Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 mar 2026, 10:13

Coolpanda24 je napisao/la:
24 mar 2026, 10:05
Inače nevjerovatno mi je da nijedno okupljanje ne može proći bez sranja, vazda nešto ispliva: hodanje po nargilama, koškanje na treninzima, svađe u svlačionici, napuštanje priprema, sad ovo… Šta je sljedeće?
Tako je, dobro si skuzio. Zato jer ekipu vode santleri, kockari,alkoholicari, i ljudi koji nigdje nisu radili nit rade. Nema profesionalizma nikakvog. Ovo do sada je sve aplauz samo za igrace koji su patrioti koji daju zadnji atom snage iz srca, kao Tarik, Haris, Amar, Sejo, Ermedin, Esmir,Kerim, Amar M......

Hrgovic,dokazani ustasa povezan sa hrvatskim menadzerima.
Milenkovic terorista,dio menadzerske agencije, povezan sa RS menadzerima
Papac Kum ivice dzidica, dokazanog ustase, ima 7 igraca u repki sa ivicom i drugim HR menadzerima , uvalio krš u nasu repku a malog sucica odveo da igra za njihovu hrvatsku ! Pazi to !
Spahic menadzer bazdara, sergej benjamina ...cijeli staff mu povezan agencijama a ne fudbalom. To je to.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 24 mar 2026, 10:28

Ako je Tahirovic ista i mogao koristiti u ovom mecu, sad sigurno nece moci. Njemu je trenutno glava na nekom drugom mjestu i ja ga ne bih smio koristiti ni u prijateljskoj, a kamoli u 'historijskoj' utakmici za nas. Jos gora stvar od toga je (sto nikako ne bih iskljucio) da je i nasem vrlom Barbi glava trenutno fokusirana na citanje stranih medija o njemu i njegovoj glupoj izjavi. Taman nam je ovo trebalo sad, samo nek jos koji put dovedu Musu i Adilovica u hotel i sve ce biti idealno.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 24 mar 2026, 10:35

Fanatic liježe nervozan, budi se nervozan :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 mar 2026, 10:47

Ghuraba je napisao/la:
24 mar 2026, 10:28
Ako je Tahirovic ista i mogao koristiti u ovom mecu, sad sigurno nece moci. Njemu je trenutno glava na nekom drugom mjestu i ja ga ne bih smio koristiti ni u prijateljskoj, a kamoli u 'historijskoj' utakmici za nas. Jos gora stvar od toga je (sto nikako ne bih iskljucio) da je i nasem vrlom Barbi glava trenutno fokusirana na citanje stranih medija o njemu i njegovoj glupoj izjavi. Taman nam je ovo trebalo sad, samo nek jos koji put dovedu Musu i Adilovica u hotel i sve ce biti idealno.
Ako nemamo problema sa povredama, mi izmislimo neki problem. Uglavnom, ne moze se nikad mirno mec docekati :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 24 mar 2026, 10:53

Kakav glup potez Barbareza da priča ovo na press konferenciji.
I vrhunski bezobrazan (ne samo nekorektan prema kolegi treneru). Posebno s obzirom na činjenicu da on sam križa ljude kad nešto kažu, napišu, pobune se... Ili njihov menadžer to uradi.
Al fino ga je smjestio svom Benji sa ovim.
Glory Glory Man United

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 24 mar 2026, 10:54

Prestrašno je koliko selektor nema socijalne inteligencije...užas.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 24 mar 2026, 11:01

Stvarno bruka za situaciju , jasno je da je Barbarez namjerno slagao kako bi imao opravdanja kod nasih navijaca da Tahirovic igra u prvih 11 ne razmisljajuci da ce svi svjetski mediji prenijeti vijest , stavi ga u prvih 11 ako mislis da ce ti pomoci kome se imas pravdat i izmisljat neke teorije zavjere , tacno da covjek ne povjeruje sta se desava :D .

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 24 mar 2026, 11:03

Evo i Barba zvao da se izvini :angel:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 24 mar 2026, 11:10

Plasman na Svjetsko prvenstvo ogroman je ulog, a očigledno neki su spremni na sve da otežaju situaciju protivniku.

Novinar portala TeamTalk sa sjedištem u Leedsu Ben Jacobs objavio je informaciju kako se Benjamin Tahirović javio treneru Steve Cooperu i uputio mu isprike.

Lažna vijest, tvrde izvori bliski reprezentaciji BiH koja se nalazi u strogom karantinu.

Lažna vijest koja dolazi nakon što je Sergej Barbarez na press konferenciji potpuno otvoreno odgovorio novinarima i dao svoje mišljenje situacije u kojoj se Tahirović nalazi u Brondbyu.

Velški trener na klupi Brondbya Steve Cooper nikako da otkrije pravi razlog zašto je posljednjih sedmica iz ekipe sklonio Benjamina Tahirovića, a sada stiže još jedan “fake news” iz Engleske.

Naši ljudi iz Danske vrlo bliski klubu još su nam ranije javili da imaju informaciju kako se radi o odluci koja je neutemeljena, i da je izazvala čuđenje u ekipi.

Brondby se oglasio kako Cooper nije sam donio odluku, nego uz aminovanje kluba, ali isti naši izvori tvrde da je odluka bila isključivo trenerova i da je iznenadila čak i sportskog direktora.

