Premijer liga BiH - aktuelno

Unknown32

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Unknown32 » 23 mar 2026, 19:20

OzmoodPinglewood je napisao/la:
23 mar 2026, 19:14
Da su pro-bosanski klubovi pametni, pa da svi napuste ovo smeće od lige i osnuju pravu ligu, gdje bi igrali Sarajevo, Željezničar, Velež, Sloboda, Čelik... plus Jedinstvo, Igman, Iskra, Travnik... (gdje bi dobrodošli bili svi koji hoće sport a ne politiku) a uporedo da pravno svi pritisnu FS prema pravosudnim institucijama (valjda ima neko da radi u interesu države) i prema UEFA-i i dokumentuju ovaj višegodišnji kriminal i ganjaju to do sudnjeg dana ako treba... Bilo bi merak ići na utakmice gdje se ne urinira po svemu što je bosansko, a kladim se da bi stadioni bili puniji i da bi svi imali višestruko više materijalne koristi nego što sad imaju od saveza, Arene i prvog pretkola bilo čega, što je realno maksimum kojeg možeš doseći ako nisi prvak. Al naravno, nema od toga ništa, previše je sve zatrovano među nama, što je nekima i bio cilj.
O ovome pričam i pišem već 5 godina. :bih:

Najbolje vrijeme bilo je prije 5 godina, drugo najbolje je danas.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 mar 2026, 19:27

Virtu4l je napisao/la:
23 mar 2026, 19:16
bvsic je napisao/la:
23 mar 2026, 18:57
Igraci da se poredaju oko onog kruga na centru i zasjednu jedno 5 minuta, pa kakav bi to show bio

Ja sam za nešto i ekstremnije, samo se nadam da će kako klubovi tako i vođe navijača napokon sjesti i porazgovarati,
Odnosi navijačkih grupa su nikad gori (evo ti i primjer ovog padobranca iznad), odnos između klubova ko će ga znati možda ona Mirvićeva objava na instagramu nešto znaći ali teško, bar po mom mišljenju. Zatim imaš i Željezničar kao klub domaćin teško da će pristati na neku "predstavu" obzirm na kazne koje će biti drakonske ukoliko bude neki organizovani performans na tribinama i na terenu.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 mar 2026, 19:32

Virtu4l je napisao/la:
23 mar 2026, 18:54
Suki46 je napisao/la:
23 mar 2026, 18:47
Također , da se mene pita , derbi je naredna utakmica , 2 najveće navijačke skupine bi trebale zajedno "sjesti" i na toj utakmicj napraviti dramatičan pritisak.Mislim da je dosta bilo ovih zuluma tuđih :thumbup:

Nikad nije bio bolji trenutak da se to uradi.
Teško da će i biti , 3 kluba objediniti a jedan je već to najavio.Mislim da je vrijeme.
DoktorXabaras je napisao/la:
23 mar 2026, 19:12
Suki46 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
23 mar 2026, 15:20
Hvala Veležu na saopštenju. :clap:
Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Također , da se mene pita , derbi je naredna utakmica , 2 najveće navijačke skupine bi trebale zajedno "sjesti" i na toj utakmicj napraviti dramatičan pritisak.Mislim da je dosta bilo ovih zuluma tuđih :thumbup:
Šta ćeš napravit kad će ti već od sutra početi naglabanja oko broja ulaznica za gostujuće navijače i ponovo će se oko toga vrtiti priča.
Nadam se da će sad biti pametniji oboje i dogovoriti se u skladu sa mogućnostima na 1 i 2 stadionu :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 19:35

Nije vrijeme za sastanke!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2026, 19:36

23 mar 2026, 19:27
Odnosi navijačkih grupa su nikad gori (evo ti i primjer ovog padobranca iznad), odnos između klubova ko će ga znati možda ona Mirvićeva objava na instagramu nešto znaći ali teško, bar po mom mišljenju. Zatim imaš i Željezničar kao klub domaćin teško da će pristati na neku "predstavu" obzirm na kazne koje će biti drakonske ukoliko bude neki organizovani performans na tribinama i na terenu.

