli biti dalje od istine.
Onda od "mnogobrojnog" izvještavanja što su Ultrase skidali usred zime u Banjoj Luci, jer nisu smjeli imati obilježja koja na sebi imaju šahovnicu, onda kada su specijalci isprebijali Ultrase na Grbavici dok su praznili tribinu, itd. Mogu mislit da su se u istoj situaciji našle neke bošnjačke grupe, odmah bi bilo NATO help.
Nema većih licemjera od vas.
Iako nisam Bosnjak, moram ti reci da je izuzetno neprimjereno jednom citavom narodu dati epitet licemjeri, a prilikom toga kao osnovni argument koristiti parafraze iz javnih medija. Nepotrebno i jadno.

Kad sam vec uprljao ruke, da pozdravim i onih nekoliko Banjalucana. Upalili ste se kao kutnjaci oko parole Manijaka, a siguran sam da ne znate kako se ta ulica zvala dok nije dosla pod kontrolu Srba, koji su joj promijenili ime tokom rata . Zvala se Ulica Bratstva i jedinstva, a cinjenica da vam je to toliko smetalo da ste morali u ratu mijenjati ime vam moze dati povoda za malo razmisljanja. Ko nas, bre, zavadi.
Gdje je veća šteta? Ja što nekim budalama na forumu govorim da je čitav narod licemjeran, ili mediji koji, reklo bi se :) , imaju mnogo veći utjecaj od mene, pišu čiste neistine na štetu jedne grupe, pa i čitavog naroda već godinama. Jučer u Stocu Bošnjaci prebojali mural napravljen žrtvama Vukovara. Kakve su bile reakcije medija, a kakve bi bile da su Hrvati prebojali mural žrtvama Srebrenice?? Još ona budala, Sanel Kajan stavlja objave kojim podržava to uništavanje murala.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 mar 2026, 11:18

