Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Malo nerealno izgleda ovo maltretiranje RA. Nakon sto su ostali skoro bez ijedne zastave u historiji grupe, dodju im ovako i namlate momke koji idu na repku. Necu ni da pomislim da imaju krticu, lakse razmisljati u smjeru da su ovi drugi samo 5x organizovaniji.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne brini Bice udaranja.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:04Koliko se sjecam zadnja akcija vam je Polog. Nakon toga reakcije su bile Rodoc, Jablanica i sada Bijelo Polje, a prica se da vozac golfa s Jablanice idalje udara po gasuSamo1981 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:59tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:44
![]()
Zapalili im citavu povijest grupe, nisu nista uradili.. A da urade nest povodom ovog. Ajmo se malo uozbiljit.
Ucinise herojski cin prije par godina kad su onog debila sudiju slijedili I zapalili auto, a sad kuku majko, mi djeca cvijeca, a oni huligani koji suradjuju sa obavjestajcima
Mazla si prava.
Dobivali ste degenek I dobivate ga na dnevnoj bazi.
A sta vas sve ceka niste svijesni.
Kakav je zela?
Cujem da se zaposlio na vremenskoj prognozi
Da ti nabrojim akcije mislio bi da ti bajke pricam, ali jbg ko treba da zna taj zna.
Drz se tipki , tipkarosi su mi najjaci.
A ovi sa teorijama zavjere "sipa, obavjestajci, cinkarisosi", hahaha najjaci umislili se da znaju a veze nemaju.
Sve se moze kad se hoce, ne treba ti niko sa strane.
Tako da uzivaj.
Bice svakako, kad odes u wc trzaceses se I gledat da ti nema neko iza ledja.
Jesu li to skontali da se moze izakcijati bez brukanja sa obijanjem brava na spavanju ? Hajde ne bi li... doci ce valjda i do toga da ne izbjegavaju grupa na grupu u punim brojkama, eto poceli su i na gostovanja ici nakon duzeg zimskog sna. Ali dzaba sve bruka ona osta vjecno.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 24 mar 2026, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nego upitaj vam vodju ,sto ne prihvati ferku nakon sto su vam krpe misteriozno nestaleRodjeni81 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:17Jesu li to skontali da se moze izakcijati bez brukanja sa obijanjem brava na spavanju ? Hajde ne bi li... doci ce valjda i do toga da ne izbjegavaju grupa na grupu u punim brojkama, eto poceli su i na gostovanja ici nakon duzeg zimskog sna. Ali dzaba sve bruka ona osta vjecno.
Ta je jaca i od one pobjegao u Sandzak.Zrinjaaaa je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:24Nego upitaj vam vodju ,sto ne prihvati ferku nakon sto su vam krpe misteriozno nestaleRodjeni81 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:17Jesu li to skontali da se moze izakcijati bez brukanja sa obijanjem brava na spavanju ? Hajde ne bi li... doci ce valjda i do toga da ne izbjegavaju grupa na grupu u punim brojkama, eto poceli su i na gostovanja ici nakon duzeg zimskog sna. Ali dzaba sve bruka ona osta vjecno.Jel bilo nemam ljudi za tog?
Upitaj nije sramota,ako je co’ek reci će…
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jako neugodno čitati ove pojedine škutorske i željine internet huligane. Preporuka za ovih par naših da ih ignorišu
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Doslovno jedini ti ovdje prijetis preko tipkovnice, a pricas o nekim internet ratnicima.Samo1981 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:16Ne brini Bice udaranja.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:04Koliko se sjecam zadnja akcija vam je Polog. Nakon toga reakcije su bile Rodoc, Jablanica i sada Bijelo Polje, a prica se da vozac golfa s Jablanice idalje udara po gasu
Da ti nabrojim akcije mislio bi da ti bajke pricam, ali jbg ko treba da zna taj zna.
Drz se tipki , tipkarosi su mi najjaci.
A ovi sa teorijama zavjere "sipa, obavjestajci, cinkarisosi", hahaha najjaci umislili se da znaju a veze nemaju.
