26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Sve osim pobjede bi bilo ogromno razočaranje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije sramota izgubiti od Velsa na njihovom terenu.
Cilj je još uvijek plasman na EP 2028, tek poslije, u slučaju neuspjeha, možemo govoriti o ogromnom razočarenju.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Dvica ko kuca
Samo da Seo ne igra flastera na Wilsonu. Kad je igrao to protiv Bayerna, odron je djelovalo...
Samo da Seo ne igra flastera na Wilsonu. Kad je igrao to protiv Bayerna, odron je djelovalo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam optimista bez obzira na sve.
Cak vjerujem da je bolje da igramo vani protiv Velsa nego recimo protiv Sj. Irske kuci.
Cak vjerujem da je bolje da igramo vani protiv Velsa nego recimo protiv Sj. Irske kuci.
Alajbegovic ce djecu praviti ovom njihovom beku, mark my words
U nas visina igrača je veliki plus, tako da iz nekih ubačaja ne bi me čudilo da im ga zabiberimo makar 1 gol na taj način.
Bilo to sa strana ubaciti preko wingera, ili kornera i slobodnjaka.
Ako ne to onda individualno neki lijep gol, tipa Džeko, Bajraktarević, Alajbegović...
Btw sanjao sam dva gola Demirovića, čudno da nikad prije nisam sanjao u vezi fudbala. Ne znam ko bi ikad pomislio da Demirović riješi utakmicu i to 2 gola, ali eto možda je zato samo u snu...

Ako ne to onda individualno neki lijep gol, tipa Džeko, Bajraktarević, Alajbegović...
Btw sanjao sam dva gola Demirovića, čudno da nikad prije nisam sanjao u vezi fudbala. Ne znam ko bi ikad pomislio da Demirović riješi utakmicu i to 2 gola, ali eto možda je zato samo u snu...
Zadnja izmjena: random11, dana/u 24 mar 2026, 18:12, ukupno mijenjano 5 puta.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Da ne bude kao protiv Austrije. Da idiot našeg najboljeg igrača drži na klupi do 85 minute?
BRATSTVO GRAČANiCA
Ako se to desi, a sumnjam da će, želim mu sve najgore.Marokanci58 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 18:08Da ne bude kao protiv Austrije. Da idiot našeg najboljeg igrača drži na klupi do 85 minute?
Pročitao na prvu "čudno da GA nikad ranije nisam sanjao u vezi fudbala". Kontam, šta piše ovaj lik, kakav je ovo manijak?random11 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 18:06U nas visina igrača je veliki plus, tako da iz nekih ubačaja ne bi me čudilo da im ga zabiberimo makar 1 gol na taj način.
Btw sanjao sam dva gola Demirovića, čudno da nikad prije nisam sanjao u vezi fudbala. Ne znam ko bi ikad pomislio da Demirović riješi utakmicu i to 2 gola, ali eto možda je zato samo u snu...![]()
![]()
![]()
Zato sto nikad dosad nisi razmisljao i iscekivao tekmu ko sto pogledas ovu. Odigraj ta 2 gola Demira za duplo slavlje.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
I ja isto. Ne moze usran do potoka ni naopako.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Koliko sam uspio upratiti, oni ni nemaju klasicnog desnog beka u rosteru (tj. imaju neko dijete od 18 godina iz trece lige, ali on vjerovatno nece igrati). Pretpostavljam da ce jednog lijevog prebaciti na desnu stranu ili ce izaci s vingbekovima (mada sumnjam u to, jer im fali Davies koji je bio najbitnija karika u toj formaciji). Takodjer, nemaju ni klasicnog centarfora u rosteru (tacnije, imaju samo Harrisa koji je klupa u Oxfordu, pa vjerovatno ni on nece igrati) i tu ce po svemu sudeci poceti s Johnsonom. Po krilima su najjaci, ali smo i mi po bekovima najjaci. Realno, ako Dedic u dvije utakmice bude odlican protiv ponajboljeg krila dunjaluka, ne razumijem zasto to ne bi bio protiv igraca koji su 10x losiji od njega. Kod njih je tesko predvidjeti ko ce im poceti na krilima i koga ce na koju stranu staviti. Pretpostavljam da ce ici s igracima koji sutiraju kontra nogom, jer nemaju ubojitog centarfora i tesko mogu napraviti nesto s centarsutevima. Ta opcija ne odgovara Dedicu, jer on nesto losije brani krila koja napadaju okomito (a ne pravolinijski). To ne odgovara ni Katicu, ne smijem ni pomisliti sta bi se moglo desiti ako on dodje u situaciju da igra 1v1 s njima. Tu ce Sunjic i njegov par u veznom redu morati odraditi posao kako treba, jer njihovi omaleni igraci ne smiju dobiti puno prostora da sutiraju kad pozele. Sve u svemu, ja sam optimista.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Neco Williams njima standardno igra desnog beka, a Dasilva će biti lijevi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tako je. Neco je ustvari dešnjak ali igra lijevog beka i nije mu strano da igra desnog, pogotovo u reprezentaciji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:00Neco Williams njima standardno igra desnog beka, a Dasilva će biti lijevi.
Također, treba smanjiti broj autova na minimum što bliže našem golu. Ampadu ih baca izvrsno i iza Kayodea rekao bih da je najbolji izvođač istih u premier ligi, njima aut blizu našeg gola dođe kao korner.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Imamo i mi konja za trku, Memara je baci na onu stranu petercababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:15Tako je. Neco je ustvari dešnjak ali igra lijevog beka i nije mu strano da igra desnog, pogotovo u reprezentaciji.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:00Neco Williams njima standardno igra desnog beka, a Dasilva će biti lijevi.
Također, treba smanjiti broj autova na minimum što bliže našem golu. Ampadu ih baca izvrsno i iza Kayodea rekao bih da je najbolji izvođač istih u premier ligi, njima aut blizu našeg gola dođe kao korner.
-
ferrovieresa
- Kontakt:
Nadam se da nece biti snijega utorak oko Zenice, dolazim s ljetnim gumama 
E'o da se pridruzim, tu sam
U slucaju da, ne daj Bože, zijanimo u Velsu, onda se braćo vidimo u septembru
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beduin, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, invincible1921, kolezeljovac, Maestro^^, Mostarac12345, napapijri1987, signalidunapark, soccerfan, zikerrz21 i 89 gostiju.