Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- katalinski
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
https://www.footyheadlines.com/2026/03/ ... -kits.html
Daj neko neka urgira da nam naprave pristojan kit. Sve su gori iz sezone u sezonu.
Daj neko neka urgira da nam naprave pristojan kit. Sve su gori iz sezone u sezonu.
Ajvatar
Je li realno da nećemo dobiti nove dresove jbt
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Nemamo mi ljudi para za adidas, da nismo dobili kaznu mogli smo birat koje cemo dresove 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vidi u Walesa dresova

U ovom bijelom komotno na svadbu otic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Svi živi predstavili nove dresove, nevezano idu li na SP ili igraju play-off, samo mi ništa, nego čekaj LN ili eventualno ako se kvalifikujemo na SP.

Ovaj bijeli gostujući i još 20 gostujućih garnitura koje su neki dan objavili, pa tačno te uhvati tuga kad skontaš da smo mi mogli biti dio ove lijepe marketinške priče, da smo samo malo njegovali taj ugovor, a ovako nosaj kese iz Juvente i šuti

Meni je dres reprezentacije bolna tačka, ja ne mogu da vjerujem kako se mi odnosimo ka tome zadnjih 5 godina
Necemo ni tad. Jedina selekcija na svijetu koja igra nekoliko kvalifikacija i ciklusa u istim dresovima. Yebo li mu Kelme sve zivo (Vici).Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:18Svi živi predstavili nove dresove, nevezano idu li na SP ili igraju play-off, samo mi ništa nego čekaj LN ili eventualno ako se kvalifikujemo na SP.![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Čini mi se da je rečeno da će biti tad. Ma stvarno smo haos, nemam riječi adekvatne da opišem kako se odnose prema svim tim stvarima. Samo se nadam da kad se uhvati kontuitet i sa rezultatima, da će i te propratne stvari biti na nivou.DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:19Necemo ni tad. Jedina selekcija na svijetu koja igra nekoliko kvalifikacija i ciklusa u istim dresovima. Yebo li mu Kelme sve zivo (Vici).Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:18Svi živi predstavili nove dresove, nevezano idu li na SP ili igraju play-off, samo mi ništa nego čekaj LN ili eventualno ako se kvalifikujemo na SP.![]()
![]()
Niko me ne može ubijediti kada fudbalske velesile Curacao i slični dobiju ovakvu Adidas promociju da ne možemo i mi. Nanosat ćemo se mi najlona iz Juvente još bar 7-8 godina
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Centre forward
- Kontakt:
Curacao je dobio Adidas po istom receptu k'o i mi kad smo se plasirali na SP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:19Necemo ni tad. Jedina selekcija na svijetu koja igra nekoliko kvalifikacija i ciklusa u istim dresovima. Yebo li mu Kelme sve zivo (Vici).Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:18Svi živi predstavili nove dresove, nevezano idu li na SP ili igraju play-off, samo mi ništa nego čekaj LN ili eventualno ako se kvalifikujemo na SP.![]()
![]()

Sve smo mogli mi
Tako jednostavan, a izgledom vrh dres...TefalTava je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:33DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:19Necemo ni tad. Jedina selekcija na svijetu koja igra nekoliko kvalifikacija i ciklusa u istim dresovima. Yebo li mu Kelme sve zivo (Vici).Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:18Svi živi predstavili nove dresove, nevezano idu li na SP ili igraju play-off, samo mi ništa nego čekaj LN ili eventualno ako se kvalifikujemo na SP.![]()
![]()
Sve smo mogli mi![]()
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo mi bilo vrh
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mozemo samo mastat. Sve “sekundarne” stvari oko reprezentacije su na nivou nekog amaterskog kluba.
S druge strane i ovom dresu bi nasli zamjerku, pa bi bilo nije ovo nasa bijela boja itd. Nemamo vizije niti osjecaja za estetiku. I dok je Adidas bio vidjeli smo kako je bilo.
S druge strane i ovom dresu bi nasli zamjerku, pa bi bilo nije ovo nasa bijela boja itd. Nemamo vizije niti osjecaja za estetiku. I dok je Adidas bio vidjeli smo kako je bilo.
Kažu nije Adidas nešto, nemamo personalizirane dresove, bit će to sve bolje sa Kelmeom...
Jedino što je sad personalizirano jeste procenat ugradnje Vice i njegovih havera u ugovor.
Jedino što je sad personalizirano jeste procenat ugradnje Vice i njegovih havera u ugovor.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, debug, Goalgetter, IgmanskiVukovi, Maverick, Mostarska, Proximic, ronaldo99, Tihi i 60 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)