26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Odgledah njihovu tekmu kontra Belgije 2-4, lijeva strana im je kritična, desno krilo Belgije Doku ih je uništio po toj strani.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 25 mar 2026, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahahha, legendarna slikaSheyi je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:43RepublikaDamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:34https://www.klix.ba/sport/nogomet/zmaje ... NVXUd77vNg
Al lik na pocetku videa koji se slikao sa Vicom![]()
![]()
![]()
Walk on
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Nije ni čudo što samo pričaju o Džeki, samo za njega i znaju
- akisarajevo92
- Kontakt:
gle jos postoji goal.com
koliko je taj portal bio jak u onom periodu nekad pred SP 2010, od stranih sportskih sam vecinom ulazio samo na njega, pa su uradili neki redizajn i tu je pocela propast
i bio jos onaj neki talijanski, tuttomercato web, izbacivali transfere non stop, to kad se pratilo gdje ce Dzeko
koliko je taj portal bio jak u onom periodu nekad pred SP 2010, od stranih sportskih sam vecinom ulazio samo na njega, pa su uradili neki redizajn i tu je pocela propast
i bio jos onaj neki talijanski, tuttomercato web, izbacivali transfere non stop, to kad se pratilo gdje ce Dzeko
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 mar 2026, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
gdje ce biti live press?
jel na kanalu saveza il neki portal
jel na kanalu saveza il neki portal
Bellamy je vidio ono sto vidi svako ko malo bolje poznaje ovaj sport. Nama je izgradnja igre skorz losa takoreci nepostojeca. I to je nesto sto Barbarez nije popravio, a trebao je jer nam je to goruci problem. Nemojte samo govoriti nemamo igrace, jer to nije samo i iskljiucivo do igraca. Nije profil Pjanica ni Jakirovic imao u Zrinjskom (Zlomislic, Basic, Savic), pa su igrali kao navijeni."Sve je dobro, ali vremena malo. Imate praktično jedan pravi trening. Međutim, to je standardna situacija i za nas i za Bosnu i Hercegovinu. Učinili smo sve što smo mogli", rekao je Bellamy.
Govoreći o protivniku, selektor Velsa istakao je iskustvo i organizovanost našeg nacionalnog tima. Posebno je pohvalio defanzivi dio reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Bosna i Hercegovina je veoma iskusan tim u ovakvim utakmicama. U gostima nemaju veliki posjed, ali znaju rano postići gol i kontrolisati rezultat. Dobro su organizovani i imaju individualni kvalitet igrača iz jakih klubova", smatra.
Ovaj Vels je odlicna ekipa, negdje ispod Austrije. I ako ih Sergej prodje svaka mu cast i treba mu cestitati i vec razmisljati o narednim kvalifikacijama sa njim. Jer Italija bi vec bila previse.
Ali ako ih ne prodje mislim da je fer da ga se nabije nogom jer on nista svoje nije donio niti znacajno unaprijedio u ovoj ekipi. Svi problemi u igri su i dalje tu kao i kada je dosao. Kvalifikacije su mu spasili igraci koje je ignorisao (Tabakovic i Bajraktarevic) na individualni kvalitet.
Druze vec vidzen scenario ne Jednom nego 7 8 puta u proslosti, barazima sto u ovim zadnjim odlucujucim tekmama u grupi. Od 15 najboljih koje imas na raspolaganju u datom trenutku, uvijek bas uvijek fale 2 3 zbog necijih hirova.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 15:24Jbt pa ti vec sve znas kako ce se odvijati. De reci i rezultat usput, da se dzaba ne nerviram ako gubimo. To ti je sve u domenu sbbkbb. Istina da su stakleni, ali mozda bas sad izdrze do kraja, ko ce ga znati.Diadora je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:45Druze sjecas li SE baraza sa ukrajinom. Sjecas li SE kriminalnog nepozivanja stevanovica I karica koje nam je glave doslo nakon povrede dedica.
Ovaj dvomec( Ako ga bude) nece pobjediti prvih 11 nego duzina klupe. Sa sejom I amarom ovako staklenim je nerealno ocekivati da oni mogu odraditi 2 cijele tekme plus eventualno produzetke. To nece moci ni tarik. Tarik ne daj boze da se povrijedi uskace ili mujakic ili radeljic I tu nam je kraj. Sejo ako se povrijedi, uskace mujakic na lb I imas prakticno beskorisnu lijevu stranu.
Nece moci ni gigovic ni hadziahmetovic 2 cijele utakmice odigrati.tu uskace ili tahirovic ili basic a nijedan nisu u takmicarskoj formi. Basic ima bar 7-10 kila viska. Pojest ce nas na sredini kao sto nas je pojela austrija.
Ako kojim slucajem prodzemo vels, na italiju idemo bez 3 4 standardna a to znaci Znaci mujakic, radeljic, basic,tahirovic I slicni na terenu sto nas spusta na Nivo poluamaterske ekipe.
De malo pozitive, yebo ga ti. Evo sta npr plasiramo se na SP, hoces opet samo blatiti sve u reprezentaciji ili cekas novi neuspjeh?
Svjesni smo da nije sve savrseno, ali daj odvadi malo.
2004te I 2006te rahimic, 2010 lulic, 2012 I 2014te zukanovic, prcic, vrancic zadnjih par godina kita SE ostrila na stevanovicu, karicu, jusufu, dennisu itd.
Protiv austrije SE desilo upravo Ono sto Sam se bojao Da ce se desiti I to Sam najavljivao ovdje na forumu. Kada vidis da nesto ne funkcionise 10 puta, i kockarski mag ponavlja isto 11ti put tesko je biti optimistican.
