Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
Nunic je vise od pola ekipe panathe, igracina nema sta, bez njega bi bili ispod Dubaia
Jbt kakav igrač je Nunn, ko cheat code u EL
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
i dalje ne shvatam kako je jokic mogao reci da je teze postici poene u nba nego u euroligi
ja sam najveci papak
Logicno da je teze
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Teze je u playoffu zabiti u NBA, u regularnom dijelu je lakse u NBA koseve postici. Moje misljenje
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 24 mar 2026, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt Monaco sa 9 igraca pobjedjuje
Jos nema Jamesa.
Jos nema Jamesa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
s tim cu se sloziti, da, ima smislaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:48
Teze je u playoffu zabiti u NBA, u regularnom dijelu je lakse u NBA koseve postici. Moje misljenje
ja sam najveci papak
Kako bi on to znao kad nikad nije igrao Euroligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Logicno da je to od utakmice do utakmice,ako gledas kroz Wizardse i sl. onda je i vjerovatno lakse,odnoso protiv onih ekipa koji tankuju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
NBA je jedno 3 stepenice iznad Eurolige. Ni jedan od najboljih euroligaskih igraca ne bi igrao neku ulogu u NBA.
15.10.2013.
- JohnCleese
- Kontakt:
Real kuci u praznoj dvorani protiv Hapoela.
Ne politici na tribinama ali da politici sportu.
Ne politici na tribinama ali da politici sportu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- VensanKasel
- Kontakt:
I nema potrebe , ona divljanja sa hiljadu trojki po utakmici , namjerno gubljenje utakmica , najbolji igrači biraju koje će utakmice igrati , trener je samo radi reda i slabo se šta pita ... Ne znam ko to može osim amera gledati .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
E čuj ko to može gledati hahahahaVensanKasel je napisao/la: ↑24 mar 2026, 22:34I nema potrebe , ona divljanja sa hiljadu trojki po utakmici , namjerno gubljenje utakmica , najbolji igrači biraju koje će utakmice igrati , trener je samo radi reda i slabo se šta pita ... Ne znam ko to može osim amera gledati .
- VensanKasel
- Kontakt:
E čuj hahahahahahaarelinho je napisao/la: ↑24 mar 2026, 22:36E čuj ko to može gledati hahahahaVensanKasel je napisao/la: ↑24 mar 2026, 22:34I nema potrebe , ona divljanja sa hiljadu trojki po utakmici , namjerno gubljenje utakmica , najbolji igrači biraju koje će utakmice igrati , trener je samo radi reda i slabo se šta pita ... Ne znam ko to može osim amera gledati .
Nidje veze.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa pogledajte koliko je više raje pisalo na temi , a koliko piše sada .
I ova raja što igram termine , ljudi što su čitav život u košarci slabo ko sada gleda NBA ...
I ova raja što igram termine , ljudi što su čitav život u košarci slabo ko sada gleda NBA ...
Jer su stariji i plafon im je da budu budni do 01h što zbog godina što zbog posla ujutro.VensanKasel je napisao/la: ↑24 mar 2026, 22:43Pa pogledajte koliko je više raje pisalo na temi , a koliko piše sada .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.