Tebi treba podnijet krivicnu prijavu,nazivas Tahirovica kriminalcem kao i selektora Barbareza i Spahu vrijedjas kao i Bosnjacki narod,sram te bilo olosubhfanatic14 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:13Brondby IF i Steve Cooper moraju da podnesu krivicnu prijavu protiv Sergeja Barbareza i Benjamina Tahirovica ! Pvo je nevidjeno u svijetu fudbala. Nema druge ! A bosnjo levo ko levo, njegov menadzer svaki press vas vara i pravi budalama da opravdava njegovo igranje u prvih 11. Kakva slucajnost svaki press evo vec dvije godine sve se prica o Tahirovicu i Bazdaru, sasvim slucajno igraci agencije Barbarez i Vepar Spahic. Bujrum jbg svako nek protumaci kako hoce, ako je neko glup i nije kapacitet neka tako ostane. Ali ovako nasa BH nikud nemoze nit ce biti velika repka ikad .
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
- Wilshere10
- Kontakt:
A jest ovaj fanatic nervozan. Guzis li sta? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaki čovjek ima svoju cijenu 
Mislim da bi golim rukama zadavio Barbareza i Tahirovica da ima priliku
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A sta cemo ako se stvarno ispostavi kao tacno ovo sve sto govori?coelho41 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:23Vidjećemo da li je istina ili nije, meni je ovo jako neprofesionalno, ja se nadam da je Barbarez svjestan da će određeni otočki mediji provjeriti ovu informaciju i vrlo vjerovatno u slučaju da je iznosio krive navode može snositi posljedice, nisi ti druže Mourinho da pričaš šta hoćeš
Meni licno ovo dosta smrdi. Da nije Velsanin na klupi Brondbya, rekao bi logicno da je samo do Tahirovica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa ako je tačno i ako imaš dokaze, onda se fino obratiš UEFA-i ili FIFA-i, podigneš slučaj protiv dotičnog na temu sportskog fair-playa, mislim da bi to UEFA i FIFA vrlo rado prihvatile da se istraži s obzirom da im je rasizam i fair play glavna agenda koju promovišu u nogometu, ane 4 dana prije utakmice izlaziš u medije. Mene isto ne bi iznenadilo da je istina, ali ne bih ovako postupio.DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:40A sta cemo ako se stvarno ispostavi kao tacno ovo sve sto govori?coelho41 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:23Vidjećemo da li je istina ili nije, meni je ovo jako neprofesionalno, ja se nadam da je Barbarez svjestan da će određeni otočki mediji provjeriti ovu informaciju i vrlo vjerovatno u slučaju da je iznosio krive navode može snositi posljedice, nisi ti druže Mourinho da pričaš šta hoćeš![]()
Meni licno ovo dosta smrdi. Da nije Velsanin na klupi Brondbya, rekao bi logicno da je samo do Tahirovica.
Newsbomb.gr reports that Greek giants AEK Athens and sporting director Javier Ribalta are interested in Benjamin Tahirovic.
Ovo je jucer, prekkjucer izaslo
Ovo je jucer, prekkjucer izaslo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma otočka seljačka posla 
Krivo mu sto su kola napokon krenula uzbrdo.
Čudi me da od muke već nije crkao?!
Sto se tiče Barbareza - nije mu trebala ova izjava.
Ništa novo za njega, a rekao bih da je ovo do sada njegov najgori izlet.
Preletio je malo s ovim, možda nije svjestan težine optužbe, otprilike tu negdje kao da neko njega optuži da uzima pare za poziv.
Svaki trener bi letio iste sekunde iz bilo kojeg normalnog kluba da mu tako neke lične stvari kroje kadrovsku politiku. A velški mediji će ovo naravno prenijeti i može samo napraviti problem Benjaminu u klubu kad se vrati i pitaju ga šta je to pričao po Bosni. 