Da je Cooper “preuzeo” Brondby slažu se i legende kluba kojima nikako nije jasno ko je velškom treneru dozvolio da dovede čak šest svojih igrača i stručni štab pod izlikom da mu treba bolja ekipa, a da je to sve rezultiralo najvećom rezultatskom krizom koju klub ima.

Za nas je najvažnije da je Sergej Barbarez još jednom pokazao da je za svoje igrače spreman stati ispred svakoga, a za nadati se kako će Benjaminu Tahiroviću ova situacija biti samo dodatni motiv.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 24 mar 2026, 11:16

Pa ovo se znalo od prvog momenta da je najveca glupost koja je izjavljena na presici od postanka reprezentacije... Jbt ko da je u pitanju Yaya Toure pa ovaj velšanin zelio da olaksa svojoj državi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 mar 2026, 11:18

24 mar 2026, 11:10

Plasman na Svjetsko prvenstvo ogroman je ulog, a očigledno neki su spremni na sve da otežaju situaciju protivniku.

Novinar portala TeamTalk sa sjedištem u Leedsu Ben Jacobs objavio je informaciju kako se Benjamin Tahirović javio treneru Steve Cooperu i uputio mu isprike.

Lažna vijest, tvrde izvori bliski reprezentaciji BiH koja se nalazi u strogom karantinu.

Lažna vijest koja dolazi nakon što je Sergej Barbarez na press konferenciji potpuno otvoreno odgovorio novinarima i dao svoje mišljenje situacije u kojoj se Tahirović nalazi u Brondbyu.

Velški trener na klupi Brondbya Steve Cooper nikako da otkrije pravi razlog zašto je posljednjih sedmica iz ekipe sklonio Benjamina Tahirovića, a sada stiže još jedan “fake news” iz Engleske.

Naši ljudi iz Danske vrlo bliski klubu još su nam ranije javili da imaju informaciju kako se radi o odluci koja je neutemeljena, i da je izazvala čuđenje u ekipi.

Brondby se oglasio kako Cooper nije sam donio odluku, nego uz aminovanje kluba, ali isti naši izvori tvrde da je odluka bila isključivo trenerova i da je iznenadila čak i sportskog direktora.

Da je Cooper “preuzeo” Brondby slažu se i legende kluba kojima nikako nije jasno ko je velškom treneru dozvolio da dovede čak šest svojih igrača i stručni štab pod izlikom da mu treba bolja ekipa, a da je to sve rezultiralo najvećom rezultatskom krizom koju klub ima.

Za nas je najvažnije da je Sergej Barbarez još jednom pokazao da je za svoje igrače spreman stati ispred svakoga, a za nadati se kako će Benjaminu Tahiroviću ova situacija biti samo dodatni motiv.
Strogi karantin sem za Adiloviće, familiju, Musu
Pripreme u Butmiru, kamp zjapi prazan...

Heee nikad ozbiljne reprezentacije od nas
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 mar 2026, 11:22

Strogi karantin :rol: kakva stoka lazna, adilovic i ostali lizavci cmara edare dzeke beta pi.ckice ,vise dan i noc u hotelu. Sam eto sto nije adilovic zaduzio kelme opremu i usao umjesto Edare u 90+ minuti. Edara Dzeko 20 godina neuspjeha reprezentacije !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 mar 2026, 11:24

Jesu cirevi popucali

Eto sad vam je bitno sta ce biti s karijerom tahirovica ili kakav ce sergej imidz imat u svijetu :rol:
naprijed rejal

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 24 mar 2026, 11:27

Sergej je klasičan primjer glupana koji dobije posao bez ikakve zasluge. Sve i da nas odvede na Svjetsko, a neće, za mene je najveći glupan koji je bio selektor ove reprezentacije ikad.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 mar 2026, 11:28

Ne mora se isključiti ta opcija, moguće da je i tačna ali ne govori se to javno. Barbarez ukopa igrača bez ikakvog razloga. Užasan je u javnim nastupima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 mar 2026, 11:29

aezakmi je napisao/la:
24 mar 2026, 11:27
Sergej je klasičan primjer glupana koji dobije posao bez ikakve zasluge. Sve i da nas odvede na Svjetsko, a neće, za mene je najveći glupan koji je bio selektor ove reprezentacije ikad.
Boga mi, mrtva trka sa Rukfasom.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 24 mar 2026, 11:32

24 mar 2026, 11:03

Evo i Barba zvao da se izvini :angel:
Ovo je nesto sto bih procitao na FMu i bio u fazonu koji q su sanse da se to desi pa i u igrici :rol: nmg vjerovat da se ovo stvarno dogodilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 mar 2026, 11:35

Wilshere10 je napisao/la:
24 mar 2026, 10:35
Fanatic liježe nervozan, budi se nervozan :yawn:
Mozda je zagorio, pa ispoljava frustracije ovdje. :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 mar 2026, 11:39

Sergej je glup što mu je vjerovao, ali Benjamin je gluplji jer je lagao Sergeju. Nadam se da je ovdje pukla tikva i da mu Barba svojim egom veličine sarajevske vijećnice neće ovo moći oprostiti i da ga više neće forsirati da igra, amen.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 mar 2026, 11:40

E svasta :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DeeWa, forgempp, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Micron, napapijri1987, Proximic, s4mke, tuzlanskinacin i 71 gost.