26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ma vala nisu ni ovi nista posebno. Mi istina sjedimo sami sebi u krilu. Kako ste ovdje srali ja sam ocekivao da nam sjevati sanse pred golom. Ovu njihovi sredinu bi nasi dizelasi Medunjanin - Mismovic - Pjanic pojeli za dorucak.
Memic ocjano los. Kolasinac puno toga mora da radi za njeg. I ona stativa je zbog njegovog ne stajanja blize igracu.
Bezveze smo zute pokupili. Odmah na poluvremnu Kerima umjesto Memica. Bilo bi idealno u 60 Tabakovica umjesto Dzeke. Ali znamo svi da se to nece desiti. Sredinu sta god uradis isto ce biti.
Ja vjerujem da ce se otvoriti dvije tri prilike u drugom poluvremenu samo je pitanje hocemol do tada mi vec primiti.
Za sad Dedic i Kolasinac odlicni. Meni iskreno ni Katic nije lose. Muharemovic na nivou. Ostalo nije vrijedno komentara.
Memic ocjano los. Kolasinac puno toga mora da radi za njeg. I ona stativa je zbog njegovog ne stajanja blize igracu.
Bezveze smo zute pokupili. Odmah na poluvremnu Kerima umjesto Memica. Bilo bi idealno u 60 Tabakovica umjesto Dzeke. Ali znamo svi da se to nece desiti. Sredinu sta god uradis isto ce biti.
Ja vjerujem da ce se otvoriti dvije tri prilike u drugom poluvremenu samo je pitanje hocemol do tada mi vec primiti.
Za sad Dedic i Kolasinac odlicni. Meni iskreno ni Katic nije lose. Muharemovic na nivou. Ostalo nije vrijedno komentara.
- VensanKasel
- Kontakt:
Majke mi gledao poluvrijeme normala , uđem da malo vidim šta raja piše ma mrš , sve sami stručnjaci koji samo znaju pljuvati . Mada , na svakoj sportskoj temi je većina pljuvanje , šta ćeš narod poslije korone samo negativom se hrani ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Netanyahu ocajan igrac, fks u julu
Meni samo Memic kaska. Bas od njega nisam ocekivao. Ne dozove li se, Kolasinac bi mogao do crvenog.
Bezveze nas seta jedan igrac. Valjda se ispuse.
Da je presing malo konkretniji, bez pola muke bi visili na njihovoj polovici ...
Bezveze nas seta jedan igrac. Valjda se ispuse.
Da je presing malo konkretniji, bez pola muke bi visili na njihovoj polovici ...
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 26 mar 2026, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nasa je ovo realnost jer je konj na poziciiji selektora
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ako isti izadju odmah u drugom, to bi bilo to od nas.
Trnokop mora vani.
Tabakovic izgledom vise doprinosi igri
Tabakovic izgledom vise doprinosi igri
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 26 mar 2026, 21:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Seo ce van ili ovako ili onako, mislim da ga Mora Barbarez mijenjati, visi mu dr. zuti. Memic tanak, Tahirovic je bas los, on nije ni trebao biti pozvan. Ermedin ne treba raditi pressing jer je uzalud kad Dzeko ne prati. Vels bolji prvo pol, zasluzili su vodstvo.
embrace the chaos
Normalno da će nas ubiti tempom kad je retard nabacao igrače bez ikakve tehnike i bez ikakvog pasa. Branimo se životom, samo trčkaramo za njima. Ybt lik se brani protiv drugoligaških igraca koji djeluju kao da su u najmanju ruku Engleska.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:36Ubili nas ljudi tempom.Sreca je samo pa nisu dobri u zavrsnici u smislu tog zadnjeg pasa.
Kod nas pola ekipe umrlo fizicki, a druga polovica ima kartone.
Lakse bi bilo kad bi imali vezni red.
