Jesi vidio opreme danas na kosevu ? Kako su trenirali. Stare kelme stvari od prije 6 godina nosiliCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:49
Gledajte kako su na papirnoj traci popisali prezimena i zalijepili na torbe![]()
![]()
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Poznavajuci Barbareza zA ocekivati nesto slicno ko protiv Rumunije Gigovic na desnom krilu
Ako bude dosao pameti onda ocekujem
……………..Dzeko
Alajbegovic Demirovic Bajraktarevic
………..Hadzija Sunjic
Kolasinac Tarik Katic Dedic
………… Vasilj
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Meni ona oprema sva ista, tuga majke mi. Nisam skontao da je stara, samo sam primijetio da na nekim majicama nema grba uopšte. Ma sramota, ne ličimo na ozbiljnu reprerezentaciju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:13Jesi vidio opreme danas na kosevu ? Kako su trenirali. Stare kelme stvari od prije 6 godina nosiliCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:49
Gledajte kako su na papirnoj traci popisali prezimena i zalijepili na torbe![]()
![]()
kakav cirkus od saveza i svega. Najnizi nivo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
A da su tu Malić,Karić,Šarić,Hasić imali bi ultrajaku klupu?Diadora je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:45Druze sjecas li SE baraza sa ukrajinom. Sjecas li SE kriminalnog nepozivanja stevanovica I karica koje nam je glave doslo nakon povrede dedica.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:50Mora ispunit kvotu pljuvanja, iako zna da ovi igraci nikad ne bi bili starteri.imekorisnicko je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:13
Divno,krasno. Nijedan od ova 3 igrača ne bi bio u prvih 11 ni kod Barbareza ni kod nekog drugog. Možda ih je trebao zvati,ali ako ispadnemo nedostatak bilo kojeg od ove trojice neće biti razlog. Pritom si nepismen.
Ovaj dvomec( Ako ga bude) nece pobjediti prvih 11 nego duzina klupe. Sa sejom I amarom ovako staklenim je nerealno ocekivati da oni mogu odraditi 2 cijele tekme plus eventualno produzetke. To nece moci ni tarik. Tarik ne daj boze da se povrijedi uskace ili mujakic ili radeljic I tu nam je kraj. Sejo ako se povrijedi, uskace mujakic na lb I imas prakticno beskorisnu lijevu stranu.
Nece moci ni gigovic ni hadziahmetovic 2 cijele utakmice odigrati.tu uskace ili tahirovic ili basic a nijedan nisu u takmicarskoj formi. Basic ima bar 7-10 kila viska. Pojest ce nas na sredini kao sto nas je pojela austrija.
Ako kojim slucajem prodzemo vels, na italiju idemo bez 3 4 standardna a to znaci Znaci mujakic, radeljic, basic,tahirovic I slicni na terenu sto nas spusta na Nivo poluamaterske ekipe.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 25 mar 2026, 15:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Jbt pa ti vec sve znas kako ce se odvijati. De reci i rezultat usput, da se dzaba ne nerviram ako gubimo. To ti je sve u domenu sbbkbb. Istina da su stakleni, ali mozda bas sad izdrze do kraja, ko ce ga znati.Diadora je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:45Druze sjecas li SE baraza sa ukrajinom. Sjecas li SE kriminalnog nepozivanja stevanovica I karica koje nam je glave doslo nakon povrede dedica.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:50Mora ispunit kvotu pljuvanja, iako zna da ovi igraci nikad ne bi bili starteri.imekorisnicko je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:13
Divno,krasno. Nijedan od ova 3 igrača ne bi bio u prvih 11 ni kod Barbareza ni kod nekog drugog. Možda ih je trebao zvati,ali ako ispadnemo nedostatak bilo kojeg od ove trojice neće biti razlog. Pritom si nepismen.
Ovaj dvomec( Ako ga bude) nece pobjediti prvih 11 nego duzina klupe. Sa sejom I amarom ovako staklenim je nerealno ocekivati da oni mogu odraditi 2 cijele tekme plus eventualno produzetke. To nece moci ni tarik. Tarik ne daj boze da se povrijedi uskace ili mujakic ili radeljic I tu nam je kraj. Sejo ako se povrijedi, uskace mujakic na lb I imas prakticno beskorisnu lijevu stranu.
Nece moci ni gigovic ni hadziahmetovic 2 cijele utakmice odigrati.tu uskace ili tahirovic ili basic a nijedan nisu u takmicarskoj formi. Basic ima bar 7-10 kila viska. Pojest ce nas na sredini kao sto nas je pojela austrija.
Ako kojim slucajem prodzemo vels, na italiju idemo bez 3 4 standardna a to znaci Znaci mujakic, radeljic, basic,tahirovic I slicni na terenu sto nas spusta na Nivo poluamaterske ekipe.
De malo pozitive, yebo ga ti. Evo sta npr plasiramo se na SP, hoces opet samo blatiti sve u reprezentaciji ili cekas novi neuspjeh?
Svjesni smo da nije sve savrseno, ali daj odvadi malo.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 25 mar 2026, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko da gledam sutra da ih iznenadimo, pocinjemo sa trojicom u zadnjoj liniji, celik od prve minute 
Probaj sa prelazom tebra. Jes da je mnogo 5 tisuca, ali opet protiv nasih luzera rijetko kad se moze masiti.Mocvara1991 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:24
Pase li tako? Tako i ja mogu uplatiti 5000 hahahah
Popuši luzerima smradu ubačeniPSV je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:28Probaj sa prelazom tebra. Jes da je mnogo 5 tisuca, ali opet protiv nasih luzera rijetko kad se moze masiti.![]()
Jesi upratio jesu li Dedic i Katic poletjeli za Vels, da ne preturam slike po portalima?
Dedica sam vidio na videu od Nove, Katica nisam upratio ni tu, a ni na slikama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordocrveni
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
U pravu si, proriteti su prioriteti
Btw. drago mi je da si se vratio na forum
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pogledaj juce slike treninga i danas, danas trenirali sa opremom od prije 6 godinaCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:16Meni ona oprema sva ista, tuga majke mi. Nisam skontao da je stara, samo sam primijetio da na nekim majicama nema grba uopšte. Ma sramota, ne ličimo na ozbiljnu reprerezentaciju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:13Jesi vidio opreme danas na kosevu ? Kako su trenirali. Stare kelme stvari od prije 6 godina nosiliCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:49
![]()
kakav cirkus od saveza i svega. Najnizi nivo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hvala na informaciji, ziv i zdrav bio!Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:46U pravu si, proriteti su prioritetiPoletjela su obojica
Btw. drago mi je da si se vratio na forum![]()
![]()
Ma to je privremeno, red je da zajedno, insallah, proslavimo odlazak na prvenstvo.
Ma dzaba vam formacije opet cemo svi biti šokirani kad sutra uefa izbaci sastave, do tekme ne mozes razabrat sta ko igra 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, Beduin, bvsic, CAGarfia, cutura, Elddar, FerdinandF, invincible1921, Kaunas, kolezeljovac, PeppermintSA, perun i 86 gostiju.