FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko je izvalio da ce klub raditi zdenke o svom trosku a Kanton placa samo centralni dio Juga? S onim nosacima koje rade sada na jugoistoku, a mogu sevidjeti na snimcima danas, jasno je da ce se tribina spojiti zdenkom na jugoistoku i uraditi na jugozapadu do spajanja nekad s centralnim Zapadom i sve to novcem kantonalnih i opstinskih vlasti. Idemo dalje.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Totalno glupo rješenje i ideja.
Ovaj će biti veći egzodus od Rahimića.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Daj prvo Upravu, kada objave imena nove Uprave, vidjećemo u kojem pravcu idemo.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mislim da je Cenan slobodan
Nije problem šta je neko izvalio nego u šta si ti povjerovao.NerminFatic je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:40Ko je izvalio da ce klub raditi zdenke o svom trosku a Kanton placa samo centralni dio Juga? S onim nosacima koje rade sada na jugoistoku, a mogu sevidjeti na snimcima danas, jasno je da ce se tribina spojiti zdenkom na jugoistoku i uraditi na jugozapadu do spajanja nekad s centralnim Zapadom i sve to novcem kantonalnih i opstinskih vlasti. Idemo dalje.
Nego znal se koliko je prodato desetogodišnjih za Jug za sektore D1, D2, D4 i D5 (600 KM)
Zasto je na zvanicnom profilu kluba na Instagramu sakriven jedini normalan komentar a ovi SDA botovi i ljubomorne kone lajkove dobijaju?
Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
Brko iz druge galaksije!
Izgleda da nismo naučili kako ne treba raditi od komšija.1921boy je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:58Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uvijek mi neugodno posmatrati radnike na klipovima sa gradilista, ocam' isto nadrealisti, haj sto ih ima premalo i sto su vecina 60+ ali ocam' kao da prvi put grade bilo sta, samo ih posmatrajte
Mada kada udjes na sajt ove firme i vidis da nikad nisu radili nesto ove magnitude, najveci projekti im bili obnove fasada skola i slicno
I prilicno nevjerovatan je broj puta dosad koliko su se politicari uslikali na ovom gradilistu s obzirom koliko se malo uradilo, temelj jos nije uradjen na 80% tribine, jos stoji samo zemlja, kad ih gledas i slusas neko bi pomislio da se upravo zavrsava najveci i najmoderniji stadion na Balkanu
Don't believe the hype.
Tribina će biti sigurno završena do izbora. Rokovi će biti probijeni, ali nama je najbitnije da dobijemo tribinu.
Ja nisam Gradjevinski inzinjer niti tvrdim da znam ista oko gradjevine konkretno . Ali sve je nesto nakaradno islo od ne znanja gdje su kablovi ispod trbine pa do pravljena sipova pa nema velik brod radnika . Mene je strah da li ce oni kvalitetno napraviti tu trbinu da nema kasnijeg ulaganju u nju pored odrzavanja.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:34Uvijek mi neugodno posmatrati radnike na klipovima sa gradilista, ocam' isto nadrealisti, haj sto ih ima premalo i sto su vecina 60+ ali ocam' kao da prvi put grade bilo sta, samo ih posmatrajte
Mada kada udjes na sajt ove firme i vidis da nikad nisu radili nesto ove magnitude, najveci projekti im bili obnove fasada skola i slicno
I prilicno nevjerovatan je broj puta dosad koliko su se politicari uslikali na ovom gradilistu s obzirom koliko se malo uradilo, temelj jos nije uradjen na 80% tribine, jos stoji samo zemlja, kad ih gledas i slusas neko bi pomislio da se upravo zavrsava najveci i najmoderniji stadion na Balkanu
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
Plavamamba
- Kontakt:
Čitam ovaj članak Marija Stanića na Klixu i stvarno bi volio njega vidjeti u klubu u bilo kakvoj ulozi. Al po toj vašoj priči, SD je već završen gdje bi on možda bio fina odluka
-
enterofuryl
- Kontakt:
Ja nemam nikakvu zelju da izazovem negativnu reakciju, kako tvoju tako i ostalih ljudi koji su za za Amara na poziciji SD. Samo trebate biti svjesni da Amar nece biti u klubu sigurno. Koliko god Sanin odlucuje o svemu, ipak je upucen sta grupa navijaca koja okuplja najveci broj Zeljovaca misli o njemu. Ako neko misli kaciti se na moj post provocirajuci nekoga, moze preskociti slobodno.1921boy je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:58Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
O ostalim imenima iz onog dokumenta na koja aludiras nema potrebe razgovarati. Mogu i ja reci da sam razgovarao sa SDom Manchester Citya.