Neozbiljno bi bilo uzimati našu temu i većinu forumaša koji tamo pišu kao relevantne. Valjda svi vidite da skoro niko od nas više tamo ne piše. To je postao poligon za duple profile i agitatore pojedinaca koji su imali ili imaju neku vezu sa klubom.

Svakako smo svi bacili milione na kazne koje možda i nismo morali, ovoga puta bi po prvi put vrijedilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 19:38

Redari malo izudarali grupicu narkomana koji su napali sluzbena lica na duznosti i sad kao trebaju klubovi da se oglasavaju zbog toga :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 23 mar 2026, 19:38

23 mar 2026, 19:12
Suki46 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
23 mar 2026, 15:20
Hvala Veležu na saopštenju. :clap:
Nadam se da ima neko mozga i u našem klubu pa da se oglasi ili dadne podršku javno.
Šta ćeš napravit kad će ti već od sutra početi naglabanja oko broja ulaznica za gostujuće navijače i ponovo će se oko toga vrtiti priča.
Pa to su efemerne stvari. Ne smijemo od drveta ne vidjeti šumu.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 23 mar 2026, 19:38

Brundo smaras
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Sogandolma21
Kontakt:

Post Postao/la Sogandolma21 » 23 mar 2026, 19:48

sanjinusto je napisao/la:
23 mar 2026, 15:50
Apsolutno nista Siroki kao klub nije kriv jucer. Naprotiv, ljudi su bili maksimalno korektni i hvala im na tome.

Najvise su krivi, imenom i prezimenom, cetvrti sudija Danijel Peric (Bjeljina) i oficir za bezbjednost Dejan Avram (tzv. Istocno Sarajevo).
Konacno neko razuman sve je zakuho delegat.ŠB nema ništa s ovim ona zastava sto su TM podigli nikom osim tom delegatu nije smetala i pokvario je i utakmicu s time.
NKŠB

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 23 mar 2026, 19:52

Imate moju podrsku, istupite iz lige odmah! :D

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 23 mar 2026, 19:52

Beli98 je napisao/la:
23 mar 2026, 19:38
Brundo smaras
Sace brundo na drugi se ulogovati i citirati sam sebe, nema veceg degenerika na forumu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 mar 2026, 19:58

Podrška manijacima za ono jučer, kud ih niste našamarali na sred lištice
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 23 mar 2026, 20:00

kksiroki je napisao/la:
23 mar 2026, 19:00
Dugo je prošlo a da sam napisao post na ss.ba.

Kako šutiti na dvostruka mjerila koja imaju mediji na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka.
Obzirom da sam svjedok događaja uživo a ne komentator događaja koji mišljenje kreira na osnovu medijskih natpisa ili gledanja prenos preko Tv ekrana, samo kratka kronologija događaja.

Mene iskreno boli neka stvar šta skandirate dok to ne ulazi u političke konotacije a gazi ustaše je definitivno to, odgovor gazi Balije čak nije uslijedio odmah nakon toga nego nakon ubacivanja baklji u teren te sukoba sa policijom koja je za moj ukus bila predugo tolerantna na ponašanje navijača Želje. E sad ključni detalj, Manijaci svjesni da odlaze s tribine kupe transove i spremaju se za izlazak, ulaze "plave kacige" da ih lagano sa ss MUP-a ZŽH izvedu do autobusa te tom prilikom navijač željezničara odguruje policajca iz Sarajeva i tada kreće sukob sa ss MUP-a ZŽH. Kasnije ako gledate dobro video, policija prestaje sa postupanjem ali frajeri iz navijačke grupe kreću u neke svoje obračune te izazivaju ponovnu reakciju se MUP-a ZŽH. Koliko tolerancije je bilo sa strane policije govori i to da su klinci s vrha tribine uklonjeni i pušteni da idu u bus jer su očito izgledali premladi da im se radi ostalih idiota dogodi bilo što.

