otisao glavni sudija za ovaj slucaj na godisnji odmor.. to je sve sto znam..
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
Šta je osnov optimizma da će Vitaly dobiti pravo nastupa za nas? Kada za Srbiju ne može igrati prirodni Srbin Kovačević, ni za Belgiju Svilar…zašto bi Vitaly bio izuzetak?
treba mu bosankaMiranGlasnic je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:11Šta je osnov optimizma da će Vitaly dobiti pravo nastupa za nas? Kada za Srbiju ne može igrati prirodni Srbin Kovačević, ni za Belgiju Svilar…zašto bi Vitaly bio izuzetak?
Problematicno je kad igrac napuni 22 godine, a ovaj gore nije imao 22 kad je odigrao zadnju utakmicu za Holandiju. Huseinbasic je, ako se ne varam, punio 22 godine za 10 dana kad je igrao zadnju utakmicu za Njemacku. Zato smo i navijali da sto prije ispadnu na onom U21 prvenstvu...
Aha, mislio sam da je preko 21Ghuraba je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:16Problematicno je kad igrac napuni 22 godine, a ovaj gore nije imao 22 kad je odigrao zadnju utakmicu za Holandiju. Huseinbasic je, ako se ne varam, punio 22 godine za 10 dana kad je igrao zadnju utakmicu za Njemacku. Zato smo i navijali da sto prije ispadnu na onom U21 prvenstvu...
Ljudi koji hoće da realno sagledaju stvari su pisali još prije godinu i više da ne postoji šansa da Janelt igra za reprezentaciju BiH.
Apsolutno je nevažno je li i kada je igrao za Njemačku. Ključna stvar je u tome da nije imao BiH pasoš na vrijeme. Sva druga pravila su nešto što se može ispregovarati i izbjeći. Sve ostalo možeš nakukati.
Ali, samo razmislite kakvu bi Pandorinu kutiju otvorilo da FIFA dopusti da igra nekome da igra za određenu reprezentaciju iako je njeno državljanstvo stekao sa 27 godina.
Pa kad bi to moglo, odmah bi trebalo Janeltu reći da pita Igora Thiaga da igra za nas. A šta bi tek radile države s parama, gdje možeš okupiti ekipu koja će biti konkurentna za najviši plasman.
Apsolutno je nevažno je li i kada je igrao za Njemačku. Ključna stvar je u tome da nije imao BiH pasoš na vrijeme. Sva druga pravila su nešto što se može ispregovarati i izbjeći. Sve ostalo možeš nakukati.
Ali, samo razmislite kakvu bi Pandorinu kutiju otvorilo da FIFA dopusti da igra nekome da igra za određenu reprezentaciju iako je njeno državljanstvo stekao sa 27 godina.
Pa kad bi to moglo, odmah bi trebalo Janeltu reći da pita Igora Thiaga da igra za nas. A šta bi tek radile države s parama, gdje možeš okupiti ekipu koja će biti konkurentna za najviši plasman.
Eno ga u komentarima kod Burnica…koja steta, on bi za nas vezni bio Pirlo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Cijenim tvoju inteligenciju i duhovitost.
MiranGlasnic je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:02Cijenim tvoju inteligenciju i duhovitost.
naprijed rejal
Možda nas sada UEFA pogura u vezi njega. To se može srediti preko noći, ako postoji interes kod njih.
Ma ja se tješim da tu ima nešto, mislim evo momak došao tu, druži se sa njima, da ne postoji šansa sumnjam da bi tako bilo.
Najjači je brat, stalno tu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Evo sad vidim francuz Jordan Lefort zaigrao za Mauritaniu preko žene, roditelji nemaju veze s afrikom nikakve
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google [Bot] i 18 gostiju.