23 mar 2026, 11:06
Pablo11 je napisao/la:
23 mar 2026, 02:46
Nevjerojatno je koliki ste vi, Bošnjaci, kao narod, licemjerni paćenici. Ne znam da postoji još jedna zemlja u kojoj mediji šire propagandu u korist navijačkih skupina, osim ovdje. Milijun članaka bošnjačkih medija u kojem Manijake slave kao heroje, npr. Crna Hronika BIH: ,,Dvostruki aršini u Širokom Brijegu: Herceg Bosna može, "gazi baliju" može ali Željin transparent ne može."
Zašto je namjerno izostavljeno da je skandiranje započelo provokacijom Manijaka "gazi ustaše"?
Zbog skandiranja, ubacivanja baklji u teren i transparenta je utakmica prekinuta, te se htjela ispraznit tribina, no Manijaci su radije htjeli to odraditi na teži način.
Ista situacija prošle sezone na Pecari kad je igrao Zrinjski protiv Širokog. Zbog novih pravila o gostovanjima, Ultrasi su skandirali ,,**** te Bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!", te su ubacivali baklje na teren. Utakmica je prekinuta, te su namjeravali isprazniti tribinu ako Ultrasi ne stanu sa skandiranjem. Stali su, utakmica se nastavila, nije bilo potrebe intervencije. U tome je razlika, Ultrasi su stali, Manijaci su nastavili, pa se završilo kako se završilo. Naravno, bošnjački mediji su odmah izvrnuli obe situacije. Manijaci bez ikakvog razloga izbačeni, a Ultrasi ,,sramotno", ,,bez ikakvog razloga" psovali državu.
Nije ni prvi, a ni zadnji put da se takva propaganda širi. Pretprošle sezone, bošnjački mediji bez ikakvog dokaza plasirali vijest da su Ultrasi u oružanoj(!) pljački oduzeli Red Army-u transparente. Na kraju, kada je izašao video, ispostavilo se da je jedino član Red Army-a imao pištolj. Nakon toga, vijesti o plaćenicima iz Bijeljine, vezanje u obiteljskoj kući u kojoj živi s bolesnim roditeljima, onda stotine članaka o tome kako je FUP oduzeo transparente Red Army-a, koji su bili kod policajaca, koji su "navodno" radili za Ultrase, pa čak i objavili ime čovjeka, koji nema veze s time, SVE se ispostavilo lažnim. Onda opet, vijesti o posipanju travnjaka kiselinom, samo da se odvrati pažnja od najveće sramote u njihovoj povijesti.
Koliko je bilo ovakvih članaka od strane bošnjačkih medija, a koliko je bilo članaka o tome kada su 4 člana Red Army-a (jedan od njih trenutno u pritvoru zbog ubojstva prije mjesec dana) ušli u stan i zamalo ubili čovjeka?
Koliko sam članaka pročitao što je sramotno kako su HZ vraćene s gostovanja u RS-u, isto tako i za Manijake. Jesu li pisali da je sramotno što su prošle sezone vratili Ultrase ispred Koševa, tj. nisu im dali da unesu zastave, bubnjeve, nikakva obilježja kluba, pa čak ni šalove? Odmah su mediji krenuli pisati kako su Ultrasi vraćeni zbog političkih poruka, itd., a nisu mogli biti dalje od istine.
Onda od "mnogobrojnog" izvještavanja što su Ultrase skidali usred zime u Banjoj Luci, jer nisu smjeli imati obilježja koja na sebi imaju šahovnicu, onda kada su specijalci isprebijali Ultrase na Grbavici dok su praznili tribinu, itd. Mogu mislit da su se u istoj situaciji našle neke bošnjačke grupe, odmah bi bilo NATO help.
Nemoj izvrtati stvari. Skandiralo se jeste gazi ustase, ali to uopste nije povod problema, vec transparent, zastava kako god. Gazi ust.ase je krenulo kad je skoro prekinuta tekma i to uopste nije glavni razlog prekida. To vracanje manijaka i hordi je smijesno, pogotovo iz BL jer eto kao ne mogu garantovati sigurnost, kao da su Hamas, a ne 300 nabrijanih debilcica iz Bl. Go fighters..
Zaboli me racku šta su skandirali, općenito me ne briga šta ijedna grupa na tribini skandira. Samo me zanimaju ove objave medija i njihovo konstantno izvrćanje istine godinama unazad, pa onda reakcije foruma koje te njihove informacije uzimaju zdravo za gotovo. Ni jedan od tih bošnjačkih medija nije bio na licu mjesta. Ovi mediji koji su bili tu, te izvještavali što se dogodilo, pišu totalno suprotno.
Eh koliko sam puta na ovom forumu spominjao objektivno sarajevsko novinarstvo....Pa ljudi su zbog faula na sredini terena članak pravili, a ti se čudiš oko ovakvih stvari...Jednostavno oduvijek od sebe prave žrtvu i nevina bića, samo da bi se okoristli, mada i pomoglo im je mora se priznati, jer su se kamioni para poslje rata slili od strane naivnog zapada, pa su završili u džepovima ovih što im se sinovi sada vozaju sa Poršeima i ubijaju pješake po ulici ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 23 mar 2026, 11:21

Jel i cura iz Konjica koju su napali i vrijedjali pred stadionom prosle sedmice isto provocirala?

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 11:47

“Niko ne sme da vas bije” poručio je Miloševiċ

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 23 mar 2026, 11:57

23 mar 2026, 02:56
Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 02:39
23 mar 2026, 01:58
Kad sam vec uprljao ruke, da pozdravim i onih nekoliko Banjalucana. Upalili ste se kao kutnjaci oko parole Manijaka,
a siguran sam da ne znate kako se ta ulica zvala dok nije dosla pod kontrolu Srba, koji su joj promijenili ime tokom rata . Zvala se Ulica Bratstva i jedinstva, a cinjenica da vam je to toliko smetalo da ste morali u ratu mijenjati ime vam moze dati povoda za malo razmisljanja. Ko nas, bre, zavadi.
Pa što ne vratiste taj naziv kad ste toliki multietnićari? Nego Hamdija i zelena tabla. Ako smo mi ćetnici što vi niste pokazali taj multikulturalizam i duh graDŽanske bejha.
Ko nas, bre, zavadi.
Nema potrebe da me persiras, ja niti sam imao, niti imam mogucnost mijenjanja imena ulicama. Znas li ti uopste ko je bio Hamdija Cemerlic ...
Ako cemo tako, ni tih par Banjalucana sa foruma niti su imali niti imaju mogucnost mijenjanja imena ulica. Ne znam kome upucujes svoje rijeci jer se ocigledno nekome direktno obracas.
Znam ko je bio, pitam sto nije vracen taj prvobitni naziv.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 23 mar 2026, 12:14

Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 11:57
Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 02:39

Pa što ne vratiste taj naziv kad ste toliki multietnićari? Nego Hamdija i zelena tabla. Ako smo mi ćetnici što vi niste pokazali taj multikulturalizam i duh graDŽanske bejha.
Ko nas, bre, zavadi.
Nema potrebe da me persiras, ja niti sam imao, niti imam mogucnost mijenjanja imena ulicama. Znas li ti uopste ko je bio Hamdija Cemerlic ...
Ako cemo tako, ni tih par Banjalucana sa foruma niti su imali niti imaju mogucnost mijenjanja imena ulica. Ne znam kome upucujes svoje rijeci jer se ocigledno nekome direktno obracas.
Zato što je bratstvo i jedinstvo umrlo sa idejom velike Srbije. Ti bi da nas okružiš i granatiraš, a da te mi zovemo bratom? Neće da može.

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 23 mar 2026, 12:25

NoProfit je napisao/la:
23 mar 2026, 12:14
Vorovus je napisao/la:
23 mar 2026, 11:57

Zato što je bratstvo i jedinstvo umrlo sa idejom velike Srbije. Ti bi da nas okružiš i granatiraš, a da te mi zovemo bratom? Neće da može.
Najveći je problem što je Hamdija, da se zove Pero, Sretko tada ne bi bio problem.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 23 mar 2026, 12:26

Sve pršti od fudbala zadnjih nekoliko stranica.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 23 mar 2026, 12:30

23 mar 2026, 09:13

Ovu razinu ograničenosti nisam još vidio. Diskusija s vama je nemoguća, jer ćete se samo praviti da ne razumijete poentu mog komentara.
Nemoj se pravit glup, kao da ne znaš da su etiketirali čitav stadion kao ustaše, a prije toga pjevali ,,**** vam mater u ****", ,,**** Široki, Široki maleni". Ne želim mnogo komentirati ovo za
U kratko nemam vremena da se s tobom raspravljam ogranicen si ko mujakic na lijevom beku
**** svima mater ustasku, ako nisi ustasa nece te ni taknut, a svako malo dignete parole nekom praljku sto znaci da jeste kao grupa ustaski nastrojeni
Sta da vam pjevaju veliki siroki, ustasko cvijece?

23 mar 2026, 11:06

Zaboli me racku šta su skandirali, općenito me ne briga šta ijedna grupa na tribini skandira. Samo me zanimaju ove objave medija i njihovo konstantno izvrćanje istine godinama unazad, pa onda reakcije foruma koje te njihove informacije uzimaju zdravo za gotovo. Ni jedan od tih bošnjačkih medija nije bio na licu mjesta. Ovi mediji koji su bili tu, te izvještavali što se dogodilo, pišu totalno suprotno.
Pa sta jedes **** na forumu obrati se novinarima
Eto vasi su novinari objektivni i pisu o svemu diktatura ne smiju Covica spomenut
Nisu bosnjacki mediji nego bosanskohercegovacki i po tome se vidi da sve gledate kroz nacionalizam
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 mar 2026, 12:43, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 23 mar 2026, 12:35

Kako mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen? Ako ti ne odgovara i ne volis drzavu u kojoj si rodjen, pa napusti je bolan, mucis samo druge narode koje postuju i vole domovinu. Iskoristavas na najgori nacin drzavu , psujes je, himnu ne postujes, zasto samo ne napustis

Pojmovi ustase i chetnici su ogroman teret i vezani su samo za genocid i podjele. Ne razumijem kako to podrzava covjek koji ima razum?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 23 mar 2026, 12:38

