Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Ko spava nek jede gov.na 
- legenda reala
- Kontakt:
Oj i Milutin se zaljubio u onu pekarku ,evo ga plače 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma jarane , nisam ja ko vi
Pijem od praznika do praznika i ova 2 jarana kupila Jeger prokleti !
A , jbg . mi kad pijemo , neznamo casica ex i odmah druga za pola sata stukli 700 ml onog Sranja
A , jbg . mi kad pijemo , neznamo casica ex i odmah druga za pola sata stukli 700 ml onog Sranja
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ubili Bin Ladena i članove njegove obitelji američke snage pokraj Islamabada..... Objavio Obama jutros oko 5 sati po srednjeevropskom vremenu i kaže da je pravda zadovoljena i da su pazile da ne ubiju nijednog nedužnog civila i da nije bilo ni američkih žrtava..... Operacija u kojoj su pored američkih učestvovale i pakistanske snage trajala je 40 minuta i da je navodno ustrijeljen Bin Laden u glavu.....
Američki narod je slavio dugo u noć, a bio je tu i Bush koji je pokušao čestitati Obami ali ga nije mogao uhvatiti.....
Američki narod je slavio dugo u noć, a bio je tu i Bush koji je pokušao čestitati Obami ali ga nije mogao uhvatiti.....
Sad ce odmah početi teorije zavjere.
Inače, čestitke Jenkijima na koknuću.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Pa i ti si jos tu, jbte nigdje te..dubrava je napisao/la:Sad ce odmah početi teorije zavjere.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
..Sabahajrullah narode 
..evo danas malo ljepse vrijeme

..evo danas malo ljepse vrijeme
Čuj sranja, pa najbolje pice na svijetuCoDe je napisao/la:Ma jarane , nisam ja ko viPijem od praznika do praznika i ova 2 jarana kupila Jeger prokleti !
RIP Bin Laden
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hebace ih Al-Qaide ako je ovo istina ...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ubili Bin Ladena i članove njegove obitelji američke snage pokraj Islamabada..... Objavio Obama jutros oko 5 sati po srednjeevropskom vremenu i kaže da je pravda zadovoljena i da su pazile da ne ubiju nijednog nedužnog civila i da nije bilo ni američkih žrtava..... Operacija u kojoj su pored američkih učestvovale i pakistanske snage trajala je 40 minuta i da je navodno ustrijeljen Bin Laden u glavu.....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma, Bin Laden je imaginaran lik, svakako
isti mu q
Joj, grlo me opasno boli...odoh kod jarana jucer, u medjuvremenu, i nekakvu Colu popih...ostalo je historija
Imam problema sa krajnicima cccc.....
Samo da budem spreman do derbya
najveca preokupacija sad
.
Joj, grlo me opasno boli...odoh kod jarana jucer, u medjuvremenu, i nekakvu Colu popih...ostalo je historija
Samo da budem spreman do derbya
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Sarajlija imam iste probleme,mene syebala kisa u subotu,skin'o se
Evo jedna za ove sto su pretjerali
[youtube][/youtube]
Evo jedna za ove sto su pretjerali
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma ja, skretanje paznje javnosti radi ubistva gadafijevog sina i unuka..jesu namazani!Inace, mislim da navedeni mrtvac sada negdje uziva u carima ovodunjaluckih ljepota..sve u reziji mister buša!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ubili Bin Ladena i članove njegove obitelji američke snage pokraj Islamabada..... Objavio Obama jutros oko 5 sati po srednjeevropskom vremenu i kaže da je pravda zadovoljena i da su pazile da ne ubiju nijednog nedužnog civila i da nije bilo ni američkih žrtava..... Operacija u kojoj su pored američkih učestvovale i pakistanske snage trajala je 40 minuta i da je navodno ustrijeljen Bin Laden u glavu.....
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma kakvo ubistvo stipu price,hoce samo da skrenu paznju ,ove slike sto je objavio CNN pa ko da je dijete pravilo u PS. 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ubili Bin Ladena i članove njegove obitelji američke snage pokraj Islamabada..... Objavio Obama jutros oko 5 sati po srednjeevropskom vremenu i kaže da je pravda zadovoljena i da su pazile da ne ubiju nijednog nedužnog civila i da nije bilo ni američkih žrtava..... Operacija u kojoj su pored američkih učestvovale i pakistanske snage trajala je 40 minuta i da je navodno ustrijeljen Bin Laden u glavu.....
jedan idiot manje
Joj raja sinoc smo picili kroz nekakvu sumu kad smo se vraćali, samo sam gledo kad ce izletit oni stvorovi iz pogresnog skretanja 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad mi sunce ugrijalo
- DAVID VILLA
- Kontakt:
eh da je jucer bilo sunce ko danas...
izgleda da je istina da su ubili Bin Ladena
izgleda da je istina da su ubili Bin Ladena
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- DAVID VILLA
- Kontakt:
vjerovatno je tacno da su ga ubili,
jedan terorista manje 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Poginuo najmladji Gadafijev sin.
R.I.P
R.I.P
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.