To sam već ranije napisao. Do tog zaključka smo već došli. Slabo pratiš tok diskusije.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Napadači se razbježali zbog Robije, jel to hoćeš da kažeš?macak_ je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:15Za razliku od tebe, ja sam bio na ciglanama i sve to što si napisao nije tačno. Napadači su se razbježali i to je činjenica.Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2026, 10:45Pod jedan - Nikakvih toljaga nije bilo. To je laž.Venom je napisao/la: ↑25 mar 2026, 10:36
Jednostavno sve okolnosti su bile na vasoj strani, napali ste podmuklo iz zasjede na domacem terenu, plus sa toljagama. Iz te akcije vam je najveci uspjeh par sljiva na oku, a sve preduvjete ste imali da svaki robijas taj dan zadobije teske tjelesne povrede, do cega naravno nije doslo.
Pod dva - Svaki robijaš taj dan je zadobio tjelesne povrede - dovoljno za jednu takvu akciju. Šta smo trebali? Da vas sahranimo u Sarajevu? O čemu pričaš ljudino?
Odgovorio sam ti na komentar jer znam šta se dešavalo taj dan - čak sam neke naše momke zaustavljao da vas ne udaraju dok su robijaši bili na zemlji.
Ako je tebi odbijen napad zato što vas nismo sahranili, onda se izvinjavam, upravu si. Živio!![]()
Nismo se razbježali nego smo se razišli kada je policija došla. Ili smo možda trebali ostati pa da nas pohapse? Upravu si, nisam ja bio na Ciglanama, ti si bio.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
Jedino ne smiješ postavljati linkove i ne smiješ odgovoriti na uvredeUnknown32 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:57Nisam htio “lajati”, čekao sam adekvatan trenutak da ovo pošaljem, skica je od prije par dana.Shategabri je napisao/la: ↑16 mar 2026, 14:19Zato što je forum kanalizacija, online umobolnica i zato što nikog nije briga šta se piše na istom.
Jasno, ako ne dijeliš linkove, onda je to zabranjeno.
Kad je onaj debil postavio sliku i ismijavao ono bolesno dijete, admin se nacrtao u roku od par sati nakon prijave posta i tagovanja, napisao post na ovoj temi i banovao debila.
Sa druge strane, nakon izljeva retardiranosti četaljskog genocidnog debila Avantija (nisu svi Srbi genocidni, samo oni koji su počinili genocid i koji veličaju/provociraju koristeći počinioce istog), admin šuti. @fkszuti ga je tagovao na drugoj temi, opet ništa. Također, to najbolje govori o ovoj temi i generalno o forumu jer bi malo ko postavio onakvo nešto da zna da će biti banovan; u prijevodu, može ti se da provociraš jer znaš da administracija ne postoji i onako kako Vico orgija Savezom, možeš i ti forumom jer su ti snishodljive Bošnje to dopustile.![]()
Pored toga, nisam vidio ni da su banovali onog ustaškog debila što je pisao gluposti, također su mu postovi prijavljeni. Da neko iz B komponente edituje sliku neosuđivanog komandanta ABiH na HB ilo BL forumu na sportskoj temi, uslijedio bi ban u roku od 10 minuta. Međutim, snishodljvcima je bitno održati narativ o multietniĆnosti, “neutralnosti” i “nemoj da se ko uvrijedi”, makar im se ovako orgijalo na temi.
Tema je otišla u neku stvar jer je sila akcija jednaka sili reakcije i morali smo čitati pozive na rat i famozno “drugo poluvrijeme”, ustašluk, o posrbicama i tarabamac, psovanju djece, pozivanju na silovanje i opet ništa. Svakog vikenda ćemo čitati o ovim stvarima i to će tako ostati.
Zaključak je jasan, ovaj forum je dno dnoovog dna i na njemu je potpuno legalno i legitimno širiti umobolnosti jer ih administracija svojom šutnjom odobrava. Neko je postavio legitiman prijedlog da se pređe na drugi forum na kojem bi admini radili svoj posao.
Administracija ovog foruma je skup durića, kazlagića, halkića, sabrija i ostalih marionetica, samo u drugoj formi.![]()
Koševo Zapad
Napadi koji se dešavaju na teritorijama BiH gdje su Bošnjaci većina imaju prioritetno elemente nacionalne mržnje. Bošnjaci su preuzeli sličan modus operandi koji je sastavni dio navijačkog folklora u Srbiji i Hrvatskoj, te se čude kad nam neko istinu saspe u facu koju ne želimo prihvatiti.
Nismo više bolji u odnosu na druge, imamo šovinističke ispade redovno. Tolerantniji smo bili poslije rata, nego sad u 2026. godini. Poenta je da od bijesa zbog konstantnih blokada u kojima se nalazi država, negdje mora pući, negdje se mora reći šta se osjeća, a to su nažalost sportska borilišta.
Nismo više bolji u odnosu na druge, imamo šovinističke ispade redovno. Tolerantniji smo bili poslije rata, nego sad u 2026. godini. Poenta je da od bijesa zbog konstantnih blokada u kojima se nalazi država, negdje mora pući, negdje se mora reći šta se osjeća, a to su nažalost sportska borilišta.