AvantiBL je napisao/la:
23 mar 2026, 12:26
Sve pršti od fudbala zadnjih nekoliko stranica.
Evo i najveće funjare na forumu da nam objasni neke stvari.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 mar 2026, 12:46

GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 mar 2026, 12:35
Kako mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen? Ako ti ne odgovara i ne volis drzavu u kojoj si rodjen, pa napusti je bolan, mucis samo druge narode koje postuju i vole domovinu. Iskoristavas na najgori nacin drzavu , psujes je, himnu ne postujes, zasto samo ne napustis

Pojmovi ustase i chetnici su ogroman teret i vezani su samo za genocid i podjele. Ne razumijem kako to podrzava covjek koji ima razum?
U moru debilizama ovo vam je možda i najveći, čuj što ne napustiš....
Pa što bi mi napuštali nešto gdje živimo vjekovima?
Ne želimo da poštujemo državu gdje muslimani kolo vode i to je to, ne vidim šta vam nije jasno !? Isto i Hrvati, neće da im muslimani odlučuju i to je to..A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 12:46

Halo narkomani, nebitni ste :rol: :rol:

Fk Željezničar se zahvaljuje Širokom Brijegu na gostoprimstvu

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 23 mar 2026, 12:52

Combattente87 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:46
GrbavicaHrammm je napisao/la:
23 mar 2026, 12:35

U moru debilizama ovo vam je možda i najveći, čuj što ne napustiš....
Pa što bi mi napuštali nešto gdje živimo vjekovima?
Ne želimo da poštujemo državu gdje muslimani kolo vode i to je to, ne vidim šta vam nije jasno !? Isto i Hrvati, neće da im muslimani odlučuju i to je to..A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Chetnicka ideologija je tvoja, hajd priznaj?

Pa sine radi te evrope si i dobio taj tvoj entitet, jer da nije njih bilo, ti bi sad vjerovatno u Novom Sadu bio i bilo bi svima bolje

Najmanje Bosnjaci odlucuju u ovoj drzavi, vise 5% Hrvata odlucuje

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 mar 2026, 12:56

A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Eto ti je ispod Srbije, s cak 98% muslimana.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 23 mar 2026, 12:58

Anpa je napisao/la:
23 mar 2026, 11:21
Jel i cura iz Konjica koju su napali i vrijedjali pred stadionom prosle sedmice isto provocirala?
"Cura" ima vecu ki.tu nego ti 😂😂😂
SAMO ŠIROKI!

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 23 mar 2026, 13:01

Isto i Hrvati, neće da im muslimani odlučuju i to je to..A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Odluči se, jesu li Hrvati saveznici Bošnjaka sa kojima vežu zastave ili pak Hrvati ne žele da im Bošnjaci odlučuju?
Apropo boldiranog, malo si se preračunao pa bih da te podsjetim:
slika Možda "mi" još nećemo, ali vi ste je već dobili. :kafa:
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 23 mar 2026, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 23 mar 2026, 13:04

Koliko je vama dobro...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 23 mar 2026, 13:05

19vendetta87 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:56
A Bogami neće ni ostatak evrope muslimansku državu u svojoj blizini tako da je nećete nikda ni dobiti ;) što prije to shvatite biće vam lakše !
Njima je nametnuto da mi pravimo muslimansku državu, a oni se sad kao pijan plota drže toga
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 mar 2026, 13:07

19vendetta87 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:56
Vendetta, ljudi pisali post u kojem pitaju zasto neko slavi reintegraciju koja nije vojnicki osvojena, a pricao o kosovakom boju koji je poraz se slavi i pretvara u pobjede😂

E cuj nece drzavu u srcu Evrope , a medjunarodna zajednica i Ameri aminovali (nije niko od ovih ovdje), a isti ti su na sud poslali koljace koji su oni napravili. Jedino sto zapad nije htio je velika Srbija. Ignorisi nebulozna i neargumentovana pisanja.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kksiroki, Rigoletto, ultrazonfa, Zaboljesutra i 22 gosta.