Vas bosance osobe po kojima su zbog njihove kristalno bistre inteligencije pravljeni vicevi. Hajde bježi tele jedno ljubomorno na hercegovinu zbog teškog života u toj hladnoj vukojebiniQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:25
Ne znam sto hoces sebi konkurenciju da stvoris, vidjen si cesto na tim livadama pored velezovog krmarnika a i za standom pored ceste.. nabijem na qrc i tebe i barbareza kojeg slijepo brane samo ublehe koje navijaju za velez.. koga cete vi bola ismijavati![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- QUARTERBACK
- Kontakt:
debilko nit sam ja samo bosanac nit si ti samo hercegovac, i ti i ja smo bosanac i hercegovac, nazalost dijelimo istu nacijalnost i prestanite se ponasati kao da ste bogom dani jer ste iz yebene hercegovine i lizati jedni druge do iznemoglosti.. zato vam se hrvati i kurce dole i prosipaju pricu herceg bosne jer vi glumite neku elitu i kao umanjujete vaznost BOSNE i HERCEGOVINE a hercegovinu uzdizete vise od drzave dozovite se malo i shvatite da to nije normalnoThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:34Vas bosance osobe po kojima su zbog njihove kristalno bistre inteligencije pravljeni vicevi. Hajde bježi tele jedno ljubomorno na hercegovinu zbog teškog života u toj hladnoj vukojebiniQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:25
Ne znam sto hoces sebi konkurenciju da stvoris, vidjen si cesto na tim livadama pored velezovog krmarnika a i za standom pored ceste.. nabijem na qrc i tebe i barbareza kojeg slijepo brane samo ublehe koje navijaju za velez.. koga cete vi bola ismijavati![]()
![]()
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gledaj mazluma
Joj druze kome ti odgovaras. Ignore opcija i rahat si.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:50debilko nit sam ja samo bosanac nit si ti samo hercegovac, i ti i ja smo bosanac i hercegovac, nazalost dijelimo istu nacijalnost i prestanite se ponasati kao da ste bogom dani jer ste iz yebene hercegovine i lizati jedni druge do iznemoglosti.. zato vam se hrvati i kurce dole i prosipaju pricu herceg bosne jer vi glumite neku elitu i kao umanjujete vaznost BOSNE i HERCEGOVINE a hercegovinu uzdizete vise od drzave dozovite se malo i shvatite da to nije normalnoThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:34Vas bosance osobe po kojima su zbog njihove kristalno bistre inteligencije pravljeni vicevi. Hajde bježi tele jedno ljubomorno na hercegovinu zbog teškog života u toj hladnoj vukojebiniQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 mar 2026, 17:25
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Covjek kad bira ekipu krene od Tahirovica
Kerim na klupi
Kerim na klupi
- RollingPaper
- Kontakt:
Odlican sastav. Alajbegovic i Tabakovic dzokeri s klupe
Kockarčino ofucana sretno veceras nek ti se sva zivotna sreca ukaze veceras pa makar vise partije pokera ne dobio.
Sastav je svejedno koji stavis jer ti taktike i znanja nemas, samo nas sreca izvlaci.
Sretno pokeraš još jednom.
Sastav je svejedno koji stavis jer ti taktike i znanja nemas, samo nas sreca izvlaci.
Sretno pokeraš još jednom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kerim je trebao biti dio prvih 11 i ispred Esmira kako god okrenes.. Lik će na kraju rastjerati sve sto valja...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ova utakmica se možda igra 120 minuta. Ko će lomiti utakmicu ako se budu igrali produžeci Gigović, Bašić ili Baždar. Polako šta vam je neka dobre svježine njega i Hadžiahmetovića na klupi trebat će nam u ovakvoj utakmici
-
MostarNeretva
- Kontakt:
To je to Kerim, Tabak, Gigovic tri solidne izmjene koje ce nam trebatiThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:11Ova utakmica se možda igra 120 minuta. Ko će lomiti utakmicu ako se budu igrali produžeci Gigović, Bašić ili Baždar. Polako šta vam je neka dobre svježine trebat će nam u ovakvoj utakmici
Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:11Ova utakmica se možda igra 120 minuta. Ko će lomiti utakmicu ako se budu igrali produžeci Gigović, Bašić ili Baždar. Polako šta vam je neka dobre svježine njega i Hadžiahmetovića na klupi trebat će nam u ovakvoj utakmici
Ma nema ovdje produzetaka... Ovo ce se rijesiti ranije.. Vels ce napasti i pokusat zabit odmah u prvih 15 minuta i kasnije ce nas samo cekati da zavrse posao... Nasi ako pokusaju da se brane i cekaju neke produzetke,bolje da i ne igraju..
Nadam se da je pripremio oprostajni govor. Sretno 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Odoh onda ugasit tv ako je tako. Nisi mi trebao govoriti kako će se odvijati utakmicarishovski je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:18Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:11Ova utakmica se možda igra 120 minuta. Ko će lomiti utakmicu ako se budu igrali produžeci Gigović, Bašić ili Baždar. Polako šta vam je neka dobre svježine njega i Hadžiahmetovića na klupi trebat će nam u ovakvoj utakmici
Ma nema ovdje produzetaka... Ovo ce se rijesiti ranije.. Vels ce napasti i pokusat zabit odmah u prvih 15 minuta i kasnije ce nas samo cekati da zavrse posao... Nasi ako pokusaju da se brane i cekaju neke produzetke,bolje da i ne igraju..
Mozemo ih dobiti, lakapo...
Odlicno. Jaci smo mi od Walesa. Ne brini te!
Pa ja ti samo govorim da ne trebamo razmisljat i pricat o penalima ili nekom produžetku kao selektor... Trebali smo ih napast odmah sa najjacim oruzjem koje imamo... Ovako necemo imati priliku da vidimo koliko mozemo kad izvedemo najbolje.. Istu je gresku napravio u Beču i dobili smo to da su nas pritisili i istrosili maksimalno,onda ti izmjene ne pomazu ko god da uđe..Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:23Odoh onda ugasit tv ako je tako. Nisi mi trebao govoriti kako će se odvijati utakmicarishovski je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:18Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:11
Ova utakmica se možda igra 120 minuta. Ko će lomiti utakmicu ako se budu igrali produžeci Gigović, Bašić ili Baždar. Polako šta vam je neka dobre svježine njega i Hadžiahmetovića na klupi trebat će nam u ovakvoj utakmici
3 pozadi... Upravo ono sto odgovara Velsanima
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Odlicno ugasio Memica s pozicijom
Dva napadaca koji se ne vide
Kerim sto moze 1 na 1 na klupi ali valjda ga cuva da udje jer jedini moze unijeti neku promjenu s klupe
Dva napadaca koji se ne vide
Kerim sto moze 1 na 1 na klupi ali valjda ga cuva da udje jer jedini moze unijeti neku promjenu s klupe
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ide ovde crveni za nas
Ovaj čovjek je bolestan retardiran. Mislim da nema čovjeka na svijetu koji ne vidi ovako ne može, osim Hurema.