Oni su u U19 reprezentaciji.
Ova protiv koje igramo je U18.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Na rezultatima stoji U19, pa mi nije bilo jasnoGoalgetter je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:32Oni su u U19 reprezentaciji.
Ova protiv koje igramo je U18.
Bolesno. Rascic stavlja svog sina invalida
Mora forsirat svog sina invalida nebi li chemnitz iz njemacke pokuco na vrata,tako isto ovo guranje zrinjskig sloge doboj i borca. Smijesna djeca. Zato nema 30 god napretka jer se sve svodi na kriminal i zakulisane radnje, a to zeleni teren i bog ne trpe.
Isti ste nivo kulture i inteligencije. Dobro bi se uklopio.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:54Bolesno. Rascic stavlja svog sina invalidaujedno sjedi na klupi u svim repkama ,kriminalac sve repke unistio kao i orlovic. Ni jedna smisljena akcija, ni pola minute loptu ne mozemo drzat u nogama. Frajer trener dvije tri godine ovaj orlovic a gledaj na sta mu igra lici.
Taj Dimitric igra redovno na seniorskom nivou u PLBiH za razliku od Mehmedovica!
Marioneta,klaun koji nigdje nije Radio napravio uspjeh ni nista. Beusov igrac. Prico meni malac jedan, u kvalama dao gol bio najbolji, dolazi mu orlovic i kaze znam da si bio najbolji ali sutra neces igrat da malo i ove nase domace proguramo i prodamo, ti vec igras za dobar klub
Jest u okolici Beca Lindabrunn i Wiener Neustadt
Trenutno korisnika/ca: 231983, al87, Bing [Bot], Dzambaco, tuzlanskinacin i 58 gostiju.