Legendo, bez zelje da bilo koga branim i uplicem se u jalove rasprave, niko vise ne mrzi BiH od Bosnjaka. Ako ne vjerujes, doci jedan dan kod mene u ured i uzmi dva predmeta po svom izboru. Nakon toga ces prvo meni hebati sve po spisku sto sam ti uopste dao da to procitas, a onda ces izaci vani i poceti pljuvati svakog na koga naiđeš.NoProfit je napisao/la: ↑23 mar 2026, 16:37Jao diplomatije.Wagner96 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 16:33Evo opet dupli standardi, smeta vam" ponosna moja je zemlja Hercegovina", a Država Bosna je ok, zar ne zvuči seperatistički, zašto ne poštujete cjelovitu Bosnu i Hercegovinu? Komentari ispod objave NKSB sve govore.Pact1921 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 16:15Tijekom dijela utakmice, stadionom su od strane gostujućih navijača Manijaka odjekivale krajnje neprimjerene, uvredljive i zapaljive poruke upućene domaćoj publici i gradu, uključujući skandiranja poput: “Gazi, gazi ustaše”, “Država Bosna”, kao i niz psovki i uvreda: “J*bi Široki, Široki maleni”, “J*bemo vam mater u p***”, uz druge slične povike: “Gazi, gazi četnike”,... Takvo ponašanje trajalo je kontinuirano i predstavljalo je ozbiljno narušavanje sportskog ambijenta.
Haj ova objava je svasta napisano a malo receno politicki pravo . Ali ovo je nesto najace neprimjerene i zapaljive poruke skandiranje Država Bosna.![]()
Legendo, znamo da mrzite Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj ste se rodili i živite, nema potrebe da umotavaš i da se predstavljaš onakvim kakav nisi. Grude, Posušje i lištica su tri mjesta u državi u kojima se ta ista država najviše mrzi, a to znamo nas obojica.![]()
Skinite više taj veo sa očiju. Svi vi mrzite BiH, a Bošnjaci najvise. Mislim da prosječan IQ 85 kod bosnjacke populacije, sa uocenom regresijom, dovoljno govori koliko vole ovu državu, ako se ista uopste moze nazvati tako. Ostale anomalije i lopovluke necu ni spominjati.
Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.