Abdicevci sa sjevera
Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj bojkotasa hz sto se javljaju
Abdicevci sa sjevera
Abdicevci sa sjevera
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Nema dana da ne nakucas barem 10 postova, radis li sta korisno u zivotu gluperdo? Imas li kakvog drustva?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:30Gledaj bojkotasa hz sto se javljaju![]()
Abdicevci sa sjevera
Fingera se i snima
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:31Nema dana da ne nakucas barem 10 postova, radis li sta korisno u zivotu gluperdo? Imas li kakvog drustva?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:30Gledaj bojkotasa hz sto se javljaju![]()
Abdicevci sa sjevera![]()
Yebo ti gluperda ono malo sestre sto imas
Potrosena fuxy kao i bordo fuxy
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Izdrzi debilu napaceniGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:35DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:31Nema dana da ne nakucas barem 10 postova, radis li sta korisno u zivotu gluperdo? Imas li kakvog drustva?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:30Gledaj bojkotasa hz sto se javljaju![]()
Abdicevci sa sjevera![]()
Yebo ti gluperda ono malo sestre sto imas
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:36Izdrzi debilu napaceniGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:35DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:31
Nema dana da ne nakucas barem 10 postova, radis li sta korisno u zivotu gluperdo? Imas li kakvog drustva?![]()
Yebo ti gluperda ono malo sestre sto imas![]()

Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Također , da se mene pita , derbi je naredna utakmica , 2 najveće navijačke skupine bi trebale zajedno "sjesti" i na toj utakmicj napraviti dramatičan pritisak.Mislim da je dosta bilo ovih zuluma tuđih
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Takodjer hvala Velezu na saopstenju.
Barem jedan period bi valjao udruziti snage, ostalo nek se desava sa strane.
Barem jedan period bi valjao udruziti snage, ostalo nek se desava sa strane.
Fk Željezničar.
-
successminator
Suki46 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:47Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Također , da se mene pita , derbi je naredna utakmica , 2 najveće navijačke skupine bi trebale zajedno "sjesti" i na toj utakmicj napraviti dramatičan pritisak.Mislim da je dosta bilo ovih zuluma tuđih![]()
Nikad nije bio bolji trenutak da se to uradi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dugo je prošlo a da sam napisao post na ss.ba.
Kako šutiti na dvostruka mjerila koja imaju mediji na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka.
Obzirom da sam svjedok događaja uživo a ne komentator događaja koji mišljenje kreira na osnovu medijskih natpisa ili gledanja prenos preko Tv ekrana, samo kratka kronologija događaja.
Mene iskreno boli neka stvar šta skandirate dok to ne ulazi u političke konotacije a gazi ustaše je definitivno to, odgovor gazi Balije čak nije uslijedio odmah nakon toga nego nakon ubacivanja baklji u teren te sukoba sa policijom koja je za moj ukus bila predugo tolerantna na ponašanje navijača Želje. E sad ključni detalj, Manijaci svjesni da odlaze s tribine kupe transove i spremaju se za izlazak, ulaze "plave kacige" da ih lagano sa ss MUP-a ZŽH izvedu do autobusa te tom prilikom navijač željezničara odguruje policajca iz Sarajeva i tada kreće sukob sa ss MUP-a ZŽH. Kasnije ako gledate dobro video, policija prestaje sa postupanjem ali frajeri iz navijačke grupe kreću u neke svoje obračune te izazivaju ponovnu reakciju se MUP-a ZŽH. Koliko tolerancije je bilo sa strane policije govori i to da su klinci s vrha tribine uklonjeni i pušteni da idu u bus jer su očito izgledali premladi da im se radi ostalih idiota dogodi bilo što.
Toliko od mene pišemo se za par godina ponovno.
Kako šutiti na dvostruka mjerila koja imaju mediji na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka.
Obzirom da sam svjedok događaja uživo a ne komentator događaja koji mišljenje kreira na osnovu medijskih natpisa ili gledanja prenos preko Tv ekrana, samo kratka kronologija događaja.
