kksiroki je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:00
Dugo je prošlo a da sam napisao post na ss.ba.
Kako šutiti na dvostruka mjerila koja imaju mediji na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka.
Obzirom da sam svjedok događaja uživo a ne komentator događaja koji mišljenje kreira na osnovu medijskih natpisa ili gledanja prenos preko Tv ekrana, samo kratka kronologija događaja.
Mene iskreno boli neka stvar šta skandirate dok to ne ulazi u političke konotacije a gazi ustaše je definitivno to, odgovor gazi Balije čak nije uslijedio odmah nakon toga nego nakon ubacivanja baklji u teren te sukoba sa policijom koja je za moj ukus bila predugo tolerantna na ponašanje navijača Želje. E sad ključni detalj, Manijaci svjesni da odlaze s tribine kupe transove i spremaju se za izlazak, ulaze "plave kacige" da ih lagano sa ss MUP-a ZŽH izvedu do autobusa te tom prilikom navijač željezničara odguruje policajca iz Sarajeva i tada kreće sukob sa ss MUP-a ZŽH. Kasnije ako gledate dobro video, policija prestaje sa postupanjem ali frajeri iz navijačke grupe kreću u neke svoje obračune te izazivaju ponovnu reakciju se MUP-a ZŽH. Koliko tolerancije je bilo sa strane policije govori i to da su klinci s vrha tribine uklonjeni i pušteni da idu u bus jer su očito izgledali premladi da im se radi ostalih idiota dogodi bilo što.
Toliko od mene pišemo se za par godina ponovno.
Da je ovo pravna drzava ti bi prvi bio u zatvoru zbog napada na ustav. Ne postoje nikakve zupanije u BiH. Nisu nikad postojale,ne postoje niti ce postojati.
Ustase su fasisti i svaka drzava treba da ih psuje i ako ih vidi na putu pretuce ih samo zato sto za sebe kazu da su ustase. Porediti ustase sa nazivom balije moze samo onaj kome je svecenik svrsio medju guzove nakon sto ga je krstio. Znaci promasio si cijeli fudbal.
Balije je pogrdan naziv za Bosnjake, ali kako ti, pripadnik vjerske skupine koja je odgojena,rodjena i vjerovatno napravljena u crkvi, mozes to da znas.
Lazu te svecenici. Nije historija onakva kakvom ti je oni zele predstaviti.
Lik ponosan na to sto je fasista i krivo mu kad mu se kaze gazi ustase.
Gazi ustase,cetnike i ostale fasiste. Izgubili ste rat fasisti.