26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ako počne sa Gigovićem onda hebaji ga..niti imamo veznjaka niti pravo krilo..a ko da gledam tako će biti..više me strah Sergeja neko Welsa ..svi su tu..samo treba odabrati one koji najbolje pašu igri kakvu igra Wels..
Gigović je najbezvezniji igrač u rosteru.
Zato sto je to krilo Alajbegovic koji ne moze ispunit defenzivne zadatke kao Demirovic. I nije to "guranje" kao nekad sto se gurao Ibisevic koji to realno nije. Demirovic je igrao tu poziciju dok je bio u Augsburgu.
-
Blueforce21
- Kontakt:
Ma mene hastra da ne bude propuha previše pozadi ako se odmah otvorimo, jeste majstorica ali što je neko gore napisao treba izdržati prvih pola sata da ga ne primimoBeduin je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:52Mi trebamo igrati svoju igru, a to je napadacki stil jer se ne znamo braniti. Trebamo koristiti nase najbolje oruzje, a to sigurno nije sredina terena i odbrana. Najbolje od nas jesu krila i napad, bekovska potentnost da povuku loptu naprijed.Blueforce21 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:31E moj brate Nodi, ni protiv San Marina nismo ovako ofanzivno izlazili, mokri su snovi ali treba realnije malo gledati
Demirovic dosta pomaze u pressingu i vracanju nazad, Esmir je pokazao da se zna vracati na svoju polovinu terena i pomoci odbrani, a jedino mi je diskutabilno da li poceti sa njim ili Memicem radi njegovih pluca i trke.
Welsani sigurno ce napasti, domacini su, pritisak je na njima, a mi itekako imamo dobre opcije iz tranzicije i kontri.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakve sam pos.rane srece, meni bi drustvo pravio Sejo Brajlovic.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno, kakav napadački stil kakvi bakrači, to je bilo u nekada eri Mišketa, Mede, Pjanića, Bešića.Blueforce21 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:39Ma mene hastra da ne bude propuha previše pozadi ako se odmah otvorimo, jeste majstorica ali što je neko gore napisao treba izdržati prvih pola sata da ga ne primimoBeduin je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:52Mi trebamo igrati svoju igru, a to je napadacki stil jer se ne znamo braniti. Trebamo koristiti nase najbolje oruzje, a to sigurno nije sredina terena i odbrana. Najbolje od nas jesu krila i napad, bekovska potentnost da povuku loptu naprijed.Blueforce21 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:31
E moj brate Nodi, ni protiv San Marina nismo ovako ofanzivno izlazili, mokri su snovi ali treba realnije malo gledati
Demirovic dosta pomaze u pressingu i vracanju nazad, Esmir je pokazao da se zna vracati na svoju polovinu terena i pomoci odbrani, a jedino mi je diskutabilno da li poceti sa njim ili Memicem radi njegovih pluca i trke.
Welsani sigurno ce napasti, domacini su, pritisak je na njima, a mi itekako imamo dobre opcije iz tranzicije i kontri.
Ako hoćemo da prođemo ko makedonci onda samo otvoreno napadački, grlom u jagode.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Bice gusto, bice 0-2. 
Vi sto pise te o Dzeki s klupe: Molim vas prestani te sa nebulozama. Sve i da tacno znam da ce Dzeko dat tri autogola i zaradit crveni. Ovo je mozda zadnja zvanicna takmicarska utakmica Edina Dzeke u dresu reprezentacije BH halo. Dzeko je napravio ovu reprezentaciju. Zbog Dzeke pola ovih djecaka koji ce sutra istrcat uopste igraju fudbal.
Kakva crna klupa jeste li normalni vise.0
Je li u pola 9 konferencija veceras?
-
ferrovieresa
- Kontakt:
-
Sindikat12
- Kontakt:
Welšani samo spominju Dzeko kao pretnju, sto je dobro. Mozda Kerima ni ne ocekuju u prvih 11 a on nam je od glavni aduta.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Potpisujem od do.Amarinho je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:49Vi sto pise te o Dzeki s klupe: Molim vas prestani te sa nebulozama. Sve i da tacno znam da ce Dzeko dat tri autogola i zaradit crveni. Ovo je mozda zadnja zvanicna takmicarska utakmica Edina Dzeke u dresu reprezentacije BH halo. Dzeko je napravio ovu reprezentaciju. Zbog Dzeke pola ovih djecaka koji ce sutra istrcat uopste igraju fudbal.
Ma pusti klinje nek drkaju malo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zasto? On posao radi bez lopte koji je zlata vrijedan, ali se to na malim ekranima ne vidi. Za nase uslove je dobar box to box igrac. Jest da treba bolje i da se od njega jos ocekuje, ali i dalje je relativno mlad i ima prostora za napredak.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Hajd to na stranu, ali ljudi ne shvataju da mi igru gradimo preko njega… ljudi hoce Tabakovica a Dzeko 10 puta bolji target od njeg. Da imamo jak vezni u pas igri / iznosenju lopte sa nase polovine onda bi mogli nesto i pokusat bez Dzeke… ali nemamo i za to nam je Dzeko brutalno bitan.FerdinandF je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:21Potpisujem od do.Amarinho je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:49Vi sto pise te o Dzeki s klupe: Molim vas prestani te sa nebulozama. Sve i da tacno znam da ce Dzeko dat tri autogola i zaradit crveni. Ovo je mozda zadnja zvanicna takmicarska utakmica Edina Dzeke u dresu reprezentacije BH halo. Dzeko je napravio ovu reprezentaciju. Zbog Dzeke pola ovih djecaka koji ce sutra istrcat uopste igraju fudbal.
Ma pusti klinje nek drkaju malo.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zmaje ... NVXUd77vNg
Al lik na pocetku videa koji se slikao sa Vicom
Al lik na pocetku videa koji se slikao sa Vicom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kerim i Amar ili
Kerim i Esmir?
Kerim i Esmir?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Nema predaje u svakom slucaju u to sam siguran
RepublikaDamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/zmaje ... NVXUd77vNg
Al lik na pocetku videa koji se slikao sa Vicom![]()