Sta je problem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada je lopta u 100 kontroli igraca i kad taj igrac kompletnim tjelom (pozicijom tjela) gradi loptu a proticnicki igrac dolazi sa ledja to je faul/ CIST PENAL. Nadjite mi bilo gdje u evropi da ovako nesto nije penal. Moze se desit da glavni sudija nebude pozicioniran dobro i nevidi kontakt al VAR se ukljucuje 99,9% i po pregledu od vara bude penal.
Intenzitet u ovom momentu se negleda. Jer bilo kakav kontakt je dovoljan da izbaci igraca i ravnoteze. Ovo nije bio dribling ovo je pozicijoni faul.
Druga je prica kad su igrac 60-40 u pozici za loptu pa ovaj sto je 40% nadjaca ovog u guranju u uvaljivanju, cak i u tom momentu ako se jedan drugom uvale ako ga ovaj gurne faul je.
Isto kao sto je crveni karton kad igrac ide 1 na 1 sad su pravilo napravili ako nije u 16tercu (jer dobivas penal) al isti taj faul na sredini terena nije ni zuti karton
Gdje i kako itekako ima veze, i nemozese ovo podvest pod to da se o ovom nebi pricalo da se desio faul na polovini terena i da takvi kontakta ima 20 u toku utakmice..
Intenzitet u ovom momentu se negleda. Jer bilo kakav kontakt je dovoljan da izbaci igraca i ravnoteze. Ovo nije bio dribling ovo je pozicijoni faul.
Druga je prica kad su igrac 60-40 u pozici za loptu pa ovaj sto je 40% nadjaca ovog u guranju u uvaljivanju, cak i u tom momentu ako se jedan drugom uvale ako ga ovaj gurne faul je.
Isto kao sto je crveni karton kad igrac ide 1 na 1 sad su pravilo napravili ako nije u 16tercu (jer dobivas penal) al isti taj faul na sredini terena nije ni zuti karton
Gdje i kako itekako ima veze, i nemozese ovo podvest pod to da se o ovom nebi pricalo da se desio faul na polovini terena i da takvi kontakta ima 20 u toku utakmice..
Hoce nam ovo travu unistit za vrijeme evropskih tekmi…. ko je pristao na ovaj koncert…
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ja ne mogu da vjerujem da se raja još uvijek loži na ova prva dva pretkola od kojih nemamo apsolutno ništa, a o trećem ili o nečemu više je smiješno i pričati.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Crajovu i trnavu je slabo ko dominirao u zadnjih 10 godina kao sto smo mi to radili u zadnjih dvije evropske.
Kosevo 20 k + navijaca poslata fina slika navijanje ludilo. Drugo i klub dobro zaradi ulaznice sponzori moment da se i igraci i klub prezentuju, takodje da je bolje igra i 2 kola nego 0 kola radi i tih evro bodova, sta bolje vekez i sb da igraju nego mi boze dragi kaki su ovo navijaci.
Mi da smo prosli Trnavu i crajovu nebi bilo ne zasluzeno, jer ako gledamo obje utakmice zajedno bili smo u najmanu ruku jednak protivnik to je minimum, a realno bolji smo bili od obje ove ekipe ne samo po sansama vec i po igri.
Naravno da ekipe kao univerzitetea igra u jacoj ligi prisebni su iskoristili svoj sanse mi to nismo, i ovde se moze podvest da bolja ekipa uvjek ne prolazi.
Nemogu da vjerujem da navijac SARAJEVA moze napisat da je utakmica protiv crajove i tranave katastrofa.
