Vidiš da se šprda lik231983 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:39Ovako ste pricali i pred Rumuniju.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
kada se pricalo o manama velsa doslo se do zakljucka da esmir i kerim mogu ringispilat njihove bekove... onda je nas pametni selektor reko da su suplji ko sir nazad i da u tom slucaju gubimo 5-3, a ovako mozemo izvuci rezultat...
ne pise nam se dobro.. steta sto se spaha neukljuci oko fudbala on ga ima u malom prstu.. ova neznalica je malog benija pod voz gurnula.. momak nije cist s glavom samo vrijemw provodi na telefonu... vjerovatno popravlja sta se popravit moze...
prvo je zajebo karijeru tahirovicu a veceras ce biti krivac za 5 golova u mrezi protivnika! brzno gi vilson i brendon se nebrane s trojicom nazad!
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Blueforce21
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Skidam kapu ljudima koji vjeruju u pobjedu/prolazak. I ja se nadam, ali ocekujem bezmudnost, koje jedino moze neka sreca spasiti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Goalgetter
- Kontakt:
Trebo je zvati Vahu za savjet.boatenkk je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:01operacija rusenja reprstacije veceras od strane zlaje bajramovica i sergeja barbareza direktno... moji izvori to javljaju... ne odstupaju od trojce pozadi isto sumanuti... ostali su u dvihiljaditim godinama.. spaha se nista oko taktike ne pita... kako sam cuo jasko kolasinac videoanalizer im je jasno reko tri pet dva nas vodi u nestanak do drugog poluvremena jer su makedonci u toj formaciji 7 primili.. na to sve se barba odvalio smijat i reko pa vidi nasu odbranu vidi njihovu...
kada se pricalo o manama velsa doslo se do zakljucka da esmir i kerim mogu ringispilat njihove bekove... onda je nas pametni selektor reko da su suplji ko sir nazad i da u tom slucaju gubimo 5-3, a ovako mozemo izvuci rezultat...
ne pise nam se dobro.. steta sto se spaha neukljuci oko fudbala on ga ima u malom prstu.. ova neznalica je malog benija pod voz gurnula.. momak nije cist s glavom samo vrijemw provodi na telefonu... vjerovatno popravlja sta se popravit moze...
prvo je zajebo karijeru tahirovicu a veceras ce biti krivac za 5 golova u mrezi protivnika! brzno gi vilson i brendon se nebrane s trojicom nazad!
Ma to sam onako postavio objavili na livescore
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
541
Vasilj
Dedic
Celik
Katic
Muharemovic
Memic
Sunjic
Giga
Amir
Kerim
Demirovic
Najbolje sto imamo, ali ni priblizno nece ovo izvesti !!!
Vasilj
Dedic
Celik
Katic
Muharemovic
Memic
Sunjic
Giga
Amir
Kerim
Demirovic
Najbolje sto imamo, ali ni priblizno nece ovo izvesti !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa samo sam ja od jucer strpao cetiri tisuce na domacina. Nema sanse da ne dobiju nase luzere. 3-1.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 14:36Kad ljudi puno igraju odredjeni tip, kladionica smanjuje kvotu.
Znaci ljudi masovno trpaju na Wels, sto je malo cudno al et
Kada trpaju kao na Wels, bude dobar znak.
Ja kao i uvijek vjerujem da mozemo u finale kod kuce.
Ja kao i uvijek vjerujem da mozemo u finale kod kuce.
husara ako znas sta javi nam,ne drzi nas u neizvjesnosti
Bubreg bi mnogi dali da bruku dozivimo. Sramota.
aBd izgubio vcrs sve te pare, AminPSV je napisao/la: ↑26 mar 2026, 14:52Pa samo sam ja od jucer strpao cetiri tisuce na domacina. Nema sanse da ne dobiju nase luzere. 3-1.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 14:36Kad ljudi puno igraju odredjeni tip, kladionica smanjuje kvotu.
Znaci ljudi masovno trpaju na Wels, sto je malo cudno al et![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sta je druze imas li neki problem,hajde da rijesimo,a vidim da su admini ovog foruma na vrijedanje ne banuju,ali bitno je da su mene banali radi istine sto sam iznio,pa taj nije mogao ponijetiFerdinandF je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:12Jebote, jeste li vi ograničeni, ili poluretardirani, pa svaki put krojite nekakve sastave bez Džeke. To se neće desit, nit treba. **** djeco.
Je li ko primjetio kravu muzaru Lejlu Sabanovic na imatagramu 
- Pensioner26
- Kontakt:
A Sj.Irska?VibeTribeX je napisao/la: ↑26 mar 2026, 14:04Bosna i Hercegovina je igrala četiri baraža: protiv Portugala dva puta, Republike Irske i Ukrajina po jednom.
Ukupno 7 utakmica: 2 remija i 5 poraza. Nikada nije prošla
Vakat je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kad progovori, nema mi napretka 3 dana. Njanjava do zla Boga, strašno ko su nam novinari. Plus i ona Almina sa FTV-a.
A to što uživo ne izgledaju ko na slikama je tek druga priča.
A to što uživo ne izgledaju ko na slikama je tek druga priča.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 26 mar 2026, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Gledaj kurave kakva hoda
Nadam se da ne hoda stvarno ovako raskopcana 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ja ja ganibeg ga umace u vodi a vi laprdajte do sutra 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nebitna je formacija, to je svakako samo sifra na papiruSindikat12 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:40Nema mi to logike? Koga ce na lwb? Kolasinac? Sva tri krila na klupu?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:27Izgleda da stvarno igramo 3-5-2 veceras...![]()
Sad na vijestima na BHT rece u prilogu da je poznato da ce biti ta formacija, sa Dzekom i Demirovicem u špicu.
ili planira Memica na lwb?
Katic - Tarik - Kola, ovo mi ne izgleda dobro pogotovo ne Katic kao desni stoper.
Cisto sumnjam da Kola nece startat.
4 nazad je najlogicnije.