Mene iskreno boli neka stvar šta skandirate dok to ne ulazi u političke konotacije a gazi ustaše je definitivno to, odgovor gazi Balije čak nije uslijedio odmah nakon toga nego nakon ubacivanja baklji u teren te sukoba sa policijom koja je za moj ukus bila predugo tolerantna na ponašanje navijača Želje. E sad ključni detalj, Manijaci svjesni da odlaze s tribine kupe transove i spremaju se za izlazak, ulaze "plave kacige" da ih lagano sa ss MUP-a ZŽH izvedu do autobusa te tom prilikom navijač željezničara odguruje policajca iz Sarajeva i tada kreće sukob sa ss MUP-a ZŽH. Kasnije ako gledate dobro video, policija prestaje sa postupanjem ali frajeri iz navijačke grupe kreću u neke svoje obračune te izazivaju ponovnu reakciju se MUP-a ZŽH. Koliko tolerancije je bilo sa strane policije govori i to da su klinci s vrha tribine uklonjeni i pušteni da idu u bus jer su očito izgledali premladi da im se radi ostalih idiota dogodi bilo što.
Toliko od mene pišemo se za par godina ponovno.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
PijaĆari i saopštenja za javnost, name a more iconic duo 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ide on više na to da nas uvrijedi s tim inspektorima Suljom i Mujom, kako je on gazda i lako potkupi Bošnjake, i da to finansijski može, i da je iznad njih. A po Sarajevu pun klinac Hrvata sa kupljenim diplomama iz Širokog i sličnih vukojebina, ali eto Mujo i Suljo glupi, to je bit njegovog posta mamicu mu.NoProfit je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:29Znači bolji je onaj koji daje kuvertu od onog koji je prima?MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑23 mar 2026, 17:23Varas se kralju, ne mrzimo BiHNoProfit je napisao/la: ↑23 mar 2026, 16:37
Jao diplomatije.![]()
Legendo, znamo da mrzite Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj ste se rodili i živite, nema potrebe da umotavaš i da se predstavljaš onakvim kakav nisi. Grude, Posušje i lištica su tri mjesta u državi u kojima se ta ista država najviše mrzi, a to znamo nas obojica.![]()
Ne postoji bolja drzava na svijetu od Bosne i Hercegovine.
Ta tri gradica ostvaruju milijunske promete, firme se non stop otvaraju, zaposlenost u stalnom porastu, trend povratka nasih ljudi iz inozemstva takodjer u ogromnom porastu, a ono najvaznije, inspekcije nam ne mogu nista jer se Suljo i Mujo rado prodaju za dobar rucak i kuvertu kad dodju u kontrolu u Siroki, Posusje, Grude, Ljubuski...
Zivjela nasa drzava Bosna i Hercegovina![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta ćeš napravit kad će ti već od sutra početi naglabanja oko broja ulaznica za gostujuće navijače i ponovo će se oko toga vrtiti priča.Suki46 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:47Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Također , da se mene pita , derbi je naredna utakmica , 2 najveće navijačke skupine bi trebale zajedno "sjesti" i na toj utakmicj napraviti dramatičan pritisak.Mislim da je dosta bilo ovih zuluma tuđih![]()
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Suki46 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:47Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Da su pro-bosanski klubovi pametni, pa da svi napuste ovo smeće od lige i osnuju pravu ligu, gdje bi igrali Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda, Čelik... plus Jedinstvo, Igman, Iskra, Travnik... (gdje bi dobrodošli bili svi koji hoće sport a ne politiku) a uporedo da pravno svi pritisnu FS prema pravosudnim institucijama (valjda ima neko da radi u interesu države) i prema UEFA-i i dokumentuju ovaj višegodišnji kriminal i ganjaju to do sudnjeg dana ako treba... Bilo bi merak ići na utakmice gdje se ne urinira po svemu što je bosansko, a kladim se da bi stadioni bili puniji i da bi svi imali višestruko više materijalne koristi nego što sad imaju od saveza, Arene i prvog pretkola bilo čega, što je realno maksimum kojeg možeš doseći ako nisi prvak. Al naravno, nema od toga ništa, previše je sve zatrovano među nama, što je nekima i bio cilj.
SARAJEVO SIAMO NOI
Statika sjeverozapada tanka... 5%DoktorXabaras je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:12Šta ćeš napravit kad će ti već od sutra početi naglabanja oko broja ulaznica za gostujuće navijače i ponovo će se oko toga vrtiti priča.Suki46 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:47Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ja sam za nešto i ekstremnije, samo se nadam da će kako klubovi tako i vođe navijača napokon sjesti i porazgovarati,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Venom i 19 gostiju.

.png)