O cemu ti pricas covjece, pa portali to objavili, a ne mi sa foruma. Dobronamjerno ti kazem, pokusaj pronaci neku strucnu pomoc. Mozda nekog psihologa da popricas sa strucnom osobom malo.Roki50 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:16To pisu ovi sto Esmira hvale i kada je na klupi a kada odigra 15min pricaju daje Mesi,Kerim koji 3 puta vise vrijedi po transfermarketu i jako interesantan Italijanima ovi valjda iz ljubomore odmah hoce i Esmira da uvale sa Kerimom,Kerim je nase najvece blago ali ne ovi ludjaci samo o Barjaktarevicu pisu,i ako sutra Esmir ne bude starter bice jb majke Barbarezu i ako pobijedimo Wels,to su bas bolesniciSheyi je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:45AhaSindikat12 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:32
”The Rossoneri club will send scouts to Cardiff for the match between Wales and Bosnia and Herzegovina, which will in all likelihood also determine Italy’s next opponent in the play-offs. Alajbegovic, but not only him: Milan have also taken a strong liking to the qualities of the attacking winger, who is also Bosnian despite being born in the US – more specifically in Appleton, Wisconsin – before choosing his parents’ national team.” Goal. com
Ja sam vidio samo ovo
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Kerim Alajbegović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma pusti ga samo hejta Esmira, ali da slažem se treba malo proraditi na sebi i ukloniti toliki hejt prema igraču.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:19O cemu ti pricas covjece, pa portali to objavili, a ne mi sa foruma.Roki50 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 21:16To pisu ovi sto Esmira hvale i kada je na klupi a kada odigra 15min pricaju daje Mesi,Kerim koji 3 puta vise vrijedi po transfermarketu i jako interesantan Italijanima ovi valjda iz ljubomore odmah hoce i Esmira da uvale sa Kerimom,Kerim je nase najvece blago ali ne ovi ludjaci samo o Barjaktarevicu pisu,i ako sutra Esmir ne bude starter bice jb majke Barbarezu i ako pobijedimo Wels,to su bas bolesnici
Roki50 potrazi kakvog efendiju doktori su digli ruke od tebe
Milan primavera mozda da ga prati
Evo SS piše ono čega sam se jučer pribojavao i od čega sam se ježio: po njihovim informacijama, Kerim je na klupi a Gigović igra. Ako je tome tako, prebacim i gledam kakvu seriju, bit ce zanimljivije.
Ma teško mi je, baš ko i ozbiljnim, profesionalnim trenerima, oh čekaj… i navijačima koji ga gledaju SVAKI vikend kako “igra” za njihov klub.
nemojte se brukat s Esmirom. Taj prvo treba nać klub gdje će uopće igrat.
Znači ne može se probit u PSV-u pored Mana, ali će zato “lagano” gurnut na klupu Pulišića, Saelemaekersa i Leaoa?
Upalite malo mozak, otvorite oči, nije teško.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Napisao sam i na temi utakmice, ali ako ga opet ostavi na klupi treba mu otkaz uručiti poslije diktiranja prvih 11 i dati pomoćnicima da vode utakmicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Haman da ce na klupu,**** te kad mislis da ne mozes gore oni ti dokazu da moze pa sve se radi da ti se zgadi repka....baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:23Napisao sam i na temi utakmice, ali ako ga opet ostavi na klupi treba mu otkaz uručiti poslije diktiranja prvih 11 i dati pomoćnicima da vode utakmicu.
Evo da to nekako pokušam racionalizirati:
Igra Gigovic, guramo nekako 60-65 min., zatim izlazi Gigovic, ulazi Kerim na koliko-toliko umornu odbranu Velsa.
Računa se i na moguce produzetke, pa i na penale, a u tom slucaju Kerim ne bi mogao izdrzati 120 min. Gigovic igra jer ima veca pluca i nesto je bolji defanzivno, a može više pomoci i veznom redu.
Odmah da se razumijemo, ja ne bih Kerima ostavljao na klupi ni bez jedne noge da je, nego samo pokusavam uci u Sergejevu glavu. Vise ja nade polazem na Kerimov dalekometni šut nego na sve druge adute koje imamo.
Igra Gigovic, guramo nekako 60-65 min., zatim izlazi Gigovic, ulazi Kerim na koliko-toliko umornu odbranu Velsa.
Računa se i na moguce produzetke, pa i na penale, a u tom slucaju Kerim ne bi mogao izdrzati 120 min. Gigovic igra jer ima veca pluca i nesto je bolji defanzivno, a može više pomoci i veznom redu.
Odmah da se razumijemo, ja ne bih Kerima ostavljao na klupi ni bez jedne noge da je, nego samo pokusavam uci u Sergejevu glavu. Vise ja nade polazem na Kerimov dalekometni šut nego na sve druge adute koje imamo.
Kerim je najbolji igrač ove reprezentacije i da se posjeduje mozak, oko njega bi se gradila igra. Ovako, gradi se oko Džeke sa 40g koji će dušu ostaviti u 30. minuti meča.
I treba oko Dzeke,zaboravlja se primjer San Marino,dok Babuka nije usao nebi dali gol za mjesec dana,ali nakon baraza naravno da treba gradit igru na Kerima,i ako ne gotivim nesto Esmira kao igraca treba i njega forsirat kao i Nidala koji isto nije mi nesto ali treba pravit novi stoperski tandem Tarik i Nidal kao i napad sa Kerimom,Demirom i Esmirom,pored ove trojice imamo i ove Dedu,Tarika,Nidala,Memic mora igrat u svakoj kombinaciji sa Vasiljom to je sigurnih 8 igraca,nadati se da ce doci sebi Bazdar,da explodira Gigovic,Malic je tu i ako bog da jos nekih novih djecaka,meni se svidja onaj Licina,nije los ni Mahmic,vjerovatno ce i onaj Busuladzic skontat da je Bosanac a ne Swedjanin,ako se plasiramo na svjetsko bice ih koji ce molit da igraju za nas a ne kao sada da mi njih molimo da igraju za nas
Oko njega ce se graditi igra narednih 15 godina.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kralju cuvaj obraz, okreni ledja kriminalnoj hobitnici ! Nedaj da te propali alkoholicari i kockari ucjenjuju.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno najveći patriota. Šta momak sve trpi zbog kockara.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Catalunya1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Iceplayer, random11, tuzlanskinacin i 75 gostiju.