26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ono sto me posebno raduje u ovome svemu da me je Barbarez naveo na to da utakmicu analiziram drugacije. Dosada nikada nisam analizirao protivnika jer je uvijek bilo price ko nama fali, kako cemo zamjenit ovog,da li ce se vratiti ovaj ili onaj,hoce li pozvati ovog ili onog. U zadnjih par dana ne mislim uopste o tome,gledam tekme Welsa da vidim gdje su losi. Vjerujem da ovi nasi momci imaju snage da poraze Wels.
Vjerujem da ce biti puno prostora iza njihovih bekova gdje bi ih dugim loptama iz sredine na krila poput Memica, Alajbegovica, Bajraktarevica mogli dobro nagazit. Utakmica kao stvorena za Tahirovica. Brz fudbal sa dugim loptama. Neka pokaze je li taj nivo na kojem misli da jest,i o kojem Barbarez trubi kada prica o njemu.
Idemo odigrati muski i pokazati im da i mi znamo igrati muski,brzo, visok presing sa Ermedinom. Par dobrih pasova u prostor od strane Alajbegovica, utrcavanje Memica.
Imamo mi veceras svakakvog oruzja.
Vjerujem da ce biti puno prostora iza njihovih bekova gdje bi ih dugim loptama iz sredine na krila poput Memica, Alajbegovica, Bajraktarevica mogli dobro nagazit. Utakmica kao stvorena za Tahirovica. Brz fudbal sa dugim loptama. Neka pokaze je li taj nivo na kojem misli da jest,i o kojem Barbarez trubi kada prica o njemu.
Idemo odigrati muski i pokazati im da i mi znamo igrati muski,brzo, visok presing sa Ermedinom. Par dobrih pasova u prostor od strane Alajbegovica, utrcavanje Memica.
Imamo mi veceras svakakvog oruzja.
Raduje biti svjestan cinjenice da imamo puno igraca za koje sa 100% sigurnosti mozemo reci da ce dati sve od sebe i da im je stvarno stalo da naprave rezultat. To meni daje otpimizam za buducnost. 
Iskreno,ja nisam optimista za veceras,kockar mi nijednom dosadasnjom utakmicu nije uvjerio da ima taj "vic" za taktiku,sve je nesto nazor..
Sretno im,mozda iznenade,ko ce znati
Sretno im,mozda iznenade,ko ce znati
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Wilshere10
- Kontakt:
Au jbte pa ja tek vidjeh ovaj sastav Velsa. Ne pamtim da su bili jači nego sada. Laganih 0:2. 
Nisam optimistican s ovim trenerom na klupi.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Jebote, jeste li vi ograničeni, ili poluretardirani, pa svaki put krojite nekakve sastave bez Džeke. To se neće desit, nit treba. **** djeco.
Sto vrijedjas covjeka jbt. Nek pravi sastav kako hoce.FerdinandF je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:12Jebote, jeste li vi ograničeni, ili poluretardirani, pa svaki put krojite nekakve sastave bez Džeke. To se neće desit, nit treba. **** djeco.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Da se mene pita
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Gigovic Sunjic Alajbegovic
Demirovic Tabakovic
ali realno je da umjesto Gigovica bude Tahirovic a umjeso Tabakovica Dzeko, iako je meni Dzeko prije as za drugo poluvrijeme. Takodjer moguce i Memic ispred Esmira, al jedan od Kerim Esmir dua mora startati.
Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac
Bajraktarevic Gigovic Sunjic Alajbegovic
Demirovic Tabakovic
ali realno je da umjesto Gigovica bude Tahirovic a umjeso Tabakovica Dzeko, iako je meni Dzeko prije as za drugo poluvrijeme. Takodjer moguce i Memic ispred Esmira, al jedan od Kerim Esmir dua mora startati.
