26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Postenije bi bilo da Hadziahmetovic krene, ali bar ja mislim da nas nece nesto previse unazaditi i ako Tahir krene od prve. Recimo da podijele minutazu, on i Amir po 45 min, bilo bi OK. U tom nekom scenariju, mozemo vrsiti pritisak konstantno tu u sredini i raditi na opstrukciji njihovih napada.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Bilo bi pošteno…da Tahirović ima nešto za ponuditi. Čovjek skoro nikako ne igra mjesec dana…i da mu je kondicija solidna…opet je mjesec dana bez utakmice u nogama. A na suprotnoj strani trkači i ekipa koja će praviti presing….izbor je jasan.Confiance je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:06Postenije bi bilo da Hadziahmetovic krene, ali bar ja mislim da nas nece nesto previse unazaditi i ako Tahir krene od prve. Recimo da podijele minutazu, on i Amir po 45 min, bilo bi OK. U tom nekom scenariju, mozemo vrsiti pritisak konstantno tu u sredini i raditi na opstrukciji njihovih napada.
Ja mislim da ćemo mi sutra vidjeti vezni red:
Memic Basic Sunjic Alajbegovic
Ocigledno je da Sergej nije preveliki fan Hadziahmetovica, a ovo Tahirovicevo neigranje je dospjelo i do sirih masa pa sumnjam da ce se zajebavati.
Memic Basic Sunjic Alajbegovic
Ocigledno je da Sergej nije preveliki fan Hadziahmetovica, a ovo Tahirovicevo neigranje je dospjelo i do sirih masa pa sumnjam da ce se zajebavati.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sudeći po njegovim izjavama na pressu, sin Benjamin je siguran sutra u prvih XI. Otprilike i znamo prvih 11 za sutra, sumnjam da će šta mijenjati a pogotovo formaciju pa vjerovatno igraju:
Vasilj; Dedić, Katić, Muharemović, Kolašinac; Šunjić, Tahirović; Memić, Demirović, Džeko, Alajbegović.
Vasilj; Dedić, Katić, Muharemović, Kolašinac; Šunjić, Tahirović; Memić, Demirović, Džeko, Alajbegović.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Radnicki1921
- Kontakt:
A definitivno da je ovo teška situacija, veliko pitanje šta odabrati? Ovisi da li će Vels krenuti jako tih prvih pola sata gdje bi nam u tom slučaju trebala disciplinovana i koncentrisana odbrana pa čak i sa Tahirom u sredini ili će se igrati onako na pola gasa,bez rizika ali opet u svakom slučaju mislim da ne smijemo baciti sve u napad i time se istroštiti jer i sami znate da je kod naših u 60-65 jezik do podaConfiance je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:06Postenije bi bilo da Hadziahmetovic krene, ali bar ja mislim da nas nece nesto previse unazaditi i ako Tahir krene od prve. Recimo da podijele minutazu, on i Amir po 45 min, bilo bi OK. U tom nekom scenariju, mozemo vrsiti pritisak konstantno tu u sredini i raditi na opstrukciji njihovih napada.
Vasilj
Dedić Katić Tare Seo
Šunjić Tahir
Memić Kerim
Džeko Demir
U drugom pol. Bajrak/Memić Džeko/Tabaković
Tahirović/Amir
Ja se najvise nadam da ce jednom u zivotu pravovremene izmjene krenuti vrsiti. Oko 60-te minute minimalno jedna treba, jer ce nasi vec crknut do tada. Bude li kao u Becu, pisi propalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba i da pogodi sa tajmingom što se tiče izmjena ako Džeku ne izvede najkasnije do 60., a do sada je pokazao da nema muda za to.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Najrealnije bi bilo po poluvrijeme Džeko i Tabaković u obje utakmice s tim što bi Tabak mogao po meni dobiti i malo višebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:26Džaba i da pogodi sa tajmingom što se tiče izmjena ako Džeku ne izvede najkasnije do 60., a do sada je pokazao da nema muda za to.
Hadziahmetovic je u ovom rosteru jedini veznjak koji jedini moze da diktira tempo i da omoguci distribuciju lopte iz odbrane ka napadu. Iako redovno igra u klubu i u dobroj je formi, sutra nece starati zbog tvrdoglave mazge na klupi.
Vec vidim na sta ce se ti svesti sutra, brani se, salji duge lopte pa ako Dzeko uspije sta zadrzat i odlozit za krila ili nekog drugog ofanzivca dobro i jest.
Vec vidim na sta ce se ti svesti sutra, brani se, salji duge lopte pa ako Dzeko uspije sta zadrzat i odlozit za krila ili nekog drugog ofanzivca dobro i jest.
