Ovo je nista kako je onomad hvalio Madjarsku. Neko ko ne prati fudbal bi rekao da su Madjari svjetski i evropski prvaci.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tek sad vidim ovu izjavu vezano za Tahirovica. Tragikomicno i nadrelano da selektor bilo koje reprezentacije daje ovakvu izjavu, cak i da ima osnova (a naravno da nema). Eto Tahirovic ko Pogba iz 2015 pa ce nas bas trener Brondbeya syebat tako sto mu nece dat da igra.
Najgore je sto on nije svjestan kakvu stetu nanosi ovakvim izjavama, jbt pa ako ovako govori selektor kakvi su onda ostali.
Naravno nastavlja sa svojim populistickim pogledima na fudbal gdje konta da je borba sve, a taktiku ko yebe. Majke mi on je dusu sejtanu prodo za ovaj rezultat u kvalifikacijama. Nemam drugo objasnjenje kako sa tolikim nezanjem mozes ostvariti takav rezultat.
Najgore je sto on nije svjestan kakvu stetu nanosi ovakvim izjavama, jbt pa ako ovako govori selektor kakvi su onda ostali.
Naravno nastavlja sa svojim populistickim pogledima na fudbal gdje konta da je borba sve, a taktiku ko yebe. Majke mi on je dusu sejtanu prodo za ovaj rezultat u kvalifikacijama. Nemam drugo objasnjenje kako sa tolikim nezanjem mozes ostvariti takav rezultat.
Srce, čast i ponos!
I ja ga sad pročita tj. izhrva se s njim. Izmori se sav čitajući a kamoli da sam moro slušat uživoCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 11:58Ma budala, poletim da čujem i iznerviram seMaverick je napisao/la: ↑23 mar 2026, 11:54Ako već znaš da te to nervira, što sam sebe izlažeš tome? Preskoči pressicu i čitaj Misketov izvještaj o istoj.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 11:43
Ne govorim o izgovorenom, nego o načinu komunikacije. Meni je bio jako naporan za slušanje jer se teško izražava.Uzeo sad da pročitam Klixov izvještaj, oni doslovno prenijeli u riječ kako je ovaj rekao, tačno vidiš da rečenice nemaju smisla. Al’ haj, sva šteta u tome bila.
![]()
Barba je insan koji je ganjo loptu a ne školu. Njemu je sad švabski maltene maternji. On naš priča prevodeći s njemačkog i zato to ispada ovako ništa niščim.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kwasniok dobio otkaz. Je li ti drago? Hoće li Denis Huseinbašić moći uplatiti 10 minuta igre? Šta misliš?bhfanatic14 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:20Smece opet laze za Sturmovce kaze Karic nije bio standardan, mozes zamislit momak nije igrao jednu utakmicu samo od 40 kod Sturma. Kakvo je ovo smece,meni je zao ljudi koji padaju na raspalog kockara, ljudi jer vi znate kakvi su insani kockari ? Prodo bi i rodjenu materu da moze u kladionice ili na poker sta vec. Ja sam upucen i mrzim ovog lazova,zvao ljude skoro dva mjeseca prije halo, i odyebo ih. Kao ne igrate nismo zadovoljni. A spisak tek dodje 2 sedmice prije utakmica. Kakav lazov i smrad od prvog dana.
Nadam se da ce Brondby IF krivicno goniti Sergeja B i Benjamina T.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kaže Barba svi nasmijani, to je važno.
Malo mi je šega, jer to uvijek ističe na svakoj pressici.
Intelekt 0. Svaka pressica copy-paste. Sretno u svemu što radi, ali volio bih da to bude daleko od reprezentacije.Blackwargreymon je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:50Kaže Barba svi nasmijani, to je važno.Malo mi je šega, jer to uvijek ističe na svakoj pressici.
E ybg sad, nije lud da tako nesto izjavi ako nije istina. Ja vjerujem da je tako, i neka je izjavio, niste vi svjestni sta se sve radi, sta to treba da cutimo ako se nepravda cini?
Znači tokom svakog pitanja uzima gutljaj vode. Preveliki je njemu stres ovo. Nadam se da će ga to odbaciti ako ništa drugo. Jednom je rekao nešto u smislu da igrači već znaju da mogu dobiti utakmicu, da im on ne treba ništa pričati. U drugim riječima ne samo da nema veze o taktici nego nije u stanju ni da motiviše igrače. Ne znam šta s njim dobivamo.aezakmi je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:51Intelekt 0. Svaka pressica copy-paste. Sretno u svemu što radi, ali volio bih da to bude daleko od reprezentacije.Blackwargreymon je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:50Kaže Barba svi nasmijani, to je važno.Malo mi je šega, jer to uvijek ističe na svakoj pressici.
