RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2011, 23:45

AlemC85 je napisao/la:A da, to sam pročitao, sam znaj da ima i gorih od veleža, po pitanju dugovanja, primjer sarajevo duguje preko 4 miliona maraka, čelik preko 5 itd. tako da smo mi još i dobri, pa bolan veležu treba samo malo, samo malo, i da krene uzlaznom putanjom, a ljudi koji kvare atmosferu raus iz kluba...

Kamo sreće da i mi dugujemo a da smo malo putovali kroz Europu, da smo uzeli kup i prvenstvo u ovoj posranoj zemlji. Zaista je teško biti pametan kada je ovaj klub u pitanju. Đonko će otići, te ni dobri se ne zadržavaju ovdje dugo a ne loši ljudi, ali ko će biti sljedeći poslje Đonke ? Opet neko koga boli kita za nas, za napredak ovog kluba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:54

e moj druže, stvarno više čovjek ne može biti pametan, isto kao da su se nad veležom nadvili crni oblaci,,više i sam ne znam, šta se ovo dešava, a garantujem da velež u ovoj šugavoj ligi, igra najljepši fudbal, gledao sam mnoge tekme, ali kad treba napraviti odlučujući korak, kapom po g***u, nažalost, pa moj stari se družio jedno vrijeme sa okukom i tozom hadžiabdićem, pamti bmv, baku i dva kupa, i jučer je poludio kada je vidio rezultat....

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 maj 2011, 00:10

Doce bolja vremena samo Djonku treba sutirati ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 00:14

Ma rezultat je najmanje bitan jer su porazi i pobjede sastavni dio ovog sporta ali me zabrinjava cinjenica da su stalno losi ljudi ili ljudi bez uticaja na dobrim funkcijama u klubu.
Ne moze se u Evropu bez reprograma dugova i zato je sad Sarajevo suspendovalo par igraca jer nisu pristali na taj neki reprogram a pitanje je ko bi u nas pristao.Mozda ovi mladji bi ali stariji ne bi jer im se ima puno dugovanja i opet isti belaj.
Moramo pocet pruzat Velezu mnogo vise nego do sad jer je meni zao kad cujem neke navijace kad kazu sta cu Velezu pomagat,vazda treba pomoc.Meni to odmah zasmeta.
Nadam se boljem jer imam nekog povjerenja na kapaljku ovom Niksicu jer se je dobrovoljno prihvatio posla i mislim da moze puno pomoc ali tek od naredne sezone a u ovoj napravit dobru analizu,ko je zadovoljio ostavit ga u klubu a ko nije zahvalit mu se i dovest jednom napokon prava pojacanja a ne vazda neki polovnjaci

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 00:17

Sinoc Real izgubi od nekog sa dna tabele pa su trebali navijaci reci,namjesteno i necemo vise na utakmice dolazit.Ima mutnih radnji ali da svaka utakmica bude mutna je za mene smijesno.
Prvi korak je rijesit se Đonke a onda dovest direktora koji ce radit u interesu kluba a sto viska bude para nek uzme sebi ali da ne osjete zaposlnei u klubu,onda produzit ugovore sa par sadasnjih igraca i dovest prava pojacanja a onda i da se raja malo digne,organizuje,probudi i da se pomogne Velezu ko puno puta do sada

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 00:22

Cunami bola, nemoj tako daleko ici, dje ces Real usporedjivat sa Velezom.
U nas je vise od 15 god, kradja, kradja, kradja, i samo kradja. Raji je dopizdilo kao sto bi svakome normalnom covjeku. Nikada svijetlosti u tom tunelu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 00:29

brate cunami, slažem se da se odmah nakon sezone uradi ne površinska, već temeljita analiza stanja, i još nešto, bolje s našom djecom stvarati tim 5 - 10 godina, a kad stvoriš digne im se cijena, prodaš ih i sve tako u krug, nego dovoditi manekene, uz po koji izuzetak, jer mi nismo bili, niti ćemo ikad biti bogat klub..

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2011, 07:47

imali iko ikakve informacije iz francuske?
kako su mali asovi završili na turniru?!!

ja imam informaciju, doduše ne provjereno
da smo zijanili u borbi za plasman u finale
ali da smo slavili u borbi za 3.mjesto rezultatom 2-0

ima neko da potvrdi(ne) ovo??? :)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 12:33

Ako je to istina, a što ne bi bila, čestitam momcima, vidi se da u veležu je uvijek bilo i bit će dobrih igrača, samo naprijed, što dovoditi igrače, kad će ti momci za nekoliko godina u prvi tim....

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 02 maj 2011, 13:45

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 13:48

Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 13:59

AlemC85 je napisao/la:Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Svaki lopov ima samo jedno u cilju...
Ne mogu valjati ni jedan ni drugi !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:03

Titova-Juga je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Ha, ha, tvoje izjave su majke mi antologijske, pa vidiš i sam, ne valja ovaj, ne valja onaj, samo mi valjamo, a u stvarnosti je obrnuto, samo nećemo da priznamo, nažalost...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:08

AlemC85 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Ha, ha, tvoje izjave su majke mi antologijske, pa vidiš i sam, ne valja ovaj, ne valja onaj, samo mi valjamo, a u stvarnosti je obrnuto, samo nećemo da priznamo, nažalost...

Muce me izjave tipa, "nije on pravi navijac", "bez obzira na sve, treba ici na utakmice".
Pa bola ako veslo sisam 15 godina, ne moram i 16-u... Dao sam ja Velez skoro ko i sebi,
i mnogi su ako ne i vise. Raja se Velezu ne treba dokazivati, dovoljno je samo viditi brojke iz druge lige,
odnosno prve federacijske.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:11

Znam brate, kad se sjetim više je tada bilo navijača nego sad na utakmicama premijer lige zajedno, šta se dešava niko ne može da dokući...pa i sam sa išao, npr. 2005/06 protiv olimpika, kada smo dobili 1:0 nidal ferhatović dao gol u 44 minuti, stadion bio sav u crveno obojen ljudi ne znaju da li je velež gost ili domaći..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:13

AlemC85 je napisao/la:Znam brate, kad se sjetim više je tada bilo navijača nego sad na utakmicama premijer lige zajedno, šta se dešava niko ne može da dokući...pa i sam sa išao, npr. 2005/06 protiv olimpika, kada smo dobili 1:0 nidal ferhatović dao gol u 44 minuti, stadion bio sav u crveno obojen ljudi ne znaju da li je velež gost ili domaći..

Druga liga, druga liga, zaboli nas kita.
Bili bi smo šampioni da je druga Tita.
Je'l' ono Otoka biješe :D

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:16

Ma ja stadion otoka, kod džamije u istoimenom naselju, sunčan dan bio, sjećam se prije tekme navijači tadašnjeg direktora tanovića pitaju, direktore kakav je teren? Ha, ha, žalosno da smo više gledani tada nego u premijer ligi..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:19

AlemC85 je napisao/la:Ma ja stadion otoka, kod džamije u istoimenom naselju, sunčan dan bio, sjećam se prije tekme navijači tadašnjeg direktora tanovića pitaju, direktore kakav je teren? Ha, ha, žalosno da smo više gledani tada nego u premijer ligi..

A da, da.
Sjećam se da smo nadglasali Hodžu svojim navijanjem haha.
Zaim čini mi se na toj utakmici penal promašio.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:23

zaim Promašio, a nidal kasnije zabio, nego da te upitam, kako naša djeca odigraše u francuskoj?

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 02 maj 2011, 14:23

nemojte samo petardu "popiti" protiv širokog u srijedu :mrgreen: :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []