Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Nogometni savez BiH
Sto se tice opreme i neujednacnosti iste najvise su krivi ekonomi saveza koji zive u proslim vremenima.I dok smo adidas nosili vazda smo trenirali u opremi iz 2014g.,dok su ispod ruke davani i preprodavani najnoviji komadi.Znam dosta prijatelja koji su preko ekonoma dobijali opremu koju nikada nismo nosili na treninzima.Djaba sve kad smo zaostalo seljacka nacija....
Goalgetter je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:15A sta fali Instagram/Facebook nalogu NFSBiH u zadnje dvije godine?zikerrz21 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:06Pogledajte najavu utakmice drugoligaša Čelika iz Zenice,kluba koji se vraća tamo gdje i pripada. Profesionalizam na društvenim mrežama im je barem pet nivoa iznad našeg saveza. Iskreno,mrsko mi je postaviti jos slika pojedinih klubova i slika našeg saveza pa porediti, ali razlika je očigledna.
Šta mislite, kolika su zapravo sredstva koja Čelik izdvaja za marketing u odnosu na naš savez? Marketing možda nije presudan, ali igra važnu ulogu u izgradnji zdravijeg fudbala u državi i podizanju nivoa profesionalizma. Trenutno, nažalost, djelujemo kao da smo zapeli u 2005. godini.
Sasvim dobro izgleda, aktivni su, i izvjestavaju o najbitnijim stvarima, najave prije utakmica, sastavi, graficki isto na jako dobrom nivou.
Ne znam stvarno sta je lose na ovome trenutnom. Osim sto mozda mogu ubaciti malo vise video-priloga.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
etoRajvoSA03 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 13:27Goalgetter je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:15A sta fali Instagram/Facebook nalogu NFSBiH u zadnje dvije godine?zikerrz21 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:06Pogledajte najavu utakmice drugoligaša Čelika iz Zenice,kluba koji se vraća tamo gdje i pripada. Profesionalizam na društvenim mrežama im je barem pet nivoa iznad našeg saveza. Iskreno,mrsko mi je postaviti jos slika pojedinih klubova i slika našeg saveza pa porediti, ali razlika je očigledna.
Šta mislite, kolika su zapravo sredstva koja Čelik izdvaja za marketing u odnosu na naš savez? Marketing možda nije presudan, ali igra važnu ulogu u izgradnji zdravijeg fudbala u državi i podizanju nivoa profesionalizma. Trenutno, nažalost, djelujemo kao da smo zapeli u 2005. godini.
Sasvim dobro izgleda, aktivni su, i izvjestavaju o najbitnijim stvarima, najave prije utakmica, sastavi, graficki isto na jako dobrom nivou.
Ne znam stvarno sta je lose na ovome trenutnom. Osim sto mozda mogu ubaciti malo vise video-priloga.E ako tebi ovo dobro izgleda, ja ne znam…
ne treba nista vise ni pisat ni stavljat
dosta ova slika,isto da se neko tek uci oko grafickog dizajna pa mu dali da isprobava