Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Nije moglo bolje!!!
Najbitnije je da Amar igra odlicno od kada je dosao u Benfiku,i ovo sto je usao odigrao je dobro jest malo glup crveni dobio ali to Murinjo voli kod igraca kada su prgavi i izazivaju svadje
taman da odmori
Neka ode odmah tamo gdje je dogovoreno okupljanje za svaki slučaj
Ma jel’ ti realno misliš da bi Dedić odigro još i jednu tekmu kod Mourinha ili bilo kog drugog trenera kad bi mu doš’o i rekao: „Šefe, aj pusti me 2–3 sedmice da ne igram za klub, da budem top spreman za repku i da ne rizikujem povredu“? Takve bajke samo se kod nas gutaju, nigdje drugo.RightBack je napisao/la: ↑14 mar 2026, 20:36Murinjo je opet izveo standardnih prvih 11,samo Dedica zamijenio s Bahom.. e sad,mozda je ovaj nas trazio kakvu postedu zbog play offa, a mozda jednostavno i zele dati priliku Bahu da se vrati nakon povrede i zasluzi svoje mjesto,s obzirom da im je bio zlata vrijedan prije povrede.
Usput, može se lik povrijedit i na treningu, il’ kontaš da je i Mourinha molio da ga pusti par sedmica da ni ne trenira…
-
General505
- Kontakt:
Zanimljivo, ovi naši igrači u klubovima marišu se redovno, pokazuju da imaju petlju bas kada se pređe granica a kada igraju za reprezentaciju manji od makova zrna, kartone dobijaju zbog gluposti i glupih prigovoraa a nikad zbog nekog klasicnog udaranja koje je sastavni fudbalske igre i koje odlikuje ozbiljne ekipe i igrače sa jakim karakterom.
Nisi daleko od istine u vezi ovoga.General505 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:12Zanimljivo, ovi naši igrači u klubovima marišu se redovno, pokazuju da imaju petlju bas kada se pređe granica a kada igraju za reprezentaciju manji od makova zrna, kartone dobijaju zbog gluposti i glupih prigovoraa a nikad zbog nekog klasicnog udaranja koje je sastavni fudbalske igre i koje odlikuje ozbiljne ekipe i igrače sa jakim karakterom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ja se sjecam kako su kod nas Spahica napadali i prozivali zbog odlucnosti, pa i samaranja kada je trebalo.General505 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:12Zanimljivo, ovi naši igrači u klubovima marišu se redovno, pokazuju da imaju petlju bas kada se pređe granica a kada igraju za reprezentaciju manji od makova zrna, kartone dobijaju zbog gluposti i glupih prigovoraa a nikad zbog nekog klasicnog udaranja koje je sastavni fudbalske igre i koje odlikuje ozbiljne ekipe i igrače sa jakim karakterom.
U dresu kluba nas sramotio, dok nam je u dresu reprezentacije nanosio stetu.
-
General505
- Kontakt:
Drum je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:53A ja se sjecam kako su kod nas Spahica napadali i prozivali zbog odlucnosti, pa i samaranja kada je trebalo.General505 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:12Zanimljivo, ovi naši igrači u klubovima marišu se redovno, pokazuju da imaju petlju bas kada se pređe granica a kada igraju za reprezentaciju manji od makova zrna, kartone dobijaju zbog gluposti i glupih prigovoraa a nikad zbog nekog klasicnog udaranja koje je sastavni fudbalske igre i koje odlikuje ozbiljne ekipe i igrače sa jakim karakterom.
Spaha nikad nije dobio crveni niti imao problema kartonima u dresu repke
On je pametno šamarao
Sjecas li se crvenog protiv Madjara?General505 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 20:08Drum je napisao/la: ↑15 mar 2026, 19:53A ja se sjecam kako su kod nas Spahica napadali i prozivali zbog odlucnosti, pa i samaranja kada je trebalo.General505 je napisao/la: ↑15 mar 2026, 13:12Zanimljivo, ovi naši igrači u klubovima marišu se redovno, pokazuju da imaju petlju bas kada se pređe granica a kada igraju za reprezentaciju manji od makova zrna, kartone dobijaju zbog gluposti i glupih prigovoraa a nikad zbog nekog klasicnog udaranja koje je sastavni fudbalske igre i koje odlikuje ozbiljne ekipe i igrače sa jakim karakterom.
Spaha nikad nije dobio crveni niti imao problema kartonima u dresu repke
On je pametno šamarao
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Je l’ mi se čini ili ga nema na današnjem treningu? 
Ma wales mu je trening za Italiju
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Suti i bolje. Neka trckara okolo i dosta.
Nesto ne vjerujem da se povrijedio.
Evo ssba objavio, dobio udarac pa iz predostroznosti nije bio na treningu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako SportSport saznaje Dedić je današnji trening sa ostatkom ekipe preskočio jer je dobio odmor, a razlog je kako saznajemo blaži udarac koji je dobio.
Srećom smo dobro popunjeni na stranama.
On ako prezivi oba meca, to treba biti drzavni praznik.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
A u pm više i s njim, je l’ moguće uvijek da ga strefi nešto? 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, hurem, JavierBosnia, mirsonetz, NazorUso, Pensioner26, Proximic, Sheyi, tuzlanskinacin i 58 gostiju.