Ako ćeš mi platiti avio kartu i smjestaj, ja sutra odmah pakujem kofere i idem.
Ne idem u Gazu, vec u Dubai, gdje se život odvija sasvim normalno...
Moderator/ica: insider
Ako ćeš mi platiti avio kartu i smjestaj, ja sutra odmah pakujem kofere i idem.
Sad je pravo jeftino za otici. Karta iz minesote 700 dolara a st regis hotel 5 zvjezdica oko 140 dolara za noc.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 mar 2026, 23:02Ako ćeš mi platiti avio kartu i smjestaj, ja sutra odmah pakujem kofere i idem.
Ne idem u Gazu, vec u Dubai, gdje se život odvija sasvim normalno...
Each day since the start of the war in Iran, U.S. military officials compile a video update for President Donald Trump that shows videos of the biggest, most successful strikes on Iranian targets over the previous 48 hours, three current U.S. officials and a former U.S. official said.
The daily montage typically runs for about two minutes, sometimes longer, the officials said. One described each daily video as a series of clips of “stuff blowing up.”
Dino uvijek podize standarde, Kosevo 2015. je bilo 20 KM teren. Iskreno ocekujem teren 35, tribine od 50 pa gore.L-Train je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:15To ces znati tek kada sluzbeno krene prodaja.Znaci u ponedjeljak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 17:13Jesu li izašle negdje cijene karata koje će biti otprilike za Dinu?
Ide dizel uskoro na 2 evra. Zato sam nedavno i kupio EV.
El Tarik 3.76Wilshere10 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:49Ide dizel uskoro na 2 evra. Zato sam nedavno i kupio EV.![]()
Svakako ne guzis nista, pa ti je svejedno jel zivis u Teheranu ili Tel Avivu.
I najljepse zene. IrankeWilshere10 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:32Radije bih zivio u Islamskoj Republici Iran nego u teroristickom stejtu Izrael. Islamska Republika Iran je jedna od najljepsih drzava na svijetu.![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:49Svakako ne guzis nista, pa ti je svejedno jel zivis u Teheranu ili Tel Avivu.![]()
Oren Yiftachel, profesor političke geografije na Univerzitetu Ben Gurion, Izraelu priWilshere10 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:32Radije bih zivio u Islamskoj Republici Iran nego u teroristickom stejtu Izrael. Islamska Republika Iran je jedna od najljepsih drzava na svijetu.![]()
Imamo dosta različite kriterije jbg. Ako bih mogao birati gdje da živim, sigurno ne bih birao na osnovu toga da li mogu popiti pivu ili ne.Marsal je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:47U poređenju Irana i države gdje ti je svaki komšija mogući Dražen Erdemović i Milan Lukić i ja bih izabrao Iran, u poređenju dvije države gdje imam slobodu da imam djevojku, popijem pivo i sve demokratske slobode i države gdje ništa od tog ne mogu, biram ovo prvo.
A poznavajući nas licemjeran je svako ko kaže drugačije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.