Sve se moze kad se hoce, ne treba ti niko sa strane.
Tako da uzivaj.
Bice svakako, kad odes u wc trzaceses se I gledat da ti nema neko iza ledja.
Nekad dadnes, a nekad primis batine, samo vi malo cesce primate, al jbg, zivot ide dalje.
Zadnja izmjena: zivimzaosjecaje, dana/u 24 mar 2026, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Sramota, ja sam morao djecu u drugu sobu poslati.Zigazaga je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:20Da nebude da pišemo samo o fudbalu i sportu,evo malo i ratno huškačko nacionalističke retorike.
Po mojim informacijama Borac je kaparisao Rudarev dvojac za sledeću sezonu.
U pitanju su Španski napadač Romera i bočni igrač Grbić koji pokriva obe bekovske pozicije.
P.S. Izvinjavam se što ovim nacionalističkim postom kvarim vašu prepisku u sportskom duhu.
Profesore,profesoreroccosiffredi je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:33Sramota, ja sam morao djecu u drugu sobu poslati.Zigazaga je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:20Da nebude da pišemo samo o fudbalu i sportu,evo malo i ratno huškačko nacionalističke retorike.
Po mojim informacijama Borac je kaparisao Rudarev dvojac za sledeću sezonu.
U pitanju su Španski napadač Romera i bočni igrač Grbić koji pokriva obe bekovske pozicije.
P.S. Izvinjavam se što ovim nacionalističkim postom kvarim vašu prepisku u sportskom duhu.
-
GavranBeli
Je li do mene il traje rasprava izmedju predstavnika bivsih navijackih mostarskih grupa s obzirom da za svakoga van Mostara je jasno da vise ne postoje ni ex RA ni ex Ultras? 
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nisu oni crnogorci vlašinoKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:15Malo nerealno izgleda ovo maltretiranje RA. Nakon sto su ostali skoro bez ijedne zastave u historiji grupe, dodju im ovako i namlate momke koji idu na repku. Necu ni da pomislim da imaju krticu, lakse razmisljati u smjeru da su ovi drugi samo 5x organizovaniji.
Elem, vidim da su navijaci panate u sarajevu. Da li ce se braca skupiti pa odraditi nesto ili su se zabili po shisha barovima?
Ovo jutros je tesko dno. Znaci, u 7 ujutro onako momke napasti, koji su na avion krenuli, repku da bodre. Sta su uradili, nista.. samo ce ih klepiti sad murija po usima. A sve to da bi im uzeli cetkicu za zube, pastu, gace i moooozda onu krpicu mostarci. Dno dna.
I ne mora znaciti da imaju krticu velezovci medju svojima. Ovim zrinjevcima je bilo dovoljno da uprate na internetu kad polijece avion, i da se parkiraju ispred ulaza momka koji je, koliko sam skontao, jedan od vodecih.. i da cekaju. Bas ekstremno.
Ovo jutros je tesko dno. Znaci, u 7 ujutro onako momke napasti, koji su na avion krenuli, repku da bodre. Sta su uradili, nista.. samo ce ih klepiti sad murija po usima. A sve to da bi im uzeli cetkicu za zube, pastu, gace i moooozda onu krpicu mostarci. Dno dna.
I ne mora znaciti da imaju krticu velezovci medju svojima. Ovim zrinjevcima je bilo dovoljno da uprate na internetu kad polijece avion, i da se parkiraju ispred ulaza momka koji je, koliko sam skontao, jedan od vodecih.. i da cekaju. Bas ekstremno.
Simpatizeri, penzioneri, tinejdžeri i ljepši pol. Treba ih razvaliti od batina, poslati na CUM?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dobro ovaj napisa, imaš 4 velike probosanske grupe, Manijaci, Robijaši, Horde zla i Red Army. Ne zna se ko koga više mrzi
. Jedino Horde zla i Red Army u dobrim odnosima. 
BRATSTVO GRAČANiCA
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.