Srce, čast i ponos!
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Napravio je ublehaš tu izmjenu u Beču…samo što je ostavio Džeku a izveo Tabakovića.
Zato je vazno da u sredini imamo uvijek svjeze igrace koji moraju izlaziti na njihove organizatore igre, da uvijek radimo opstrukciju njihovog napada. Realno to se moze postici, nije njihova sredina u rangu najjacih europskih reprezentacija, ali za takvo nesto ne smijemo pasti fizicki tj kondicijom. Vecina njihovih igraca moze bez problema izgurati 120 min, kod nas tesko da mogu to reci.Venom je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:30Hadziahmetovic je u ovom rosteru jedini veznjak koji jedini moze da diktira tempo i da omoguci distribuciju lopte iz odbrane ka napadu. Iako redovno igra u klubu i u dobroj je formi, sutra nece starati zbog tvrdoglave mazge na klupi.
Zato na vrijeme izmjene, npr Hadziahmetovic - Tahirovic po poluvrijeme taman, Gigovica oko 55. minute, oko 60-65.te Dzeko-Tabakovic (ovdje me ne bi cudilo da Barbarez napravi iznenadjenje pa uvede Lukica umjesto Dzeke, da Tabakovic presjedi mec), Bajraktarevic oko 70.te minute, ovu jednu izmjenu cuvati za eventualni produzetak ili kakvu nezeljenu povredu
Mene najviše brine samopouzdanje Velšana, djeluju baš nahajcano i spremno + im je trener veliki gospodin koji svakoj sitnici daje značaj.
Objektivno, imaju možda malo bolju ekipu, boljeg trenera, domaći teren i samopouzdanje.
Objektivno, imaju možda malo bolju ekipu, boljeg trenera, domaći teren i samopouzdanje.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Evo sad Maki na Dribleru reče da Anel Džanković komentariše
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Za njih se to zove samopouzdanje…kada pričamo o nama…VIDI DEBILA JES SE UFURO…
- PasodelMar
- Kontakt:
Ima on muda, nego vjeruje u to da je Dzeko i bez kondicije bolji igrač od klupe (a tu ispada naivan). I da jeste tako, opet je bolje imati timski duh i svježe igrače nakon kritične faze od oko 60' minute, nego ići all in sa jednim igračem. Većinom se desi kontraefekat na terenu kada očekuješ od jednog igrača sve. Ne sumnjam da Dzeko može odgovoriti zadatku, ali samo ako se pametno tempira i ako ne ovisi sve o njemu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:26Džaba i da pogodi sa tajmingom što se tiče izmjena ako Džeku ne izvede najkasnije do 60., a do sada je pokazao da nema muda za to.
Može se to dobit ko Rumunija u Rumuniji 0-1
Ma džaba kad ne smije Džeku stavit na klupu... Tu ti sve formacije padaju u vodu.. i jos dodas Tahiragu koji također ne moze trčat,znaci odmah si u startu oskačen i ne mozes imati ni 45 kvalitetnih minuta... U drugom poluvremenu cemo kao i obično pasti,tako da poslije 55-60 minute nek nam je Bog na pomoći... Samo ako se desi neko čudo neviđeno mi cemo Vels prezivjeti.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Ova 352 formacija koju najavljuju mi neralno izgleda. Stvarno se nadam da nije poremecen da stavi Benjamina koji ne igra uopste u prvih 11.
Drugo, wing bekovi su mi okej ali trojica stopera nisu kompaktibilni ni sekunde. Seo moze jedino lijevog stopera igrati, Katic u sredini jedino moze, sto znaci da Tarik mora na desnog stopera sto je presedan u svijetu fudbala. Da ih zamijenis, dobijes Nikolu na desnom stoperu sto je harakiri poznavajuci njegovu igru nogom, a i Tarik nije najiskusniji za tog centralnog stopera u ovoj formaciji.
Nadam se da je patka iskreno
Drugo, wing bekovi su mi okej ali trojica stopera nisu kompaktibilni ni sekunde. Seo moze jedino lijevog stopera igrati, Katic u sredini jedino moze, sto znaci da Tarik mora na desnog stopera sto je presedan u svijetu fudbala. Da ih zamijenis, dobijes Nikolu na desnom stoperu sto je harakiri poznavajuci njegovu igru nogom, a i Tarik nije najiskusniji za tog centralnog stopera u ovoj formaciji.
Nadam se da je patka iskreno
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, CAGarfia, Edbh21, General505, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, Markinhio, Micron, MiranGlasnic, MostarNeretva, Proximic, random11, rukometubih23, signalidunapark, soccerfan, tuzlanskinacin, Venom i 110 gostiju.