Ova bi pola Krajine mogla nahraniti.
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja se nadam da je Barbarez barem sazetka njihove utakmice protiv Belgije pogledao. Tu su ih Belgijanci ubili po krilima.Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Ko 99,9% zena.Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 15:45A to što uživo ne izgledaju ko na slikama je tek druga priča.![]()
vjerovatno ih necemo dobit zato sto kockar nece imat muda da stavi naša jedina oružja tj kerima i esmira
-
Sindikat12
- Kontakt:
I ja se nadam, sta im je Doku radio nije humano. Ne bi bilo normalno da stavi Kerima na klupu..Wolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:27Ja se nadam da je Barbarez barem sazetka njihove utakmice protiv Belgije pogledao. Tu su ih Belgijanci ubili po krilima.Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Najveća prednost nam možda može biti visina naših igraca, teško će oni moći nešto napraviti na dobru postavljenu odbranu, ukoliko im se previše otvorimo,posebno uz ovakav vezni red, našamarat će nas dobro.Dva prekida,dva gola, meni dosta

“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
U LN kontra Holandije 2020, bilo 0:0. Sudio je i mlađim kategorijama. U21 kontra Grčke i U19 kontra Makedonije.Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:19Kad nam je sudio, ja bas upratio nikad nam nije sudio izuzev nekad prije 10ak godina mladoj tj U21 protiv Grcke cini mi se. Velsu jednom cini mi se sudio, mislim da su izgubili tadaperun je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:15Madžar iz Rumunije, dosad je bio korektan svaki put kad nam je sudio. Inače madžari i rumuni se ne podnose još od vremena kad su međusobno ratovali 1919 u kojem su madžari izvukli debli kraj. Rumuni ih totalno porazili ušli u Budimpeštu te im oteli dio teritorije na kojem danas obitava madžarska manjina.RollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:06Iskreno, optimizam mi se smanjio kad sam vidio da je glavni sudija, ni manje ni vise nego Rumun![]()
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Istog sam mišljenja. Sjetih se da je moja najveća briga večeras hoću li pratiti utakmicu uz kokice, ili neku laganu večericu..poslije u krevet bez brige..
- invincible1921
- Kontakt:
VasiljConfiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Dedic Katic Muharemovic Seo
Sunjic Tahirovic Hadziahmetovic
Dzeko Demirovic i ?
Ja sam 99% siguran da ce ovaj sadtav igrat
=\_1921_/=
Sretno igracima i ekipi, necu komentarisati ni formaciju ni ko ce igrati ni ko nece, ali budemo li igrali kukavicki ko protiv austrije i samo se branili, onda bolje da izgubimo i ispadnemo. Znam da sa barbarezom necemo igrati ofanzivno, iako imamo igrackog materijala za to, ali ako nas yebeni vels zatrpa u nasem 16tercu onda nismo ni zasluzili.
Budimo iskreni malo je bekova na svijetu koje Doku ne bi izdominirao. Pricamo o igracu koji je vjerovatno u top 5 driblera na svijetu.Sindikat12 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:40I ja se nadam, sta im je Doku radio nije humano. Ne bi bilo normalno da stavi Kerima na klupu..Wolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:27Ja se nadam da je Barbarez barem sazetka njihove utakmice protiv Belgije pogledao. Tu su ih Belgijanci ubili po krilima.Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11
100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Nastranu ta cinjenica, i ja bih rado volio vidjeti sta bi Kerim mogao uradit protiv njih kad bi krenuo od prve minute. Mislim da bi ih isto mogao izvozati jer nisu toliko jaki po bokovima.
Mislim doduse da ce bar prvo poluvrijeme Kerim morat presjediti na klupi jer ako su se ikako pripremili Barbarez i stab za utakmicu, svjesni su da ce Wales sigurno od prve minute krenut sa jako puno pritiska i pokusat dat gol u prvih pola sata, ako taj nalet izdrzimo mozemo se onda s njima borit za pobjedu. Stoga mislim da Kerim mora na klupu jer Memic je bolji defanzivac.
2:1 za nas, Dzeko i Memic
Kakav god ishod bio, nadam se da će momci ostaviti maksimum i da im se neće šta zamjeriti. Imamo svoje šanse sigurno i nadam se da ćemo ih iskoristiti.
...isključivo po njihovoj lijevoj strani. Zato mislim da bi Barjaktarević mogao početi na desnom krilu a Memić lijevo da zajedno sa Seom ugasi Wilsona.Wolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:27Confiance je napisao/la: ↑26 mar 2026, 16:11100%, vjerujem da ce to biti prakticno isti sastav kao u prvom mecu sa Rumunima u Bukurestu, eventualno da ubaci Memica u prvih 11. Ovo sto neki prizeljkuju Alajbegovica (i/ili Bajraktarevica) u prvih 11, mislim da od toga nema nista veceras. Posto je Vels kvalitetniji od Rumuna na lopti, imaju posjed u rangu top reprezentacija Europe, nesto mi se cini da ce mec biti po uzoru na onaj kad smo igrali sa Madjarima u Ligi Nacija u gostima. Tu nas je Vasilj spasio, ne pamtim koliko je Spaho puta rekao - dobro je - u situaciji pred nasim golom. Jednostavno, nemamo hrabrosti poslati na teren nista sa ofanzivnim potencijalom, jer selektor vise preferira taj odbrambeni stil, a u tim formacijama ne vidi Kerima i Esmira. Steta po meni, ova reprezentacija vec sada ima u ofanzivi dosta potencijala, nema razloga da protiv skoro svakog protivnika se povlacimo, pa onda nesto na kontre isprobavamo
Ja se nadam da je Barbarez barem sazetka njihove utakmice protiv Belgije pogledao. Tu su ih Belgijanci ubili po krilima.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
padne mi napamet,kakvu smo utakmicu odigrali protiv austije u zenici,to smo trebali glat dobit,imali smo 3puta bolje sanse,primili smo 2 gola iz nicega,tad je startna postava bila vasilj mujakic dedic tare katic sunjic tahir giga memic dema dzeko,4 3 3 ili 4 4 2 smo igrali tokom tekme
To se izgubilo zbog kukavičkog mentaliteta najviše. Od Austrije smo napravili Španiju, a slično se i večeras pravi.zikerrz21 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:07padne mi napamet,kakvu smo utakmicu odigrali protiv austije u zenici,to smo trebali glat dobit,imali smo 3puta bolje sanse,primili smo 2 gola iz nicega,tad je startna postava bila vasilj mujakic dedic tare katic sunjic tahir giga memic dema dzeko,4 3 3 ili 4 4 2 smo igrali tokom tekme
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Baš tako. Nisu se desile one Džekine propuštene šanse…ona peta, upropastio Gigoviću čist zicer…CAGarfia je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:08To se izgubilo zbog kukavičkog mentaliteta najviše. Od Austrije smo napravili Španiju, a slično se i večeras pravi.zikerrz21 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:07padne mi napamet,kakvu smo utakmicu odigrali protiv austije u zenici,to smo trebali glat dobit,imali smo 3puta bolje sanse,primili smo 2 gola iz nicega,tad je startna postava bila vasilj mujakic dedic tare katic sunjic tahir giga memic dema dzeko,4 3 3 ili 4 4 2 smo igrali tokom tekme
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ima sise dobre, vidi se da ih je neko dobro smekso otegle se
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Goalgetter, Micron i 69 gostiju.