4. puni malu svaku noc.
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
Ne boli ga pupo.vise?
Inace zivot mu je ugrožen bio od bruha, i kad je fisno u lugu neko u vrat i tad mu je zivot ugrozen bio.
Sta je sljedeće pijesak u bubregu zivot ugrozen?
Inace zivot mu je ugrožen bio od bruha, i kad je fisno u lugu neko u vrat i tad mu je zivot ugrozen bio.
Sta je sljedeće pijesak u bubregu zivot ugrozen?
Dzaba sve kad je bas arogantan
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pošto je i dalje prošlogodišnja operacija sportske hernije tema sporadičnih kontroverzi, evo još jedan svjež primjer - Miles McBride iz Knicksa se tek noćas vraća na parket nakon što je operisao sportsku herniju 6. februara. Skoro dva mjeseca odsustva.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Je li mu život bio ugrožen ko nasem Naniju?TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 00:44Pošto je i dalje prošlogodišnja operacija sportske hernije tema sporadičnih kontroverzi, evo još jedan svjež primjer - Miles McBride iz Knicksa se tek noćas vraća na parket nakon što je operisao sportsku herniju 6. februara. Skoro dva mjeseca odsustva.
dzanan i beograd, trojka 1/5...
ne gledam puno dubai, nekoliko tekmi samo i ne znam da li mi se cini da sa ovim crncima u timu je nemoguce igrati, svaki bi da bude lebron, pogotovo ova 'slanina'.
ne gledam puno dubai, nekoliko tekmi samo i ne znam da li mi se cini da sa ovim crncima u timu je nemoguce igrati, svaki bi da bude lebron, pogotovo ova 'slanina'.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Usmjeri taj napor za trolanje u nešto korisno.Jarodwest je napisao/la: ↑30 mar 2026, 11:39Je li mu život bio ugrožen ko nasem Naniju?TripleThreat je napisao/la: ↑30 mar 2026, 00:44Pošto je i dalje prošlogodišnja operacija sportske hernije tema sporadičnih kontroverzi, evo još jedan svjež primjer - Miles McBride iz Knicksa se tek noćas vraća na parket nakon što je operisao sportsku herniju 6. februara. Skoro dva mjeseca odsustva.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Opet nani napunio pelenu u begisu, mozda ga pupo boli
Pa i protiv Maccabia u Beogradu je odigrao prelosu utakmicu,tip ne treba ici u Beograd.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hoćel Musa igrat večeras u Zenici jel spreman?
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Evo Sarajeva evo Muse!
Evo Muse al nema redovnih kritičara. Nije da nismo navikli.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Trpa musa…….
Kako jednostavno odradise dvije akcije musa-kameni. Na zalost niko drgu mu ne daje lopte
Kako jednostavno odradise dvije akcije musa-kameni. Na zalost niko drgu mu ne daje lopte
Museta traba doci u KK Bosnu,ocito mu zetra odgovara 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne boli ga večeras pupa
Ne znam da je ikad imao 20-10. Ide i MVP kola
Miševi... Kako vam je u rupama? Mora da je bolno da nakon pokeraša i Musa odigra ovakavu utakmicu 
Bas mu godi Sarajevo i Zetra
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fascinantna partija Muse 25/4/10/ PIR 38
Još fascinantnije on kad pokida kao večeras nema da je silio nešto, za razliku od ostalih u euroligi kad se ispucavaju i ne daju nikom loptu. Baš sam sluso neki podkast da je čudno nigdje ga nema, ne vidis da tusi loptu a isporuci poenterski a evo veceras i sa asistencijama. Od kako se vratio ima i 3-5 asistencija svaki meč a jedno vrijeme je to izgubio iz igre moguce zbog uloge i manjka lopte.
Još fascinantnije on kad pokida kao večeras nema da je silio nešto, za razliku od ostalih u euroligi kad se ispucavaju i ne daju nikom loptu. Baš sam sluso neki podkast da je čudno nigdje ga nema, ne vidis da tusi loptu a isporuci poenterski a evo veceras i sa asistencijama. Od kako se vratio ima i 3-5 asistencija svaki meč a jedno vrijeme je to izgubio iz igre moguce zbog uloge i manjka lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.