Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
bordocrveni
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Barba, oprostit cu ti Mujakica i Burnica samo da pobijednimo Vels. <3
Naravno da zna, uradio je više za dobrobit bosanskog fudbala od svih tkz. "zelenih patrijota", koji su prošli kroz FS/NS BiH.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Satrat će nas ljudi zbog ovakvog debila, kakve kretenske izjaveDa li ste se izvinili Cooperu?
"Jedina stvar moja je da vjerujem svom igraču, a ideja svega je bila da se vi zabavite s tim da bi mi bili mirni."
Da li su komentari bili "igrice"?
"Imao sam ideju, ali radi se o tome da zaštitim svog igrača i da mu vjerujem. Znam Benjamina preko dvije godine i mogu da imam ogromne komplimente što se tiče njega. Tu se priča završava. Sutra je važna utakmica i nadam se da će nam on pokazati kako je dobar igrač.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači Tahirbeg od prve opet, extra, bar da se smanji euforija malo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
"Da li ste se izvinili Cooperu?231983 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 23:15Ronaldo (pravi) se ošiša onomad, ljeta gospodnjeg 2002. godine na onaj cirkus od frizure, kasnije objasnivši razlog, ukratko- da se skrene pažnja na frizuru i da se prestane govoriti o njegovoj (ne)spremnosti, jer su ga boljele prepone. Fakat, svi pričali o frizuri, sva djeca svijeta se ošišala "onako", i niko o povredi i spremnosti ni riječi, što mu je omogućilo da se rahat priprema i na kraju bude najbolji strijelac prvenstva s 8 golova.
Danas mi nesto naumpade, da li je nas selektor toliko promućuran da izvede ovaj manevar iz istog razloga, kako bi se svijet zabavljao ovim pitanjem, ili je bas onako amaterski ispalio ovo sto se dozvoljava jos samo nama ovdje na forumu?!? Hocu reci, imam ja pravo to ovdje napisati kao mogucnost, ali reci to na sluzbenoj press konferenciji, e to je vec drugi nivo i za to trebas imati debeo, bas debeo razlog. I dokaz.
I jos jedna stvar! Ovaj (Benjo) ce dobro nayebat kad se vrati u Dansku. Ionako je naoro.
"Jedina stvar moja je da vjerujem svom igraču, a ideja svega je bila da se vi zabavite s tim da bi mi bili mirni."
Ja ja, rek'o babo
- Wilshere10
- Kontakt:
Sta im radi Barba 
Kockar se osramotio.
Kakva kraljina, malo nespretno receni, ali do kraja uz svoje momke kako i treba da bude 
naprijed rejal
sta je najjace i jeste bgm, uceram i balijama sto su bili prije njega i samo krali
Naravno da zna, uradio je više za dobrobit bosanskog fudbala od svih tkz. "zelenih patrijota", koji su prošli kroz FS/NS BiH.
hajmo bosno
Ma bravo barba tako i treba, ko im yebe m. mi svima moramo biti fini i kulturni a nas yebe svak ko stigne, yebo ih i cooper i vels kome se treba izvinuti, sto se nije recimo austrija nama izvinula kad su najmerno kasnili papirima za karica, kofol oni svi fini kulturni evropljani sve smiju a mi pisnuti nesmimo, ma mrs, bravo barba nedaj na sebe, na nas i na igrace!
dobro si rekao, sto bi pljuvao na svoje ko ih J**+ElAn10 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:24Ma bravo barba tako i treba, ko im yebe m. mi svima moramo biti fini i kulturni a nas yebe svak ko stigne, yebo ih i cooper i vels kome se treba izvinuti, sto se nije recimo austrija nama izvinula kad su najmerno kasnili papirima za karica, kofol oni svi fini kulturni evropljani sve smiju a mi pisnuti nesmimo, ma mrs, bravo barba nedaj na sebe, na nas i na igrace!
- Wilshere10
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Udari mu neko crvenilo na lice
Ma mi smo nazalost navikli pljuvati svoje, pa taj yebeni cooper je odavno trebo otkaz dobiti, 9 utakmica u nizu nije pobjedio, u zadnji 6 nisu gol dali o cemu pricamo, on kofol trener i izbacio tahirovica jer nesto ne valja, a ekipa mu ko k*** zamisli u 6 utakmica nijedan gol dati!!!SanaBosna je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:38dobro si rekao, sto bi pljuvao na svoje ko ih ****ElAn10 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:24Ma bravo barba tako i treba, ko im yebe m. mi svima moramo biti fini i kulturni a nas yebe svak ko stigne, yebo ih i cooper i vels kome se treba izvinuti, sto se nije recimo austrija nama izvinula kad su najmerno kasnili papirima za karica, kofol oni svi fini kulturni evropljani sve smiju a mi pisnuti nesmimo, ma mrs, bravo barba nedaj na sebe, na nas i na igrace!
Sve na stranu, ali mora se priznati da se Barbarez dobro snašao s pitanjem u vezi sa Tahirovićem, svaka mu čast! Stao u odbranu svoga igrača, ali i svoje časti i obraza. Meša bi se, recimo, izvinjavao do sabaha da je u istoj situaciji.