- Beduin
- Kontakt:
Mi kolektivno trebamo podnijeti krivicnu protiv onog ko te napravi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:13Brondby IF i Steve Cooper moraju da podnesu krivicnu prijavu protiv Sergeja Barbareza i Benjamina Tahirovica ! Pvo je nevidjeno u svijetu fudbala. Nema druge ! A bosnjo levo ko levo, njegov menadzer svaki press vas vara i pravi budalama da opravdava njegovo igranje u prvih 11. Kakva slucajnost svaki press evo vec dvije godine sve se prica o Tahirovicu i Bazdaru, sasvim slucajno igraci agencije Barbarez i Vepar Spahic. Bujrum jbg svako nek protumaci kako hoce, ako je neko glup i nije kapacitet neka tako ostane. Ali ovako nasa BH nikud nemoze nit ce biti velika repka ikad .
Usutio si se tupane oko Tabakovica, Huseinbasica, Gazibegovica i mnogih drugih. Đe zapelo?
Cim ti baksuze nekoga pohvalis i velicas, znaj da od njega nema nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
E poslije ove izjave Barbareza,sigurno ce Tahir zaigrat u klubu..Jos rece da mu je Tahir rekao tako
Pa taj trener bi bio lud ako ga stavi vise i na klupu...
Pa taj trener bi bio lud ako ga stavi vise i na klupu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Da je u pitanju Alajbegovic mogao bi i da povjerujem...ali Tahiraga... pa taj trener valjda zna da je za Vels bolje da igra protiv njih u prvih 11..DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:40A sta cemo ako se stvarno ispostavi kao tacno ovo sve sto govori?coelho41 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:23Vidjećemo da li je istina ili nije, meni je ovo jako neprofesionalno, ja se nadam da je Barbarez svjestan da će određeni otočki mediji provjeriti ovu informaciju i vrlo vjerovatno u slučaju da je iznosio krive navode može snositi posljedice, nisi ti druže Mourinho da pričaš šta hoćeš![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja mislio pojedini na temi se ovdje zaje.bavaju a oni fakat ko i Barbarez misle da je ovo istina
Jeste li vi svjesni da je u pitanju prosječan veznjak Brondbyja, a ne Fede Valverde, Pedri ili Rice? Lik rizikuje svoj trenerski posao zbog Tahirovića kako bi pomogao "svom" Velsu jel? Sklonio je i reprezentativca Danske, jel pomaže Makedoniji?
Jeste li vi svjesni da je u pitanju prosječan veznjak Brondbyja, a ne Fede Valverde, Pedri ili Rice? Lik rizikuje svoj trenerski posao zbog Tahirovića kako bi pomogao "svom" Velsu jel? Sklonio je i reprezentativca Danske, jel pomaže Makedoniji?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Danci su o ovome pisali i neki su to napisali da je moguci razlog ne igranja Tahirovica,sta pravite nesto sto je samo od sebe sumnjivo a i da nije istina treba naseg igraca stiti i kada je najlosiji a ne Bosnjo samo da mu je pljuvat svoje i hvalit tudje,nikad mi to nece biti jasno zasto se to radi.rishovski je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:44Da je u pitanju Alajbegovic mogao bi i da povjerujem...ali Tahiraga... pa taj trener valjda zna da je za Vels bolje da igra protiv njih u prvih 11..DamirT je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:40A sta cemo ako se stvarno ispostavi kao tacno ovo sve sto govori?coelho41 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:23Vidjećemo da li je istina ili nije, meni je ovo jako neprofesionalno, ja se nadam da je Barbarez svjestan da će određeni otočki mediji provjeriti ovu informaciju i vrlo vjerovatno u slučaju da je iznosio krive navode može snositi posljedice, nisi ti druže Mourinho da pričaš šta hoćeš![]()
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
A je li stvarno mislite da su Danci toliki debili?
Ok, Steve Cooper zlostavlja Benjamina, odlučan je da mu uništi formu pred utakmicu sa Velsom.
Međutim, Steve Cooper je Velšanin u danskom klubu, a pritom je Tahirović jedno od najskupljih pojačanja tog kluba posljednjih godina.
Pritom, otvoreno priča i samom igraču o razlozima što ga je maknuo, a ako priča igraču, i ako igrač priča selektoru, pa sigurno da se u svlačionici Brondbyja također uveliko priča o tome i da je jasno i čelnicima kluba šta se dešava, ako se dešava. I šta, oni sve to bespogovorno trpe?