Da je ovaj dobar radio bi u Dinamuenterofuryl je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:48Ja nemam nikakvu zelju da izazovem negativnu reakciju, kako tvoju tako i ostalih ljudi koji su za za Amara na poziciji SD. Samo trebate biti svjesni da Amar nece biti u klubu sigurno. Koliko god Sanin odlucuje o svemu, ipak je upucen sta grupa navijaca koja okuplja najveci broj Zeljovaca misli o njemu. Ako neko misli kaciti se na moj post provocirajuci nekoga, moze preskociti slobodno.1921boy je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:58Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
O ostalim imenima iz onog dokumenta na koja aludiras nema potrebe razgovarati. Mogu i ja reci da sam razgovarao sa SDom Manchester Citya.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Znaci relevantni su komentari krezubih navijaca dinama u vezi ovog covjeka?
Kum Nike K, a ovaj kum njegovog djeteta. Zovu ga narcis.
Veliki znalac, kad je nogiran boysi plakali... od srece. Ponovo Al-Tuwaijri u Zelji. Nek' je sretno.
Veliki znalac, kad je nogiran boysi plakali... od srece. Ponovo Al-Tuwaijri u Zelji. Nek' je sretno.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma ne mora nista znacit prica je prenapumpana oko covjeka jer je to prije svega regionalni velikan i jer je Dinamo naviko da budu Benfica balkana, jedina mana sto ja trenutno vidim je manjak iskustva, igrace koje je dovodio izuzev bas nekih fula tipa Mmaee, sasvim pristaju imenu Dinamo, igraci nisu bile sumnjive kvalitete nego provjerena imena vise mislim da mu se neke stvari nisu poklopile.
Sa druge za zlo mu uzimaju sto je za 11 mjeseci smjenio 3 trenera a treneri bili Bjelica, Canavaro i Jakir mislim besmisleno je pricat da su to prevare od trenera.
A sto se tice "fulanja igraca" kod nas ih je bilo milion a boga mi i u puno vecim i bogatijim klubovima, Zvezda plati 5 miliona Tuluzu igraca pa fulise. Svakako me vise brine ko ce biti direktor OP i da li ce se dovesti licencirani treneri da skoluju djecu.
Sa druge za zlo mu uzimaju sto je za 11 mjeseci smjenio 3 trenera a treneri bili Bjelica, Canavaro i Jakir mislim besmisleno je pricat da su to prevare od trenera.
A sto se tice "fulanja igraca" kod nas ih je bilo milion a boga mi i u puno vecim i bogatijim klubovima, Zvezda plati 5 miliona Tuluzu igraca pa fulise. Svakako me vise brine ko ce biti direktor OP i da li ce se dovesti licencirani treneri da skoluju djecu.
-
GavranBeli
enterofuryl je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:48Ja nemam nikakvu zelju da izazovem negativnu reakciju, kako tvoju tako i ostalih ljudi koji su za za Amara na poziciji SD. Samo trebate biti svjesni da Amar nece biti u klubu sigurno. Koliko god Sanin odlucuje o svemu, ipak je upucen sta grupa navijaca koja okuplja najveci broj Zeljovaca misli o njemu. Ako neko misli kaciti se na moj post provocirajuci nekoga, moze preskociti slobodno.1921boy je napisao/la: ↑25 mar 2026, 18:58Skrko 10 miliona eura u Dinamu na par pojacanja,od toga vecinu fulo,promijenio trojicu trenera,navijaci slavili kad je otiso.Nisam jednog pozitivnog komentara procito na racun njegovog angazmana u Dinamu.Uz sve to,manjak iskustva.Nevjerovatno da iste ocajnicke poteze povlacimo ko i kone na pocetku Ismirovog mandata.Amar je za ovog televizor u boji.Drugi kandidati takodje,bolje i Mesa nije sad vrijeme Bazdarevic nego ovaj.StrikeWarzone je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:46Totalno glupo rješenje i ideja.
Ne mijesaj kruske i jabuke.Pablo11 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:32Zivis u 2015oj, takvi ljudi ne vode vise tribinu. Ohani malo sa pljuvanjem, nisi ni ti zdrav. Vjerovatno si misljenja da su narkomani jer su digli zastavu za reintegraciju i da ne treba provokacija.Argentina je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:19Mozda neke nove generacije budu mogle, ove sada su samo skupa kad je droga, dilanje i kriminal u pitanu, a djecu guraju u klosarka ganjanja, tuce i saranja grafita po gradu. Nazalost, nema od toga nista.ibz je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:50zna li se stav Manijaka - ima li volje da se pokaže zajedništvo sa Hordama što se tiče odnosa prema Savezu, konačno? Možemo li ostaviti rivalstvo po strani kad je u pitanju veći problem koji nas podjednako sakati, da se borimo protiv sistema koji nam ni jednima ni drugima ne da naprijed? Ili ćemo pustiti da nas nastave huškati jedne protiv drugih, dok niko od nas ne može ni prismrdit borbi za titulu?
Sve dok Č i U komponente vide da smo razjedinjeni, ovo će se nastaviti.
Pa dio tih ljudi je u navijackoj grupi koju je Vico osnovao da kao prate repku. To trebao biti ozbiljan razlog da sjednu, pricaju i ujedine se, jer to postoji i trajat ce.
Ja sam fasciniran da oni znaju za reintegraciju s obzirom s kim dio druguje i haverise se, ali ocito ima tu i normalnih glava jos uvijek.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.