Kod svakog selektora je svaka pressica copy-paste i to uopće nije problem.aezakmi je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:51Intelekt 0. Svaka pressica copy-paste. Sretno u svemu što radi, ali volio bih da to bude daleko od reprezentacije.Blackwargreymon je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:50Kaže Barba svi nasmijani, to je važno.Malo mi je šega, jer to uvijek ističe na svakoj pressici.
Problem su ovi izleti koje često ima a smatram da je ovo u vezi s Tahirovicem i njegovim trenerom do sada najveći i najgori.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kod mene je realnost velikim slovima napisana 
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Najvažnije je u ova 3 dana nabiti što više negative. Navijači da psuju ćelavca i pojedine igrače…poželjno bi bilo da do utorka u medijima izađe neka afera oko poziva…igrača…neke svađe na treningu ili u svlačionici. Podapinjemo im svako okupljanje…pa je red da i sada budemo na visini zadatka…
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko da Tahirović drži epsteinovu listu sa Barbarezovim imenom na njoj pa ovaj ovakve izjave daje za njega

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kaze za Karica nije bio standardanVenom je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:39Tek sad vidim ovu izjavu vezano za Tahirovica. Tragikomicno i nadrelano da selektor bilo koje reprezentacije daje ovakvu izjavu, cak i da ima osnova (a naravno da nema). Eto Tahirovic ko Pogba iz 2015 pa ce nas bas trener Brondbeya syebat tako sto mu nece dat da igra.

-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kad je spisak objavljen? Nemoj ćelavoj ublehi parirati inteligencijom…nije dobro.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:36Kaze za Karica nije bio standardanVenom je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:39Tek sad vidim ovu izjavu vezano za Tahirovica. Tragikomicno i nadrelano da selektor bilo koje reprezentacije daje ovakvu izjavu, cak i da ima osnova (a naravno da nema). Eto Tahirovic ko Pogba iz 2015 pa ce nas bas trener Brondbeya syebat tako sto mu nece dat da igra.
![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma ljudi ne vrijedi vjerujte mi, čovjek nije elokventan i jednostavno se pogrešno izražava, neki ulože truda pa shvate šta je htio reći, neki ipak ne… Kako god, najbolje bi bilo da nekog drugog šalje da priča umjesto njega i spasi i sebe i nas ove agonije.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Tačno. Vazda si bio inteligentan i glas razuma.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:35Ko da Tahirović drži epsteinovu listu sa Barbarezovim imenom na njoj pa ovaj ovakve izjave daje za njega![]()
![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imas konfuzne upise pasa ne znam jel ti barbarez ubleha ili ga branis prosipas neku ironijuMiranGlasnic je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:39Kad je spisak objavljen? Nemoj ćelavoj ublehi parirati inteligencijom…nije dobro.QUARTERBACK je napisao/la: ↑23 mar 2026, 14:36Kaze za Karica nije bio standardanVenom je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:39Tek sad vidim ovu izjavu vezano za Tahirovica. Tragikomicno i nadrelano da selektor bilo koje reprezentacije daje ovakvu izjavu, cak i da ima osnova (a naravno da nema). Eto Tahirovic ko Pogba iz 2015 pa ce nas bas trener Brondbeya syebat tako sto mu nece dat da igra.
![]()
09.03. ne mozes za igraca koji od 10 utakmica 8 pocne od prve minute, 7 zavrsi svih 90 minuta i dvije udje s klupe reci da nije standardan to je bezobrazluk
Ubjedljivo najjadnije obraćanje, prepuno laži, od kada pratim reprezentaciju. Kakav amater je Barba, danas se to moglo dobro vidjeti. No ako pobijedimo, sve mu halalim, logično.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Vazda je bio debil nakon igračke karijere. Vjerovatno je takav bio kao i igrač, ali radi njegovih dobrih igri nismo mogli to vidjeti.
To je još jedan dokaz koliko mi sa strane zapravo nemamo pojma šta se dešava unutar reprezentacije. Sergej je svima bio u tom nekom patriotskom i sportskom smislu uzor, sad manje više svi znamo da je lik taraba žešća.
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, denza, General505, Hazre, IgmanskiVukovi, iluzija, James1987, legendarnadruga, MiranGlasnic, MostarNeretva, Proximic, rukometubih23, Sheyi, soxx, Sveti, Tihi, zikerrz21 i 158 gostiju.