26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Na jednom Velskom podcastu su vrlo dobro analizirali nas tim, te istakli i prednosti i nedostatke samog tima. Navode da mi cesto igramo niski blok u gostujucim mecevima (dijelom prouzrokovano i tokom utakmica u kojima smo rano dolazili do vodstva). Smatraju svoju reprezentaciju favoritom, ali u ofanzivnom dijelu navode bas ovaj problem rjesavanja utakmica kada se ekipa zatvori i igra upravo taj niski blok. Valjda su u slicnim utakmicama jedva pobijedili Lihtenstajn i Kazahstan (oba puta po 1:0). U takvim utakmicama bas dominiraju posjedom, ali skoro pa nista bitno ne mogu napraviti
- invincible1921
- Kontakt:
Volim i Kerima i Esmira i prvi sam zagovarao da se inace igra sa njima dvojicom, medjutim veceras protiv ovakve ekipe mislim da bi bilo kontraproduktivnoBeduin je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:34J3bo vas grob da vas j3bo glupi, sta Tahirovic ima sa Alajbegovicem? Sta?
Vise ne znate sta da piskarate i izvaljujete pa makar i ova dva igraca da uporedjujete.
I danas sam pisao da je najveca nepoznanica da li krenuti sa Kerimom lijevo jer igramo protiv trkacke ekipe, a Alajbegovic ne moze iznijeti utakmicu i jak intezitet u oba pravca, narocito jer ocekujem da i Kolasinac ne izlijece pretjerano naprijed. Memic zbog svojih pluca i nacina igra igra dok se ne primiri protivnik ili pokusa dati neki gol.
Kerim bi daleko bolje sjeo protiv Italijana gdje nam treba tehnicki superiorniji igraci.
Sto neko napisa, samo je bitno na vrijeme pametne izmjene da odradi, a sto ce i rezultat diktirati.
Zavisno od rezultata ali i svakako ocekujem Kerima, Tabakovica kao izmjene
HAJMOOO LJILJANII
=\_1921_/=
Tako nesto.invincible1921 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:34Da, jako bitno da su oba tu...da je Seo bi zdrav kroz kvale mozda bi sad vec bili na SP
Pokupovase sarajlije svu zemlju od "pijacara", ljepse im u hercegovini nego u smogu sta li, mater ti prcim baraz, euforija sve zivo ti o pijacarima pises.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:33Pijačari odma krenuli sa psovkama mrtvih, ukopanih, porodice i sl. Šta će jadovi, za drugo i ne znaju![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kako misli dat kockar gol? I protiv austrije je bilo sreca korner pa tabakovic. Preko esmira da dadne opet gol i raslje to bude jednom u zivotu? Ili preko memica da on centrira suprotnom nogom na target mana ? Ovo je smijesno usro je se ovo nema veze sa fudbalom, nego dokaz da su se usrali i da bajramovic pravi defanzivne postavke uz molitve bogu da se fajta, hajca i da nekako lopta udje u gol. Najprije korner jer akcije neznamo izradit.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
To je to i te stvari su definitivno jaki argumenti za ove igrace, jedino se Benjo tesko moze opravdati. Da Bog da on veceras odigrao utakmicu zivota i donio nam pobjedu.hurem je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:28To je ono sto sam pisao danas kao moguću opciju, Memic lijevo zbog Wilsona a Esmir desno. Jednostavno je Memic dosta disciplinovaniji od Kerima i nisu smjeli rizikovati od prve minute s njim, a Esmir je već pokazao protiv Rumunije i Austrije da može odgovoriti zadatku i naprijed i nazad.Goalgetter je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:16Zvanicni sastav: Vasilj, Katic, Muharemovic, Kolasinac, Dedic, Memic, Sunjic, Tahirovic, Bajraktarevic, Demirovic, Dzeko
Također ova postavka s Memicem lijevo otvara mogućnost branjenja s 5 nazad gdje bi se Kolasinac povlačio malo unutra a Memic pokrivao poziciju krilnog beka - ono sto Kerim ne bi mogao.
Samo se jos nadam da nece zakasniti s izmjenama jer Dzeko ne moze vise od 60 minuta, a ni Alajbegovic ne moze pokazati puno ako ne dobije bar pola sata. Takodjer, ni Bajraktarevic ne moze vise od 60 minuta, jednostavno nije navikao na to u karijeri. Nebitno koji rezultat bio, on i Dzeko ne mogu vise od toga i moraju se zamijeniti.