Ovi nabrojanih igraci su svi u takmicarskoj formi a I prirodni veznjaci,krila,bekovi itd a propali kockar je zvao igrace Koji su van takmicarske forme, mujakica Koji uopste nije bek I radeljica kojem je hnl vrhunac karijere. Vrlo lako se moze desiti da dodzemo u situaciji da nam je mujakic lijevi bek a radeljic lijevi stoper.
Karic iako prosjek, prirodni je bek. Hasic, prosjek Ali prirodno krilo.
Nek nam je bog na pomoci.
Nije do sada ništa značajno unaprijedio i treba mu dati nogu u slučaju poraza, jer su kvalifikacije svakako iznijeli igrači svojim individualnim kvalitetom. A onda, ako pobijedimo, treba mu čestitati jer će to ipak biti njegova zasluga? Malo kontradiktorno, zar ne?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:03Bellamy je vidio ono sto vidi svako ko malo bolje poznaje ovaj sport. Nama je izgradnja igre skorz losa takoreci nepostojeca. I to je nesto sto Barbarez nije popravio, a trebao je jer nam je to goruci problem. Nemojte samo govoriti nemamo igrace, jer to nije samo i iskljiucivo do igraca. Nije profil Pjanica ni Jakirovic imao u Zrinjskom (Zlomislic, Basic, Savic), pa su igrali kao navijeni.
Ovaj Vels je odlicna ekipa, negdje ispod Austrije. I ako ih Sergej prodje svaka mu cast i treba mu cestitati i vec razmisljati o narednim kvalifikacijama sa njim. Jer Italija bi vec bila previse.
Ali ako ih ne prodje mislim da je fer da ga se nabije nogom jer on nista svoje nije donio niti znacajno unaprijedio u ovoj ekipi. Svi problemi u igri su i dalje tu kao i kada je dosao. Kvalifikacije su mu spasili igraci koje je ignorisao (Tabakovic i Bajraktarevic) na individualni kvalitet.
Ili mu dajemo kredit za sve čemu je doprinio, čestitamo mu na svim pobjedama (naravno uz njegov udio), a za poraze ga kritikujemo.
Ne ide da kada pobijedimo pričamo da je to individualni kvalitet, a kada izgubimo onda je Barbarez kriv.
Cinjenice su da nije kljucne stvari unaprijedio. Je li jeste? Osrednji skaut moze vidjeti da nam je prenos lopte goli hurac i da svaka ekipa koja nam odradi malo jaci presing ce izvuci dobar rezultat protiv nas.HariTz je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:13Nije do sada ništa značajno unaprijedio i treba mu dati nogu u slučaju poraza, jer su kvalifikacije svakako iznijeli igrači svojim individualnim kvalitetom. A onda, ako pobijedimo, treba mu čestitati jer će to ipak biti njegova zasluga? Malo kontradiktorno, zar ne?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:03Bellamy je vidio ono sto vidi svako ko malo bolje poznaje ovaj sport. Nama je izgradnja igre skorz losa takoreci nepostojeca. I to je nesto sto Barbarez nije popravio, a trebao je jer nam je to goruci problem. Nemojte samo govoriti nemamo igrace, jer to nije samo i iskljiucivo do igraca. Nije profil Pjanica ni Jakirovic imao u Zrinjskom (Zlomislic, Basic, Savic), pa su igrali kao navijeni.
Ili mu dajemo kredit za sve čemu je doprinio, čestitamo mu na svim pobjedama (naravno uz njegov udio), a za poraze ga kritikujemo.
Ne ide da kada pobijedimo pričamo da je to individualni kvalitet, a kada izgubimo onda je Barbarez kriv.
Zasto cestitanje u slucaju pobjede nije kotradiktorno? Gledaj ovo kao na zavrsni ispit. Imao je dovoljno vremena da proba i upozna igrace. Imao je vise utakmica nego Bellamy koji vrlo dobro vodi reprezentaciju Velsa i ako ga Barbarez nadigra sa svojim zamisima u ovoj jednoj utakmici ja cu reci da je dobar trener. Meni ce to biti dovoljno da ga ocijenim dobrim i mogu mu vjerovati da ce popraviti i ostale stvari u narednom ciklusu. Imace neki kredit.
Ovako bez pobjede i bez napretka u igri mislim da nema sta traziti na klupi. Ima li on na osnovu cega ocekivati da ostane? Sta su mu argumenti?
Idemo ludoooo idemooo jakooooo

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sigurno ce dominirati oni u posjedu, vjerovatno ce to ici na oko 60-65% kod njih. Rece Bellamy da su 6. u Europi po posjedu. Samo da ne bude scenarij da nam zabiju gol, i da nam sakriju loptu poslije. Kod nas je drugacije, mi kad postignemo gol i povedemo mec, prepustimo inicijativu protivniku i branimo se do kraja. Djeluje mi da nas je Bellamy prostudirao dobro, mada kako je nasa igra poprilicno nepredvidiva, cak i za nas sve - nekada i na ho-ruk sistem, mozda mu to i nece previse pomoci
Jesmo li zdravi? Ono, Kolasinac?
I Tahirovic ne smije igrati.
I Tahirovic ne smije igrati.
Kakvo pitanje
, možeš li nam otkriti taktiku selektore? 
mozda ih barba iznenadi sutra pa napadne od prve minute svim silama
Ima li gdje prijenos pressa?
Sta kaze Barba, ono sam rekao da bi mi imali mira od novinara za pripremu utakmice
Mind games.
Mind games.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta ovo Barbarez sad govori da se nada da ce Tahirovic pokazati kako je dobar igrač
Znaci sutra je u prvih 11
Znaci sutra je u prvih 11
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, stokastoka23, Sveti i 68 gostiju.