Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Bas bi Kondic dugorocno legao ko kec na keca u repki i otvorio prostor Garzi ili nekom naturalizovanom kad ne moze Garza neke prozore doci. Stvarno bi bili respektabilni za narednu smotru sa fino prosirenim rosterom:
PG: Kondic - Talic - Arslanagic
SG: Gegic - Atic - Vrabac - Ilic
SF: Musa - Lazic - Alibegovic - Penava
PF: Sulejmanovic - Maric - Makitan
C: Garza - Nurkic - Simanic
-
TripleThreat
- Kontakt:
Samo pitanje je koja smotra... Trećina i više tih imena bi mogla biti u dobro zrelim tridesetim i potencijalno u znatnom igračkom padu na narednoj smotri za koju postoji realna šansa da se kvalifikujemo.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Alibegović i Penava na 3hz1987 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:16Bas bi Kondic dugorocno legao ko kec na keca u repki i otvorio prostor Garzi ili nekom naturalizovanom kad ne moze Garza neke prozore doci. Stvarno bi bili respektabilni za narednu smotru sa fino prosirenim rosterom:
Bolji su na 5 nego na 3, a na 5 nisu neki aman igrači.
A Kameni na tribinama?hz1987 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:16Bas bi Kondic dugorocno legao ko kec na keca u repki i otvorio prostor Garzi ili nekom naturalizovanom kad ne moze Garza neke prozore doci. Stvarno bi bili respektabilni za narednu smotru sa fino prosirenim rosterom:
moj propust u kucanju za kamenjasa. a ova poz sf/pf tj kombo vise zbog preglednosti liste za alibegovica i penava su ni tamo ni vamo - vise se izvlace. cemu tolika sitnicavost?hujdur007 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 07:56A Kameni na tribinama?hz1987 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:16Bas bi Kondic dugorocno legao ko kec na keca u repki i otvorio prostor Garzi ili nekom naturalizovanom kad ne moze Garza neke prozore doci. Stvarno bi bili respektabilni za narednu smotru sa fino prosirenim rosterom:
Nije to brate sitničavost nego pravo stanje. Alibegović sa svojih 205 i Penava sa svojih 206 jednostavno su prespori za SF. Po pozicijama bi se moglo ovako poredati:hz1987 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:32moj propust u kucanju za kamenjasa. a ova poz sf/pf tj kombo vise zbog preglednosti liste za alibegovica i penava su ni tamo ni vamo - vise se izvlace. cemu tolika sitnicavost?hujdur007 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 07:56A Kameni na tribinama?hz1987 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:16Bas bi Kondic dugorocno legao ko kec na keca u repki i otvorio prostor Garzi ili nekom naturalizovanom kad ne moze Garza neke prozore doci. Stvarno bi bili respektabilni za narednu smotru sa fino prosirenim rosterom:
PG: Kondić - Talić - Atić (može odigrati neke minute na playu)
SG: Musa - Gegić - Atić
SF: Vrabac - Lazić - Ilić
PF: Alibegović - Lazić - Penava
C: Garza - Nurkić - Kamenjaš
Jednostavno nam je najveći problem na bekovskim pozicijama i tu nam igrači koji bi po fizičkim predispozicijama trebali igrati na SG-SF kao npr. Musa, Atić i Gegić moraju igrati na playu zbog manjka kvaliteta.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa i tebi ovdje fale Sulejmanovic i Marić.CAZIN je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:40
Nije to brate sitničavost nego pravo stanje. Alibegović sa svojih 205 i Penava sa svojih 206 jednostavno su prespori za SF. Po pozicijama bi se moglo ovako poredati:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znam da fale ali takva će biti situacija možda upravo u sljedećem prozoru gdje će neko morati izostati, neka se izbaci Nurkić a ubaci Sulejmanović za sljedeći prozor. Ako bi se Kosta odazvao i Garza bio pozvan kao naturalizovani to bi vjerovatno izgledalo ovako:19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:46Pa i tebi ovdje fale Sulejmanovic i Marić.CAZIN je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:40
Nije to brate sitničavost nego pravo stanje. Alibegović sa svojih 205 i Penava sa svojih 206 jednostavno su prespori za SF. Po pozicijama bi se moglo ovako poredati:
1. Atić
2. Gegić
3. Musa
4. Vrabac
5. Lazić
6. Alibegović
7. Garza
8. Kamenjaš
9. Talić
10. Penava
11. Sulejmanović ako Juka ne bude igrao, a vjerovatno neće
12. Ilić
13. Marić
14. Delalić
15. Hrelja
Za utakmicu može 12 igrača neko mora otpasti još ako Juka bude tu, ali su male šanse, otpada još jedan kvalitetan igrač na visokim pozicijama.
A Castaneda?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bolje je da musa privoli bacona da igra za nas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.