- dubioza144
- Kontakt:
Cuj najgore poluvrijeme, pa mi evo bas ovako igramo sve utakmice samo na kraju se svrsi na rezultat ako se dobije, cijela ekipa naspanovana na lijevu stranu bilo kakav napad ako se krene ide na lijevu stranu a na desnoj ti 3x bolji tehnicki igraci koji ce mozda imat neki vic da pribas makar uputit sut prema golu. U veznom nema niko da uzme loptu i da dijeli pasove, kod nas napade organizuje Kolasinac tako sto nabija loptu il na dzeku il linijom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nama ovdje ne trebaju dva napadaca, jer nemamo igre ni za jednog, a kamoli za dvojicu. Sredina nam previse trpi zbog toga, a nije da se ionako mozemo pohvaliti kvalitetnim veznim redom. Ova strana preko Bajraktarevica ko da ne postoji, a na lijevoj je pitanje vremena kad ce Kolasinac ili Memic dobiti crveni. I zbog toga se Karic morao pozvati, nece valjda Mujakica poslati na Wilsona...
-
signalidunapark
- Kontakt:
Baš neobično za igrača kojem nije zadaća da organizuje napad.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:38Sunjic se krije iza njihovih igraca da ne bi slucajno primio loptu kad organizujemo napad![]()
Gledal ko Italiju? Kakvi su nam sljedeći protivnici?
Memic i Tahir napolje odmah na poluvremenu, sto zbog zutog, sto zbog lose igre. Grehota je da ti Kerim ne igra.
U zivotu je najvaznije jedno, a to su dvije stvari, rad, red i disciplina. Mi nista nemamo.......
U zivotu je najvaznije jedno, a to su dvije stvari, rad, red i disciplina. Mi nista nemamo.......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Albanija beton a ni Kosovo nije zaebancija
- PointBlank
- Kontakt:
Pisem komentar i evo ne znam sta reci.. dabogda, eto jedino to ostalo
Moze li ikako ikad biti isprobano??
—————————-Demir/Tabak —————————-
Kerim————————-Esmir————————-Memic
———————Hadzija————-Sunjic/Taha————
Moze li ikako ikad biti isprobano??
—————————-Demir/Tabak —————————-
Kerim————————-Esmir————————-Memic
———————Hadzija————-Sunjic/Taha————
VensanKasel je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:40Majke mi gledao poluvrijeme normala , uđem da malo vidim šta raja piše ma mrš , sve sami stručnjaci koji samo znaju pljuvati . Mada , na svakoj sportskoj temi je većina pljuvanje , šta ćeš narod poslije korone samo negativom se hrani ...
Mislim ok, ljudi su bolji od nas, to smo već znali. Isto kao što smo znali da nemaju kvalitet u posljednjoj trećini terena.
Naša tipična utakmica, branimo se, pa ako gore nešto uradimo dobro je... i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Selektor Welsa bolje postavio ekipu, predpostavio sve sta ce Barbarez uradit. Krila nasa nista nisu napravila.
Izvadit Demirovica bajrektarevica i memica (demir i memic imaju zute)
Ubacit tabakovica alajbegovica i onoga i Hull city.
Jednostavno su brzi po stranama moramo ici kroz sredinu a nemamo kreativca u sredini..
NIJEDNU JEDINU NICIJU LOPTU NISMO osvoili a visoci smo 95%.
Izvadit Demirovica bajrektarevica i memica (demir i memic imaju zute)
Ubacit tabakovica alajbegovica i onoga i Hull city.
Jednostavno su brzi po stranama moramo ici kroz sredinu a nemamo kreativca u sredini..
NIJEDNU JEDINU NICIJU LOPTU NISMO osvoili a visoci smo 95%.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Na stranu sad koje igrace Barbarez gura i kakav je kao trener sta je tacno problem? Vels je ekipa koja zavisi od tempa i tranzicije. Zbog toga ih klepamo i umrtvljujemo igru. Logicna odluka Barbareza. Ne znam jeste mozda ocekivali pasove od noge do noge sa Katicem, Tahirovicem, Sunjicem itd. Ko da nesto iskreira? Ne kontam sta ste zakukali. Ljudi tu negdje sa nama, igramo. Mozda i dobijemo.