Jedno oko mu izbili, ostala mu samo jos dva
Podrska za Dinu Merlina.
- dubioza144
- Kontakt:
Na koliko li je Merlin dana zauzeo stadion dok sve pripreme izvrsi ovi nece nijednu tekmu u evropi odigrat na koševu
Rekao si vašem stadionu?
Pa Sarajevo igra na Koševu
Pa igra i Dino Merlin kad hoce
Rekao si vašem stadionu?
Pa igra i Dino Merlin kad hoce
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pa i golubarnik je nas ali na se malo gadi igrati na toj saninovoj farmi govedadubioza144 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 12:47Na koliko li je Merlin dana zauzeo stadion dok sve pripreme izvrsi ovi nece nijednu tekmu u evropi odigrat na koševu![]()
Rekao si vašem stadionu?
Pa igra i Dino Merlin kad hoce![]()
Ljudino ne znam zbog kakve policije ste se razišli, dvije patrole su osiguravale kolonu, jedna bila na početku i prošla, a druga ko zna gdje jer je kolona bil iscjepkana po semaforima. Specijalci došli nakon 10 minuta. Do tada robija šetala ispod podvožnjaka, ganjali napadače i razbijali kafiće u koje su se napadači sakrili.Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:38Napadači se razbježali zbog Robije, jel to hoćeš da kažeš?macak_ je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:15Za razliku od tebe, ja sam bio na ciglanama i sve to što si napisao nije tačno. Napadači su se razbježali i to je činjenica.Pendulum je napisao/la: ↑25 mar 2026, 10:45
Pod jedan - Nikakvih toljaga nije bilo. To je laž.
Pod dva - Svaki robijaš taj dan je zadobio tjelesne povrede - dovoljno za jednu takvu akciju. Šta smo trebali? Da vas sahranimo u Sarajevu? O čemu pričaš ljudino?
Odgovorio sam ti na komentar jer znam šta se dešavalo taj dan - čak sam neke naše momke zaustavljao da vas ne udaraju dok su robijaši bili na zemlji.
Ako je tebi odbijen napad zato što vas nismo sahranili, onda se izvinjavam, upravu si. Živio!![]()
![]()
Nismo se razbježali nego smo se razišli kada je policija došla. Ili smo možda trebali ostati pa da nas pohapse? Upravu si, nisam ja bio na Ciglanama, ti si bio.
Neke teme je bolje ne otvarati.
Pravda za flash-a!!!
Paša moj solidni, nije ona za tebe......Brundoo je napisao/la: ↑25 mar 2026, 12:49Pa i golubarnik je nas ali na se malo gadi igrati na toj saninovoj farmi govedadubioza144 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 12:47Na koliko li je Merlin dana zauzeo stadion dok sve pripreme izvrsi ovi nece nijednu tekmu u evropi odigrat na koševu![]()
Rekao si vašem stadionu?
Pa igra i Dino Merlin kad hoce![]()
![]()
![]()
Jedan je naš mentol Tobe. Metadonlija.
Boga ti da te pitam. Trčiš li još gologuz po Vogošći ???
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Dino je pitar i najveca zvijezda u regionu, pjeva na svom Kosevu.
Dovedite i vi lepog miću vasu zvezdu sa juga. Ionako grbavica preko ljeta nije zauzeta
- DoktorXabaras
- Kontakt:
SejoBoy najavljuje bolje dane.
radujemo se 
Dje na je online huligan nodi?
Kad je vidio kako vodje sa juga čuče u ćosku dok 4 redara se izjvljavaju na najjacoj grupi na svijetu pao je u depresiju

Kad je vidio kako vodje sa juga čuče u ćosku dok 4 redara se izjvljavaju na najjacoj grupi na svijetu pao je u depresiju
Voli Brundo da dira miću po glaviću.
Otiđi Brundice na www.kirija.ba. Izgleda ima nova opcija renta se "stadion na dan".
Požuri malo ranije kući kod majke, možda ga nađeš u ormaru.
Ne mozes objasniti ljudima. Ako padnu na drugu poziciju slucajno ove sezone, nece ih nigdje biti, a da ne pricam ako se ne plasiraju. Imaju super brojke ali velicaju ko da su najbrojniji i najjaci u BiH. Sami su postavili video iz Tomislavgrada gdje je otislo 3 busa, cca 150/170 ljudi.Herson je napisao/la: ↑25 mar 2026, 07:17Robijaši se jesu podigli, ali se ne mogu porediti sa te tri grupe.PSV je napisao/la: ↑24 mar 2026, 22:04Ma samo su Manijaci, HZ i RA ozbiljne grupe.Marokanci58 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:52Dobro ovaj napisa, imaš 4 velike probosanske grupe, Manijaci, Robijaši, Horde zla i Red Army. Ne zna se ko koga više mrzi. Jedino Horde zla i Red Army u dobrim odnosima.
![]()
![]()
Fk Željezničar.

.png)