#CarsijaOdjebi
Nije neprihvatljiv ovaj sastav kojeg mediji najavljuju, iako su svi rezignirani jer nema Bajraktarevića/Alajbegovića. Na sredini se mora parirati, ako ne kvalitetom, onda ljudstvom, i moraju biti tri veznjaka. Idealno bi bilo da je tu Hadžiahmetović, Gigović svakako, plus eto Šunjić kojeg očito ništa ne može pokolebati iz sastava. Demirović je očekivan jer će imati i masu defanzivnih zadataka.
Postoje opcije s klupe. Dva jaka krila, Tabaković, pa eto i neko u veznom redu.
Samo nek nije 4-4-2 ili neka varijanta sa dvojicom u sredini. Ja se čak i dalje nadam da ovo najavljeno nije 3-5-2 nego zapravo 4-2-3-1
Kako god, može se transformisati.
Postoje opcije s klupe. Dva jaka krila, Tabaković, pa eto i neko u veznom redu.
Samo nek nije 4-4-2 ili neka varijanta sa dvojicom u sredini. Ja se čak i dalje nadam da ovo najavljeno nije 3-5-2 nego zapravo 4-2-3-1
Lawlor, Dasilva, Sheehan i Cullen su me posebno držali budnim sinoć.Wilshere10 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:06Au jbte pa ja tek vidjeh ovaj sastav Velsa. Ne pamtim da su bili jači nego sada. Laganih 0:2.![]()
Da smo mogli upola trkacki parirati Austriji u Becu, sada bi vec bili na prvenstvu. Na stranu sto nemas neku kvalitetu u ekipi, ali brate kad tu nekvalitetu ne mozes nadomjestiti trkom i zalaganjem, nemas se cemu nadati.
Trcite, trudite se pichketine jedne
Trcite, trudite se pichketine jedne
evo vam sastav walesa
darlow
williams lawlor rodon dasilva
ampadu j.james
wilson brooks d.james
brennan
darlow
williams lawlor rodon dasilva
ampadu j.james
wilson brooks d.james
brennan
Obzirom da dosta pratim Leeds United... Darlow je odnedavno počeo braniti i nije bio predviđen kao prvi golman, nije neka pljačka, ako dođemo u priliku za udarce sa distance, bilo bi pametno što češće pokušavati. Rodon drži odbranu i Ampadu vezni red, oni su dobri igrači, ali nisu neka visoka klasa. Ovaj Dan James je vječno na klupi... nekoga nakačiti da teroriše Wilsona i rastu nam šanse.
Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da smo konacno kompletni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesam li ja jedini ovdje koji s ne bi prolagodjavao toliko njihovom sastavu nego bi isao kao drugo poluvrijeme protiv Rumuna? Kolasinac- Dedic bekovi i Aljabegovic - Memic/Bajraktarevic. Iskorsiti sav potencijal krila i bekova pa nek se oni zabave nema a ne mi njima?
Tacno nasi bekovi i krila su najbolji i najveci adut ove reprezentacije kao i vasilj na goluWolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:46Jesam li ja jedini ovdje koji s ne bi prolagodjavao toliko njihovom sastavu nego bi isao kao drugo poluvrijeme protiv Rumuna? Kolasinac- Dedic bekovi i Aljabegovic - Memic/Bajraktarevic. Iskorsiti sav potencijal krila i bekova pa nek se oni zabave nema a ne mi njima?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Slazem se i sa dvije špice ali tesko brate da cemo to gledati.Wolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:46Jesam li ja jedini ovdje koji s ne bi prolagodjavao toliko njihovom sastavu nego bi isao kao drugo poluvrijeme protiv Rumuna? Kolasinac- Dedic bekovi i Aljabegovic - Memic/Bajraktarevic. Iskorsiti sav potencijal krila i bekova pa nek se oni zabave nema a ne mi njima?
#CarsijaOdjebi
- Wilshere10
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Goalgetter, HariTz, Jarodwest, jasmin10, MiranGlasnic, Venom i 99 gostiju.