Toliko od mene pišemo se za par godina ponovno.
Da je ovo pravna drzava ti bi prvi bio u zatvoru zbog napada na ustav. Ne postoje nikakve zupanije u BiH. Nisu nikad postojale,ne postoje niti ce postojati.
Ustase su fasisti i svaka drzava treba da ih psuje i ako ih vidi na putu pretuce ih samo zato sto za sebe kazu da su ustase. Porediti ustase sa nazivom balije moze samo onaj kome je svecenik svrsio medju guzove nakon sto ga je krstio. Znaci promasio si cijeli fudbal.
Balije je pogrdan naziv za Bosnjake, ali kako ti, pripadnik vjerske skupine koja je odgojena,rodjena i vjerovatno napravljena u crkvi, mozes to da znas.
Lazu te svecenici. Nije historija onakva kakvom ti je oni zele predstaviti.
Lik ponosan na to sto je fasista i krivo mu kad mu se kaze gazi ustase.
Gazi ustase,cetnike i ostale fasiste. Izgubili ste rat fasisti.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 23 mar 2026, 20:00

kksiroki je napisao/la:

Kako šutiti na dvostruka mjerila koja imaju mediji na teritoriji pod kontrolom Bošnjaka.
Obzirom da sam svjedok događaja uživo a ne komentator događaja koji mišljenje kreira na osnovu medijskih natpisa ili gledanja prenos preko Tv ekrana, samo kratka kronologija događaja.

Mene iskreno boli neka stvar šta skandirate dok to ne ulazi u političke konotacije a gazi ustaše je definitivno to, odgovor gazi Balije čak nije uslijedio odmah nakon toga nego nakon ubacivanja baklji u teren te sukoba sa policijom koja je za moj ukus bila predugo tolerantna na ponašanje navijača Želje. E sad ključni detalj, Manijaci svjesni da odlaze s tribine kupe transove i spremaju se za izlazak, ulaze "plave kacige" da ih lagano sa ss MUP-a ZŽH izvedu do autobusa te tom prilikom navijač željezničara odguruje policajca iz Sarajeva i tada kreće sukob sa ss MUP-a ZŽH. Kasnije ako gledate dobro video, policija prestaje sa postupanjem ali frajeri iz navijačke grupe kreću u neke svoje obračune te izazivaju ponovnu reakciju se MUP-a ZŽH. Koliko tolerancije je bilo sa strane policije govori i to da su klinci s vrha tribine uklonjeni i pušteni da idu u bus jer su očito izgledali premladi da im se radi ostalih idiota dogodi bilo što.

Nije problem u skandiranju vec sto se prekidala utakmica zbog necega sto uopste nije nacionalizam, vec obiljezavanja dana reintegracije Grbavice.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 20:02

Kmeeee kmee tuku nasssss upomoocc policijaaa :urnebes:

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 mar 2026, 20:04

Danasnje reakcije pale alarme u savezu. Da li su to puleni i izdajnici ove drzave u strahu od nekog jedinstvenog stava najpopularnijih klubova u drzavi?

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 mar 2026, 20:14

Virtu4l je napisao/la:
23 mar 2026, 19:16
bvsic je napisao/la:
23 mar 2026, 18:57
Igraci da se poredaju oko onog kruga na centru i zasjednu jedno 5 minuta, pa kakav bi to show bio

Ja sam za nešto i ekstremnije, samo se nadam da će kako klubovi tako i vođe navijača napokon sjesti i porazgovarati,
Ma ne treba uopste ekstremno nesto, vec samo cirkus napraviti da se o tome pise. Imaju Mirvici pare da uloze u strane medije da to izreklamiraju, samo cirkus i zayebanciju od utakmice napraviti.
Na tribinama da se dogovore i transparente preko istoka i sjevera citavog naprave, transparente imena i prezimena ovih iz saveza pogotovo balija.