I ocigledno da se ipak nije izvinjavao ni onom pedeeru u Danskoj kako su naši majmuni pisali jučer.
I ocigledno da se ipak nije izvinjavao ni onom pedeeru u Danskoj kako su naši majmuni pisali jučer.
Veceras je ovo odradio vrhunski, prvi put da je i on pokazao da zna dati dobar odgovor, bez gluposti. Ostao je prvi svom stavu.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Vidim da se špekuliše o ovoj postavi: Vasilij, Katić, Muharemović, Kolašinac, Dedić, Memić, Šunjić, Tahirović, Gigović, Demirović i Džeko. Idealna za skautiranje, dosta utakmica kad smo djelovali dosta loše na terenu sa ovih 11, mislim da nemaju čim da iznenade. Stara, troma postava, veza će biti dosta problematična, bez kreativca, 3 klasična destruktivca bez zadnje lopte, teško nama. Al' hajde, naš mag vidi što cijeli svijet ne. Daj Bože kćeri da te beg uzme, cigani se vrzmaju oko kuće.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
+1ElAn10 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 22:24Ma bravo barba tako i treba, ko im yebe m. mi svima moramo biti fini i kulturni a nas yebe svak ko stigne, yebo ih i cooper i vels kome se treba izvinuti, sto se nije recimo austrija nama izvinula kad su najmerno kasnili papirima za karica, kofol oni svi fini kulturni evropljani sve smiju a mi pisnuti nesmimo, ma mrs, bravo barba nedaj na sebe, na nas i na igrace!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala ti puno na tim riječima... Sve si shvatio idealno kako i treba. Nema potrebe stvarati negativnu energiju na silu da bi se eto istakao...CAGarfia je napisao/la: ↑24 mar 2026, 05:25Upravo tako.Miske01 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 02:45Ja ne kontam šta se očekuje, da se na svakoj presici cirkus pravi i negativna atmosfera? Bio sam na Avazu i kad je bila ona presica na Kipru, da te podsjetim. Jednostavno, tema presice su baraž i igrači koji su tu, nema potrebe lutati. Nakon utakmice u Kardifu vidjet ćemo da li je za kritiku ili pohvalu, do tada treba podržati tim i selektora i da ovo nekako prođemo.resko1 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 01:52Novinari na presici opet klasika nista bitno da pitaju.
Recimo imal kakvih vijesti oko Janelta, sta ima za Mahmica?
Za Karica ne bi nijedno pitanje.
I onaj mali Ganibeg posto bezmud otkako je u Avaz preso.
Niko za Huseinbasica da upita, jel out sto se tice repke, gdje je Besirovic na spisku za kojeg Barba rece da je potreban?
Niko nema muda da upita bilo sta ozbiljnije, vec se ista prica prica od presice do presice.
Pojedinci jedva čekaju da se Barbarez pogrešno izrazi ili izvali neku glupost pa da lične frustracije na forumu ispoljavaju i vrijeđaju ga sočnim epitetima.
Meni je žao što mu je neko i postavio pitanje u vezi za Benju, tu je dokazao koliki mu je spektar inteligencije jer je rekao stvari koje nije smio reći. Hajde što je sebe diskreditirao kao osobu nego i Tahiroviću manje-više zatvorio vrata u Brondbyu. Ismijavaju se po internetu s ovom izjavom, potpuno opravdano.
Press konferecije su svakako bespotrebne za dobrobit reprezentacije. Gotovo pa uvijek nam dokažu koliko je plitak oko dosta stvari i kakva su mu razmišljanja.
Tebi svaka čast na radu i posvećenosti reprezentaciji jer si full upućen primarno kao navijač, a tek onda novinar. Za razliku od raznoraznih mekušaca koji idu niz dlaku svakom selektoru, imao si s njim potpuno opravdane rasprave. Ja se samo nadam da ćeš nastaviti raditi svoj posao na isti način i da ćeš i dalje biti direktan kada treba biti takav.
Inače, zanima me mentalni sklop ljudi koji kažu da sam u Vels doputovao s reprezentacijom, ali isto tako idem vozom iz Londona za Kardif i najavljujem da se reprezentacija okuplja u Sarajevu na aerodromu
BHF
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ako bude ponovo izašao sa nekom seljačkom postavom polovnih dizelaša koje je nafatao s koca i konopca, ništa od nas.
Brate mili, izadji sa Kerimom i Bajraktarevicem na krilima i Dedicem i Kolašincem na bekovima, u špic onda komotno mozes staviti i Dzeku jer će biti ozbiljnog probijanja po bokovima. U vezni red dvojicu da se biju i jednog da misli i ćao.
Brate mili, izadji sa Kerimom i Bajraktarevicem na krilima i Dedicem i Kolašincem na bekovima, u špic onda komotno mozes staviti i Dzeku jer će biti ozbiljnog probijanja po bokovima. U vezni red dvojicu da se biju i jednog da misli i ćao.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], Sheyi, Venom i 81 gost.