Znas kako je merak ovaj tip djevojaka guziti. Mekano sve, možeš udarati iz sve snage, lete sise i guzovi na sve strane, milina gledati, bas uzivanje. Svaka čast djevojci ništa protiv nje licno.
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
BRATSTVO GRAČANiCA
ne može se to porediti. prvo, vecina igraca je promijenila timove i zapocela novu sezonu, drugo pocetak je sezone biuo, trece atmosfera nije bila na nivo nakon niza poraza (iznenadjenje i nama samim rumuni u gostima) sto je pokazalo i nerijesno s kiprom nakon te utakmice.zikerrz21 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:07padne mi napamet,kakvu smo utakmicu odigrali protiv austije u zenici,to smo trebali glat dobit,imali smo 3puta bolje sanse,primili smo 2 gola iz nicega,tad je startna postava bila vasilj mujakic dedic tare katic sunjic tahir giga memic dema dzeko,4 3 3 ili 4 4 2 smo igrali tokom tekme
mujakic lutao sa transefom, dedic van forme i ozivljavao karijeru u benfici, tare tek trebao igrati seriju a, katic dosao u schalke, gigovic van forme i ozivljavao karijeru u youngboysima, sunjic ce s pofosom tek steci iskustvo u ligi sampiona, tahir i memic standarno, demirovic tek lovio formu, dzeko promijenio sredinu klupiran bio - tesko hodao po terenu.
danas je drugacije,
vasilj stabilan, dedic nikad bolji, muharemovic rutiner, katic jedan od bolji u zvajti, sunjic digao nivo, gigovic igra redovno, memic konstatna, demirovic u dobroj formi, dzeko svoje odradjuje hit zvajte...nije to isto kao u septembru 2025 ni blizu
U trenutku najvaznije utakmice za BiH,ovaj portal 3 objave posvetio selektoru Srbije i otimanju igrača BiH. O Vlahovicu svako drugi dan objava,nigdje veze vam objave o utakmici nase reprezentacije.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Al ga uhvati covjek
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E nevjerovatno kakvi su novinari otišli sa reprezentacijom...
Dozvolio bih da mi opere glavu, iskreno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Rumunija evo daje blueprint kako se igra u gostima protiv (navodno) boljeg protivnika. Nista im ne mogu evo.
Doduse Turci su Galacticosi za Wales.
Doduse Turci su Galacticosi za Wales.
Pocela me sada vec nervoza neka hvatat sta li ce tek biti veceras
Crni Cerak 🐦⬛
Kod mene bas suprotno, neznam zašto ali nikakve euforije ama bas ništa.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- RollingPaper
- Kontakt:
Mi smo ekstra prosli s Rumunima, lagano 6 bodova. Evo ih ubise Turke nogama u ovih prvih 20tak minuta
Ma gdje ih ubiše, šta bulaznišRollingPaper je napisao/la: ↑26 mar 2026, 18:30Mi smo ekstra prosli s Rumunima, lagano 6 bodova. Evo ih ubise Turke nogama u ovih prvih 20tak minuta
- BosniaBoston
- Kontakt:
Takodjer, bio sam maksimalno napet pred meč sa Austrijom, sad tanko
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kad čovjek uđe u neke ozbiljnije godine, pa su tu porodica, djeca, posao, mnogo stvari se treba poklopiti da bi osjetio euforiju. Moraš bit baš rahat taj dan ili tih dana da bi bilo euforije.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 mar 2026, 18:37Takodjer, bio sam maksimalno napet pred meč sa Austrijom, sad tanko
Eh kad se sjetim prije 15 godina, ni brige ni pameti. Mjesec dana pred tekme uzbuđenje i euforina krenu.
Idemo momci veceras, moze se Vels uzeti
- invincible1921
- Kontakt:
Nista cudno s obzirom da pola ljudi nije pisalo nista u vezi rezultata. Ne moram govorit o cemu su pisali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, CudanLik, cutura, EnesSS, Goalgetter, hurem, Marsiano, Micron, MiranGlasnic, PointBlank, StevieG8 i 107 gostiju.