Druga stvar, nije Tahirović jedini izbačen iz tima, tu je i saigrač. Šta, ofirno mu bilo samo Tahirovića suspendovati, pa dodao i još jednog igrača? I to Danca, pred baraž koji igra Danska? I Brondby opet to odlučio prešutno istrpiti, danski klub koji vodi Velšanin i koji za klupski cilj ima šta, da Vels ode na Svjetsko prvenstvo ili što bolji plasman u danskoj ligi? Šta još, možda Brondby ima za cilj da Danska ne ode na Svjetsko prvenstvo?
Pohvalno je što Barbarez voli i štiti svog igrača, ali po meni je jako glupo na ovaj način na kocku baciti vlastitu reputaciju u svijetu fudbala, jer ako ovo nije istina, a meni apsolutno teoretske šanse nema da ovo bude istina, ti Sergej ispadaš u najboljem slučaju dobroćudni simpltonski glupan kojem se cigla može prodati, a u svakom drugom slučaju i nešto puno gore od toga.
Ok, Steve Cooper zlostavlja Benjamina, odlučan je da mu uništi formu pred utakmicu sa Velsom.
Međutim, Steve Cooper je Velšanin u danskom klubu, a pritom je Tahirović jedno od najskupljih pojačanja tog kluba posljednjih godina.
Pritom, otvoreno priča i samom igraču o razlozima što ga je maknuo, a ako priča igraču, i ako igrač priča selektoru, pa sigurno da se u svlačionici Brondbyja također uveliko priča o tome i da je jasno i čelnicima kluba šta se dešava, ako se dešava. I šta, oni sve to bespogovorno trpe?
Druga stvar, nije Tahirović jedini izbačen iz tima, tu je i saigrač. Šta, ofirno mu bilo samo Tahirovića suspendovati, pa dodao i još jednog igrača? I to Danca, pred baraž koji igra Danska? I Brondby opet to odlučio prešutno istrpiti, danski klub koji vodi Velšanin i koji za klupski cilj ima šta, da Vels ode na Svjetsko prvenstvo ili što bolji plasman u danskoj ligi? Šta još, možda Brondby ima za cilj da Danska ne ode na Svjetsko prvenstvo?
Pohvalno je što Barbarez voli i štiti svog igrača, ali po meni je jako glupo na ovaj način na kocku baciti vlastitu reputaciju u svijetu fudbala, jer ako ovo nije istina, a meni apsolutno teoretske šanse nema da ovo bude istina, ti Sergej ispadaš u najboljem slučaju dobroćudni simpltonski glupan kojem se cigla može prodati, a u svakom drugom slučaju i nešto puno gore od toga.
- Wilshere10
- Kontakt:
Kako ce mu unistit formu kad nikad nije ni bio u formi? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otocki malogradjani cime se sluze
Jel ovaj Cooper neki Bosnjak ili Srbin pa se bavi ovim ciganlucima?
Jel ovaj Cooper neki Bosnjak ili Srbin pa se bavi ovim ciganlucima?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa postavi, gdje su pisali?Roki50 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:52
Danci su o ovome pisali i neki su to napisali da je moguci razlog ne igranja Tahirovica,sta pravite nesto sto je samo od sebe sumnjivo a i da nije istina treba naseg igraca stiti i kada je najlosiji a ne Bosnjo samo da mu je pljuvat svoje i hvalit tudje,nikad mi to nece biti jasno zasto se to radi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
9 utakmica bez pobjede. 6 uzastopnih utakmica bez postignutog gola…nešto se dešava...nisam čuo za klub sa takvim uspjesima…a da je sve bajno i idilično. Saznat ćemo uskoro laže li ćelava ubleha.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:53A je li stvarno mislite da su Danci toliki debili?
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, cutura, DanijelTZ, Kaunas, Lavcina, M1k3y, MiranGlasnic, mirsonetz, NazorUso, nebeskasila, RajvoSA03, Sheyi, tuzlanskinacin i 69 gostiju.