Gol može postići svaki igrač degeneriku raspalibhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:37Kako misli dat kockar gol? I protiv austrije je bilo sreca korner pa tabakovic. Preko esmira da dadne opet gol i raslje to bude jednom u zivotu? Ili preko memica da on centrira suprotnom nogom na target mana ? Ovo je smijesno usro je se ovo nema veze sa fudbalom, nego dokaz da su se usrali i da bajramovic pravi defanzivne postavke uz molitve bogu da se fajta, hajca i da nekako lopta udje u gol. Najprije korner jer akcije neznamo izradit.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ti si druze bas bolestan , igra reprezentacija tebi bitnije reci pijacari i uvrijedit nekoga nego nesto reci u vezi utakmice , odjavi se sam sa foruma .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:33Pijačari odma krenuli sa psovkama mrtvih, ukopanih, porodice i sl. Šta će jadovi, za drugo i ne znaju![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
beduin ti si barem normala kad hos da budes
ne poredi niko njih dvojicu nego dvostruke arsine barbareza, jedan standardan drugi s tribina u prvih 11.. sto se tice tahirovica taj je u trojcu gigovic hadziahmetovic i on najlosiji igrac a evo ne moze ga zinedine zidane iz primea izbacit iz postave
ne poredi niko njih dvojicu nego dvostruke arsine barbareza, jedan standardan drugi s tribina u prvih 11.. sto se tice tahirovica taj je u trojcu gigovic hadziahmetovic i on najlosiji igrac a evo ne moze ga zinedine zidane iz primea izbacit iz postave
mi smo kerim alajbegovic mi nosimo plamen
Daj jbt, kao da je bitno Alajbegovic ili Bajraktarevic. Ok, Alajbegovic redovno igra, ali nece biti ni problem da udje sa klupe, samo da izmjene budu pravovremene. Je li moramo i veceras te neke podjele raditi tipa za Barbu i protiv, uvrede pijacari i slicno? Valjda smo svi ovdje sa jednim ciljem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mrs smradu. Vidi se da ne kontas fudbal klaunu. Treba doc do gola invalidu smrdljivi.Surreal je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:38Gol može postići svaki igrač degeneriku raspalibhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:37Kako misli dat kockar gol? I protiv austrije je bilo sreca korner pa tabakovic. Preko esmira da dadne opet gol i raslje to bude jednom u zivotu? Ili preko memica da on centrira suprotnom nogom na target mana ? Ovo je smijesno usro je se ovo nema veze sa fudbalom, nego dokaz da su se usrali i da bajramovic pravi defanzivne postavke uz molitve bogu da se fajta, hajca i da nekako lopta udje u gol. Najprije korner jer akcije neznamo izradit.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
BravoQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:39beduin ti si barem normala kad hos da budes![]()
Vise cemo zbog kockarovog ega i tvrdoglavosti i neznanja izgubit igrača nego što će ih Spahić privući. O njegovom IQ svaka pressica i izjava dosad govori.
Sretno večeras ljiljani
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Možda Barba mind games misli i na penale ili produžetke
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Eto ti kontaš **** majku idi u štalu pa se vrati u 11 kad završi utakmica. Nema veće seoske lole na forumubhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:40Mrs smradu. Vidi se da ne kontas fudbal klaunu. Treba doc do gola invalidu smrdljivi.Surreal je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:38Gol može postići svaki igrač degeneriku raspalibhfanatic14 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:37Kako misli dat kockar gol? I protiv austrije je bilo sreca korner pa tabakovic. Preko esmira da dadne opet gol i raslje to bude jednom u zivotu? Ili preko memica da on centrira suprotnom nogom na target mana ? Ovo je smijesno usro je se ovo nema veze sa fudbalom, nego dokaz da su se usrali i da bajramovic pravi defanzivne postavke uz molitve bogu da se fajta, hajca i da nekako lopta udje u gol. Najprije korner jer akcije neznamo izradit.
Kao što sam pisao zadnjih nekoliko dana ako bi igrali sa 3 stopera. U napadu je to 3-5-2 gdje je Memara lwb a Dedić rwb, dok će Kolašinac biti lijevi stoper a Esmir vjerovatno neka 10-ka.
U odbrani 4-4-2 gdje će Kolašinac biti lijevi bek a Dedić desni bek, dok će Memara biti na lijevoj strani i pomagati Kolašincu protiv Wilsona a Esmir na desnoj sa Dedićem.
Jedini ispravan razlog što je stavio Esmira ispred Kerima je taj što je Esmir napredovao u defanzivnom smislu i tu je ispred Kerima a takođe da je Kerim nekim slučajem ispred Esmira onda bi Memić igrao na desnoj strani sa Dedićem a vidjeli smo da oni nisu toliko jaki kad igrajy zajedno na istoj strani.
Hajmo po pobjedu i da ga Bendžamin zabije 0-1
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ali koliko gotivi Benju to više nije normalno… Koja provala… Lik je od 1. decembra odigrao samo jednu utakmicu duze od 45 minuta znaci van je svake takmicarske forme, a on ga odmah stavlja u vatru. I budala bi razumjela da Amir treba da starta.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Samo se nadam da nece opravdavati Kerimov izostanak sa "mlad je", to ne pije vode u modernom fudbalu, gdje su u dosta top ekipa glavni igraci sa 18-19-20g
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tema gori admin trlja ruke
dnevnica uzeta
pa sretno nama svakako al ne mogu preci preko ovih stvari lik nam se pisa po inteligenciji sa svojim standardima i ljudima to okej, meni nije boli me qrc jel to nekom negativno ili nije
dnevnica uzeta
ma smijesan i kao lik i kao trener, tahirovic ne bi igro u san marinu prvu postavu a ne kod nas de ba o cemu mi ovdje raspravljamoBadrHari je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:41BravoQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 19:39beduin ti si barem normala kad hos da budes![]()
Vise cemo zbog kockarovog ega i tvrdoglavosti i neznanja izgubit igrača nego što će ih Spahić privući. O njegovom IQ svaka pressica i izjava dosad govori.
Sretno večeras ljiljani![]()
pa sretno nama svakako al ne mogu preci preko ovih stvari lik nam se pisa po inteligenciji sa svojim standardima i ljudima to okej, meni nije boli me qrc jel to nekom negativno ili nije
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, izdzezveubrazil, Proximic i 41 gost.