Mada samo mastati, nema od toga nista. Gledat cemo vjerovatno najnezanimljiviji derbi u zadnje vrijeme.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 23 mar 2026, 20:21

napapijri1987 je napisao/la:
23 mar 2026, 20:00
kksiroki je napisao/la:

Da je ovo pravna drzava ti bi prvi bio u zatvoru zbog napada na ustav. Ne postoje nikakve zupanije u BiH. Nisu nikad postojale,ne postoje niti ce postojati.
Ustase su fasisti i svaka drzava treba da ih psuje i ako ih vidi na putu pretuce ih samo zato sto za sebe kazu da su ustase. Porediti ustase sa nazivom balije moze samo onaj kome je svecenik svrsio medju guzove nakon sto ga je krstio. Znaci promasio si cijeli fudbal.
Balije je pogrdan naziv za Bosnjake, ali kako ti, pripadnik vjerske skupine koja je odgojena,rodjena i vjerovatno napravljena u crkvi, mozes to da znas.
Bili su i tvoji preci u ustasama pa vas nitko tako ne zove. Ustase vise ne postoje. A ti si teski šovinst i fašist što se može vidjeti iz tvog komentara
audere est facere!

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 23 mar 2026, 20:25

Tuce11 je napisao/la:
23 mar 2026, 18:19
HeavyBassBlues je napisao/la:
23 mar 2026, 17:50
NoProfit je napisao/la:
23 mar 2026, 16:37

Jao diplomatije. :crazy:

Legendo, znamo da mrzite Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj ste se rodili i živite, nema potrebe da umotavaš i da se predstavljaš onakvim kakav nisi. Grude, Posušje i lištica su tri mjesta u državi u kojima se ta ista država najviše mrzi, a to znamo nas obojica. :thumbup:
Legendo, bez zelje da bilo koga branim i uplicem se u jalove rasprave, niko vise ne mrzi BiH od Bosnjaka. Ako ne vjerujes, doci jedan dan kod mene u ured i uzmi dva predmeta po svom izboru. Nakon toga ces prvo meni hebati sve po spisku sto sam ti uopste dao da to procitas, a onda ces izaci vani i poceti pljuvati svakog na koga naiđeš.
Skinite više taj veo sa očiju. Svi vi mrzite BiH, a Bošnjaci najvise. Mislim da prosječan IQ 85 kod bosnjacke populacije, sa uocenom regresijom, dovoljno govori koliko vole ovu državu, ako se ista uopste moze nazvati tako. Ostale anomalije i lopovluke necu ni spominjati.
Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.
Bezze ti je ovo. Ne postoji hrvatski, srpski ni bošnjački IQ.. Na osnovu ličnih iskustava donosiš generalne zaključke, generaliziraš stvari. To je samo korak do teorije o dobrim i lošim narodima, korak do fašizma. A da građani BiH, svojim djelima, pokazuju da zapravo ne vole zemlju, tu sam saglasan.
Poštovani Tuce11. Taj podatak nije pausalan. Dodzse, rađen je na ppprilicno malom uzorku, ali u nedostatku boljeg,posluzio sam se time. Uostaom, taj odatak sluti samo kao ilustracija o tzv jubavi orema BiH. U skladu sa istim uzorkom, IQ i ostaloa dva naroda se krece u slicnim, skoro istim dijapazonima, ako je to ono sto si htio reci. Dakle, fokus nije na Bosnjacima kao takvim, nego na njihovoj volji i radnoj etici u smislu promjene postojeceg stanja u svijetlu ljubavi prema drzavi.
Nadam se da sam sada bio jasniji.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 mar 2026, 20:39

spursman je napisao/la:
23 mar 2026, 20:21
napapijri1987 je napisao/la:
23 mar 2026, 20:00
kksiroki je napisao/la:

Bili su i tvoji preci u ustasama pa vas nitko tako ne zove. Ustase vise ne postoje. A ti si teski šovinst i fašist što se može vidjeti iz tvog komentara
Ja mogu iščitati da je iz plemena UNHCR celofandžija. :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mostarska, StarmoCity, Zigazaga i 34 gosta.