Sport i TV
Re: Sport i TV
Neki pisu da ce premium arene u poseban paket, a ove ostale u osnovnu ponudu 
- VensanKasel
- Kontakt:
14 Arena cete imati 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kanali ulaze u pakete bez nadoknade... Citajte malo ljudi **** sepet...
Broj arena koje cemo imati ovisi o paketu koji sad imamo. Ko ima npr. Eon full paket imace 7 as kanala, as adrenalin, as fight, as1x2 a za 5 kanala ASPREMIUM se mora doplatiti 5 KM. Jednostavno je nazovete besplatan telachov broj 080031111 i pitate koliko cete imati as kanala i kazu vam prema vasem sadasnjem paketu koliko i koje.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Telemach BH
Svi sportski fanovi znaju šta ovo znači!

Od aprila, gledaj Arena Sport kanale i uživaj u još bogatijem izboru najvažnijih sportskih dešavanja – sve na jednom mjestu.
Uz EON platformu i brz internet do 650 Mbps, sport pratiš gdje god želiš – na TV-u, telefonu ili tabletu.
Vrijeme je za još jače sportsko iskustvo.

Prelazak je bila najpametnija odluka ikad. Samo da smecari ne kupe Telemach da ga uniste.
Svi sportski fanovi znaju šta ovo znači!
Od aprila, gledaj Arena Sport kanale i uživaj u još bogatijem izboru najvažnijih sportskih dešavanja – sve na jednom mjestu.
Uz EON platformu i brz internet do 650 Mbps, sport pratiš gdje god želiš – na TV-u, telefonu ili tabletu.
Vrijeme je za još jače sportsko iskustvo.
Prelazak je bila najpametnija odluka ikad. Samo da smecari ne kupe Telemach da ga uniste.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 mar 2026, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
QUARTERBACK je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:16lakse mi tebe peglat![]()
Svi paketi ce dobiti standardnih 12/14 kanala ostalih 5 valjda su premium..Kao na svim operaterima morat ce se placat dodatno ak zelis...
- Maroon1946
- Kontakt:
Znači akvizicija je gotova stvar.
Jos samo kad bi se mogla koristiti EON app na BH Telecomu jer je bolja aplikacija od MojeWebTv bar 10 puta.
Urodila je plodom naša konstruktivna kritika 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebi i mene i semsu sad kad arene dolazeb00t je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:22ti konu Semsu
Svi paketi ce dobiti standardnih 12/14 kanala ostalih 5 valjda su premium..Kao na svim operaterima morat ce se placat dodatno ak zelis...
pa sad kad budu jedna firma trebalo bi da moze, ne kontam svakako koja je poenta ja sam na 4g bh telecomovoj mrezi uredno gledao eontv na mobu, a fol ne moze preko wifi mrezeMaroon1946 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:24Znači akvizicija je gotova stvar.Jos samo kad bi se mogla koristiti EON app na BH Telecomu jer je bolja aplikacija od MojeWebTv bar 10 puta.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 25 mar 2026, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije
Don't believe the hype.
Sta fali bosanskim komentatorima? Slabo pratim Arenu pa ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
- VensanKasel
- Kontakt:
Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
I Paja, najbolji komentatori za F1.VensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:58Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
osim sto pojma nemaju o svom zanatu, ne mogu nikako one glasove uz najvece utakmice, kao da me vrati 20 godina unazad, da imaju bolji kadar ne bi mi bio problempassatb6 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:56Sta fali bosanskim komentatorima? Slabo pratim Arenu pa ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
hrvatske Arene mozda imaju i gore komentatore od nasih, susta suprotnost od hrvatskog SK gdje su vecinom ok, dobri
Srdjana dugo nisam cuo, rijetko prebacujem na onaj Adrenalin, a i motosport skroz slabo ili nikako ne pratim, nesto sto je bilo nezamislivo otkad znam za sebe, nekad sam vikende ravnao po tim utrkama sad nemam zelju ni da ih upalimVensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:58Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
![]()
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.