A u zadnjih 10 godina na nekom bh stadionu jedino mi donosimo 20+ ljudi na utakmicu
ima ti i ta mjesta bgmErosViverosViv je napisao/la: ↑25 mar 2026, 16:38Unistavaju je nasi redovno, a mi nemamo sta pristajati ili ne pristajati. Nismo nadlezni.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Maroon1946
- Kontakt:
Samo bi se moglo potrefiti da jednu tekmu igramo negdje drugo npr tekma protiv Craiove u gostima bila 31.07 prosle godine.Sedmodnevna produkcijska postavka uz više od 40 šlepera opreme svjedoči o razmjerama i zahtjevnosti ovog projekta, dok produkcijski standard na najvišem globalnom nivou potvrđuje i saradnja s vodećim evropskim specijalistima za najsofisticiranije sisteme zaštite travnjaka i renomiranom internacionalnom kompanijom koja učestvuje u najvećim svjetskim stadionskim produkcijama, kao što su turneje svjetskih muzičkih zvijezda The Rolling Stones, Metallica, Taylor Swift, Ed Sheeran, Oasis i drugih, na kultnim lokacijama i najprestižnijim stadionima poput stadiona Wembley u Londonu, Olympiastadiona u Minhenu i drugim.
Meni izgleda da ga je zakacio kad je ovaj zamahnuo da suta
18 sekunda, lijeva noga mennala desna ovog, dovoljno je da pipnes nekoga u zamahu i desi se ovo
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 25 mar 2026, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Samo ta eventualna druga utakmica je "kritična" ostalo sve nepotrebna halabuka.Maroon1946 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:26Samo bi se moglo potrefiti da jednu tekmu igramo negdje drugo npr tekma protiv Craiove u gostima bila 31.07 prosle godine.Sedmodnevna produkcijska postavka uz više od 40 šlepera opreme svjedoči o razmjerama i zahtjevnosti ovog projekta, dok produkcijski standard na najvišem globalnom nivou potvrđuje i saradnja s vodećim evropskim specijalistima za najsofisticiranije sisteme zaštite travnjaka i renomiranom internacionalnom kompanijom koja učestvuje u najvećim svjetskim stadionskim produkcijama, kao što su turneje svjetskih muzičkih zvijezda The Rolling Stones, Metallica, Taylor Swift, Ed Sheeran, Oasis i drugih, na kultnim lokacijama i najprestižnijim stadionima poput stadiona Wembley u Londonu, Olympiastadiona u Minhenu i drugim.
A jest drug ali sto onda ti i ja i mi svi ovdje pratimo Sarajevo koje igra u toj vicinoj ligi? Valjda jer je nase. Tako bi se valjda trebalo razmisljati i za repku.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mandic sve ispunio ne znam sta hoćete , sredio stadion tip top .
Pošalješ fino Mandiću par likova i poručiš mu da odustane od koncerta. Kad je mutnih likova u i oko kluba, pa nek ih gazda iskoristi, ako mi je do kluba stalo.
Uglavnom vidjet ćemo koliko mu je stalo do kluba generalno nakon ovoga. Sve će se pokazati.
Uglavnom vidjet ćemo koliko mu je stalo do kluba generalno nakon ovoga. Sve će se pokazati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Niti ima potrebe ikome prijetiti niti išta, pomjeriti koncert da se usklade i potrebe FKS i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gazdi da je stalo do kluba, preuzeo bi upravljanje Koševom kad je sve bilo dogovoreno. Nije bilo ekonomski isplativo.
Nikad poraz, samo lekcija.
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli to koncert onog pivaca sto je pobjegao u Swedsku i ima prebivaliste u Landskruni tu je skoro citav rat boravio. Nema sta patriota i heroj, covjek kojem je marka teska ko zeljezarski ingot

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Znam i ja, znamo svi. Pa eto, ako mu nije stalo, koji će khurac više u klubu i šta će mu, nek ga proda nekom i riješi se svega, ako neće da se bakće sa njim.
A ionako se okružuje mutnim glavama, pa reko nek ima neke koristi od njih.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da nije prerano saopstenje, zamisli ne izborimo evropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:50Niti ima potrebe ikome prijetiti niti išta, pomjeriti koncert da se usklade i potrebe FKS i to je to.
Svi mu na fb i u kom ostavit smradu da smo protiv tog koncerta u tim mjesecima kad treba da Sarajevo nase igra evropske utakmice! Nije Dino ni bilo ko drugi veci od kluba kojem je taj stadion dom jer sigurno ni on ne zeli da izgubi glasaceKarloIvandic je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:50sve najgore mu zelim
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.

.png)