English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
EPL će postati siromašniji bez Salata, ostat će velika rupa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Faliće Salah sigurno.
Još jedanput se pokazalo da se klubovi ne znaju na vrijeme rastati od velikih zvijezda. Salah nije smio ostati ovu sezonu. Mnogo ljage je bačeno na fantastičnu karijeru u Liverpoolu.
Kako god, postavio je standarde na krilu koje ovi mladi moraju ganjati.
Još jedanput se pokazalo da se klubovi ne znaju na vrijeme rastati od velikih zvijezda. Salah nije smio ostati ovu sezonu. Mnogo ljage je bačeno na fantastičnu karijeru u Liverpoolu.
Kako god, postavio je standarde na krilu koje ovi mladi moraju ganjati.
4-IN-A-ROW
- VivaLaStella
- Kontakt:
Znaš ti qrac, čuj on znaLenyYoro15 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:15Ne mora meni. Ja znam da on to ne umije.Rajaz je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:13Sutra će Guardiola Čelik preuzeti da tebi dokaže par stvariLenyYoro15 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:07Naravno da zna svako sa imalo mozga ko je bolji. Jedan je osvajao sa bilo kojom skupinom igrača koju ima, a drugi bez dream teama ne može meda.
Ferguson je u polufinala i finala lige prvaka dolazio sa Brownom, O' Shea i Flatcherom.
Ferguson je osvojio sve i to ponavljao sa nekoliko generacija. Pri tome United nikada nije bio tim koji dovodi najbolje igrače u Evropi. Iako su finansijski najjači bili.
Osnovna razlika između njih je u tome što Ferguson osvaja i sa Aberdenom, a Guardiola ne može ništa sa 10% slabijim Cityem u odnosu na KdB doba.![]()
Treba tebi da dokaže da može.
Inače imaš identično razmišljanje kao Goretzka. Zapitaj se da li bi te to trebalo zabrinuti
- VivaLaStella
- Kontakt:
pravda za mnoy
- JayCatwright
- Kontakt:
ali posvećenost rajaza tokom svih ovih godina i odbrana lika i djela Pepa Guardiole, nema šta, skidam kapu 
Hvala jahaču Raphinine čundareJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:31ali posvećenost rajaza tokom svih ovih godina i odbrana lika i djela Pepa Guardiole, nema šta, skidam kapu![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
ma bolji Nico WilliamsRajaz je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:37Hvala jahaču Raphinine čundareJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:31ali posvećenost rajaza tokom svih ovih godina i odbrana lika i djela Pepa Guardiole, nema šta, skidam kapu![]()
![]()
Meni je Darwin najboljiJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:42ma bolji Nico WilliamsRajaz je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:37Hvala jahaču Raphinine čundareJayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2026, 09:31ali posvećenost rajaza tokom svih ovih godina i odbrana lika i djela Pepa Guardiole, nema šta, skidam kapu![]()
![]()
Ode i Salah, drugi najveći Mo u Britaniji poslije Faraha.
Primjetio sam na mrežama da laburisti stvarno misle da mogu dovesti Olisea IZ BAYERNA
Samo kaže treba da osiguraju to 5. mjesto koje vodi u Ligu Prvaka
Primjetio sam na mrežama da laburisti stvarno misle da mogu dovesti Olisea IZ BAYERNA
Samo kaže treba da osiguraju to 5. mjesto koje vodi u Ligu Prvaka
- wadethegreat
- Kontakt:
Xabi u Liverpool 
Sretno Salah!
Zaslužio je da ima bar jednu zlatnu loptu.
Zaslužio je da ima bar jednu zlatnu loptu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Misle da mogu zadržati Olisea kada Liverpool pokuca na vrata
Bayern se tu ne pita ništa
Pool moze jedino bavarsku ku.rcinu dobiti.
Ide jaci raspad ionako raspalog luzerskog tima.
Inace @Rajaz jubilarni 300-ti put spomenuo Goretzku. Nikad mu nece iz glave izaci.
Ide jaci raspad ionako raspalog luzerskog tima.
Inace @Rajaz jubilarni 300-ti put spomenuo Goretzku. Nikad mu nece iz glave izaci.
Pitanje je samo trenutka kad ce mu dosadit farmer liga, eto njega nazad u nba.JayCatwright je napisao/la: ↑25 mar 2026, 23:28
Misle da mogu zadržati Olisea kada Liverpool pokuca na vrata
Bayern se tu ne pita ništa
Pikujem da ide united
Bavarska seljadija godinama drkala na Wirtza i mitomanisali kako ce sigurno u Bayern jer je jednom trcao na traci u Bayernovom sorcu. Kad ih je rutinski odje.bo ko i svaki ozbiljan nogometas iz Farmerlige, odmah krenulo pljuvanje. Tako su i gosn Kroosa godinama pljuvali, nekakve jahace krmadi poredili sa maestrom. Sad kad jos popuse i Olisea od Liverpoola, ide predoziranje karfiolom i leblebijama.
Lijepi strah. 
Veće su šanse da Trump postane novi ajatolah Irana nego da Olise pređe u Liverpool.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.