Mnoge stvari kod nas su na amaterskom nivou pa se dešavaju konstantno...
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Ma stavit će njega Sergej u prvih 11, možda dečko i izdominira. HAHAHAHHAA
Sigurno jest, ali zaboravljas da nam je Barba selektor. On nelogicne stvari pretvori u logicne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zovi sarica kockarska debilcino ili kujovica iz mlade. Bilo ko ce biti korisniji od psihicki utucenog momka Koji je zadnju utakmicu odigrao prije skijaske sezone
- AndreWilliams
- Kontakt:
Bolje bi mu bilo da preore stadion, da izdominira u sredini i konačno potvrdi da je igrač za veće domete. Il pukovnik il pokojnik. Ovo je taj trenutak, to je ta utakmica
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
On da je zelio olaksati gurao bi bendzija, jos bi nazvao barbu da ga nahvali ! Bendzi Velsu moze pomoci samo ako bude igrao !
Slazem se, bilo je velikih gluoosti ali ova je nadyebala sve predhodno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moj stav o kockaru se zna, ali je ovo iskusno prebacio lopticu na sebe, sklanja pritisak sa ekipe i stavlja na sebe.
Očekujem da Benjo podere Vels.
Očekujem da Benjo podere Vels.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
sportskimarketing
- Kontakt:
ulični bonton i kultura. od foteljaša do selektora
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ogledalo naroda.sportskimarketing je napisao/la: ↑24 mar 2026, 16:45ulični bonton i kultura. od foteljaša do selektora
A moze li nam neko reci,ako je vise pratio,da li je on stvarno toliko bio los da su ga morali na tribine poslati?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lijepe riječi iz Danske za izjavu Barbareza i našeg nezamjenjivog Tahirovića.
"Absolute bullshit. Tahirovic does not play, as he has been playing at a very low level since he arrived. Not a profile at Brøndby, nor in the Superliga. On top of this, he shows a bad attitude during hard times at Brøndby, not performing as a team. Barbarez is a joke".
"Absolute bullshit. Tahirovic does not play, as he has been playing at a very low level since he arrived. Not a profile at Brøndby, nor in the Superliga. On top of this, he shows a bad attitude during hard times at Brøndby, not performing as a team. Barbarez is a joke".
Pa ko im je profil pihka li im materina, dobili zadnju utakmicu u Novembru 2025 godine o cemu pricamo?TheShed je napisao/la: ↑24 mar 2026, 17:17Lijepe riječi iz Danske za izjavu Barbareza i našeg nezamjenjivog Tahirovića.![]()
![]()
Mozda tankuju kao NBA ekipeAmarinho je napisao/la: ↑24 mar 2026, 17:26Pa ko im je profil pihka li im materina, dobili zadnju utakmicu u Novembru 2025 godine o cemu pricamo?TheShed je napisao/la: ↑24 mar 2026, 17:17Lijepe riječi iz Danske za izjavu Barbareza i našeg nezamjenjivog Tahirovića.![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čovjek je uklonio i reprezentativca Danske u isto vrijeme kad i našu svjetsku klasu, tako da sva priča o tome da ga sabotiraju jer je Bošnjak pada u vodu osim ako Copperu nije žena iz Makedonije
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dobro to hendla Steve 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Apsolutno je ispoštovao dobijenu minutažu svaki put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Svaka čast. Glas razuma i inteligencije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 17:31Čovjek je uklonio i reprezentativca Danske u isto vrijeme kad i našu svjetsku klasu, tako da sva priča o tome da ga sabotiraju jer je Bošnjak pada u vodu osim ako Copperu nije žena iz Makedonije
Najsmijesnije sto strani mediji Tahirovica prikazuju kao star player u reprezentaciji 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bendžamin nije loš loptaš. U puno utakmica,a posebno onoj protiv Austrije kada smo bili pod velikim presingom, je pokazao da je jedini naš veznjak koji moze "stati" na loptu, zna je zadrzati i nesto smisleno uraditi sa njom. Ali to govori dosta i o ostalim nasim veznjacima.
Nije svjetska klasa, vjerovatno nece biti ni u ligama petice, ali je trenutno za nas dobar i ne zasluzuje da ga se pljuje. Mada sam ga i ja navodio kao los primjer ali samo zato sto je njega zvao, a recimo Bajraktarevica nije, a bili u skoro istim situacijama. Razlog je vise bio nedoslijednost Barbareza, nego sam Benjo.
Bendži je dobar dok ne nadjemo boljeg i zato podrska.
Nije svjetska klasa, vjerovatno nece biti ni u ligama petice, ali je trenutno za nas dobar i ne zasluzuje da ga se pljuje. Mada sam ga i ja navodio kao los primjer ali samo zato sto je njega zvao, a recimo Bajraktarevica nije, a bili u skoro istim situacijama. Razlog je vise bio nedoslijednost Barbareza, nego sam Benjo.
Bendži je dobar dok ne nadjemo boljeg i zato podrska.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Drum, Imamkarbarum, kakarut, LondonBlues, Sheyi, svrakino1921, Venom i 68 gostiju.