KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Zetra izgleda jako moderno kada Dubai igra u njoj 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ubi se ovaj spiker s defence defence al niko nista
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lik nije normalan
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Mora se priznati da dvorana dosta modernije izgleda sa malo šminke.
- skullcrusher
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Apsolutno nemam nikakvih simpatija prema Dubaiju .Vece zadovoljstvo gledati Bosnu u maloj skenderiji nego ove pod blještavilom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Hajmo Zetra, kosarkaska utakmica je u pitanju, nije pozoriste"
ovog spikera Imamovica neko mora išibati iz dvorane
ovog spikera Imamovica neko mora išibati iz dvorane
Don't believe the hype.
Ko prenosi ovo uopste, na moja tv cini mi se da nema. Imal ko kakav link?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne treba njega već onog ko ga je postavio na to mjesto. Zamisli kakav je to lik koji ovog kloca stavi da bude spiker.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:16"Hajmo Zetra, kosarkaska utakmica je u pitanju, nije pozoriste"
ovog spikera Imamovica neko mora išibati iz dvorane![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja ga znam sa showa na hayatu kad su trazili voditelje (iskocilo mi na youtube, ne gledam hayat)arelinho je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:38Ne treba njega već onog ko ga je postavio na to mjesto. Zamisli kakav je to lik koji ovog kloca stavi da bude spiker.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:16"Hajmo Zetra, kosarkaska utakmica je u pitanju, nije pozoriste"
tad je pricao kako nije prosao na Areni, nisu procijenili da je dovoljan dobar, eto sad zamisli koliko je los kad ga nisu uzeli na Areni BH koja nema komentatora da valja, uz to ovaj je decko blago zaostao u razvoju
ali gle fine dvorane kad se usminka i ugase svjetla, da se ne postidis
pomaze tome i sto Dubai ima svoju ekipu ljudi za, kako oni zovu "matchday experience", kao u NBA, vode racuna u o svemu tome
Don't believe the hype.
Lik je apsolutno za šamara.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:16"Hajmo Zetra, kosarkaska utakmica je u pitanju, nije pozoriste"
Odem bas da vidim i ne mogu da vjerujem sta ljudi uradiše od dvorane samo sa osvjetljenjem i boljim parketom!Zabogamiloga je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:04Mora se priznati da dvorana dosta modernije izgleda sa malo šminke.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znam koliko su parket dirali osim reklama i natpisa, morali su samo ispostovati ovo sto Euroliga zahtjeva od svih timova, da unutar linije za tri poena bude posebna bojaGrunf je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:04Odem bas da vidim i ne mogu da vjerujem sta ljudi uradiše od dvorane samo sa osvjetljenjem i boljim parketom!Zabogamiloga je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:04Mora se priznati da dvorana dosta modernije izgleda sa malo šminke.![]()
Tu su i novi spalding kosevi zajedno sa novim semaforima, reflektori kod tribina, Dubai obiljezlja koja sijaju na par mjesta i hvala Bogu nove sirene
kosevi koje Bosna koristi izgledaju kao oni obicni iz parkova u odnosu na ove
ali najvecu razliku prave prigusene tribine, nadam se da ce i Bosna preuzeti to
Don't believe the hype.
Koliko samo bolje raspored sjedenja izgleda kad igra Dubai, nadam se da nehljebi iz Bosne gledaju i uče.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nisam bio u dvorani da vidim uživo ali na TVu nije bilo nikakvog "lufta" od prvog reda pored parketa pa do pozicija na vrhu tribina. Također raspored sjedenja je napravljen tako da imaš prirodan "pad" I odličan pogled sa svakog mjesta a ne kao KK Bosna poredaju stolice pored samog terena, pa veliki prazan hod i onda strma tribina.
Ono večeras je izgledalo vrhunski.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Bukvalno apsolutno isti raspored sjedenja i apsolutno ista mjesta u prodaji. Nista ni manje ni vise
ZELJEZNICAR 1921!
Nema neke razlike u rasporedu, kozmetičke promjene u redovima oko terena i to je to. Jednostavno ušminkali su dvoranu i napravili entertainment pa to izgleda svjetski. Večeras je u Zetri bilo prisutno 6100 gledatelja, a na terenu 14 igrača koji su kombinovano odigrali preko 3000 NBA utakmica. Kakav je merak gledat ove zvijeri, uživanje svaku sekundu. Nadam se ovoj posjeti kada bude utakmica Bosna - Dubai i da se priredi ovaj entertainment, eto makar tu utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.