26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Jeko ova seljanka?
Ovaj bi metno 
Miske na jednu lego, drugom se pokrio
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ruzna, al bas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj seljanke sta je obukla
Dileta sa Temua
Dileta sa Temua
Poprilično sam siguran da će Barbarez početi s nekim glupim defanzivnim sastavom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- RollingPaper
- Kontakt:
Vels je znao imat dosta problema na postavljenu odbranu. Npr. Litestajn su pobjedili na gu.zove 0:1
- invincible1921
- Kontakt:
Necu pametovat sta treba sta ne treba, vjerujemo u ove momke
Idemo ih zgazit
=\_1921_/=
- RollingPaper
- Kontakt:
Iskreno, optimizam mi se smanjio kad sam vidio da je glavni sudija, ni manje ni vise nego Rumun 
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nadao sam se da će biti neki slabiji sudija.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:06Iskreno, optimizam mi se smanjio kad sam vidio da je glavni sudija, ni manje ni vise nego Rumun![]()
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Wilshere10
- Kontakt:
Zalosno za vidjeti.
100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Madžar iz Rumunije, dosad je bio korektan svaki put kad nam je sudio. Inače madžari i rumuni se ne podnose još od vremena kad su međusobno ratovali 1919 u kojem su madžari izvukli debli kraj. Rumuni ih totalno porazili ušli u Budimpeštu te im oteli dio teritorije na kojem danas obitava madžarska manjina.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:06Iskreno, optimizam mi se smanjio kad sam vidio da je glavni sudija, ni manje ni vise nego Rumun![]()
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Miske sebi izabrao
Kad nam je sudio, ja bas upratio nikad nam nije sudio izuzev nekad prije 10ak godina mladoj tj U21 protiv Grcke cini mi se. Velsu jednom cini mi se sudio, mislim da su izgubili tadaperun je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:15Madžar iz Rumunije, dosad je bio korektan svaki put kad nam je sudio. Inače madžari i rumuni se ne podnose još od vremena kad su međusobno ratovali 1919 u kojem su madžari izvukli debli kraj. Rumuni ih totalno porazili ušli u Budimpeštu te im oteli dio teritorije na kojem danas obitava madžarska manjina.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:06Iskreno, optimizam mi se smanjio kad sam vidio da je glavni sudija, ni manje ni vise nego Rumun![]()
Dok doživimo da ova 2 dragulja budu u prvih 11 oni će vec napunit 25 godina.
Oba puta protiv Rumuna smo izašli sa defanzivnijim sastavom u prvom poluvremenu i onda poslije tražili promjenu ritma u drugom...tako da sam siguran da će Mister u ova dva pristupa tražiti i recept za Wales.Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Mada ja opet mislim da će Barba izvesti sastav sličniji onom u drugom meču s Rumunima, gdje je razdvojio Kerima i Esmira jedan u početnoj, drugi na klupi, ali ne znamo ništa jer u prvom meču nije bilo ni Kerima ni Esmira na spisku, a u drugom nije bilo Demirovića i Šunjića, ovo je baš za nepovjerovat da su svi spremni. Samo da se preživi prvo poluvrijeme pa u drugom svi u napad jedan je Hase.
Trenutno korisnika/ca: 313, DeeWa, jasmin10, JHam, juka55, kolezeljovac, KrajinaKing, Marsiano, myself, Proximic, PSV, random11, Sheyi, signalidunapark, Tihi i 111 gostiju.