Vule je bio najbolji stoper,bez konkurencije..pa i onaj drugi centarhalf Borca,Coric, nije los...
Torlak je spor takodjer..al jak u duelima i borben ...sasvim solidan igrac za nase prilike
Ovaj Gerhard(Berger
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a tesko bratee,al eto nada zadnja umire heheSamo F.K.S !! je napisao/la:Samo se nadam da ce Pehla igrat na derbiju umjesto Avdica
padobranac1978 je napisao/la:po meni danas Vucina bez premca,a onda H.Handzic koji me demantuje iz tekme u tekmu...samo neka nastavi..
hehehe e to je bilo prejako ehhehe ma 3 boda uzimamo garant aBd heheheMegamon je napisao/la:Imam nesto dobar osjecaj pred Travnik.Travnik ne moze ni u Evropu a vala ne moze ni ispasti tako da se nadam da nece igrati mesarski kako znaju.
Bogami znali smo mi i pobijediti u Travniku.Kad se samo sjetim Dine Hamzica poslije te utakmice.Dosao na tribinu i navijao sa nama
http://javno.ba/urednikov-odabir/pl-bih ... la-03.htmlIZBOR 24. KOLA
Momčad kola: FK Sarajevo
Igrač kola: Boško Milenković (FK Leotar)
Trener kola: Ibrahim Crnkić (FK Sloboda)
Potez kola: Dva promašena penala igrača Veleža
Navijači kola: Fukare (FK Sloboda)
Ma ta ista Drina je nama otkinula bod na Kosevu i sa tim bodom se mi sad nebi handrili hocemoli biti treci ili cetvrti ,nego bi vjerovatno sa tom pobjedom tad se okljucili ozbiljnije za neka od prva dva mjesta,al sad sta bi bilo kad bi bilo,protiv Drine ugl svi imaju 6 bodova u dva meca,mi cemo se brinuti hocemo li osvojiti 4 ili 2,ko zna sa ovim moguce je da ostanemo na ovom jednommma_hz je napisao/la:drina otpustila 5 svojih igraca i pitanje je hoceli uspjeti ikako zavrsiti regularno ovu sezonu...eee dobro je tu nam je mozda i jedina pobjeda u gostima ove sezone....ta 3 boda su mozda i odlucujuca za evropu...
Buraz to su mesari samo tako...Sjecam se skoro svakog gostovanja a jednog posebno kad je Haris Handzic igrao s gipsom na ruci a onaj njihov mesar Varupa ide s dvije noge da mu nogu slomi...Bit ce tesko al samo nas pobijeda zanima drugo nIsta !!! Moja prognoza 0-1...Megamon je napisao/la:Imam nesto dobar osjecaj pred Travnik.Travnik ne moze ni u Evropu a vala ne moze ni ispasti tako da se nadam da nece igrati mesarski kako znaju.
Bogami znali smo mi i pobijediti u Travniku.Kad se samo sjetim Dine Hamzica poslije te utakmice.Dosao na tribinu i navijao sa nama
Svaka cast ja bih jos i malog DUPOVCA pohvalio koji je odigrao za cistu 10-tku...ZLi je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:po meni danas Vucina bez premca,a onda H.Handzic koji me demantuje iz tekme u tekmu...samo neka nastavi..
Slazem se s tobom! Scepanovic i Handzic ciste desetke i konacno malo svjetlosti u igri nakon FORSIRANOG "CRNILA"...
Jos da ostali pijuni budu pametni,pa se ugledaju na iste, bilo bi malo oduska na iducoj tekmi...
Nase se samo nadati...ako bude dobro i jest...u textu se spominje i Dedic koji bi dosao zajedno sa Husrefom i radio sa golmanimaBuddy je napisao/la:Citam da bi vam Husref mogao doci, imal tu istine ?
BegAx je napisao/la:Ponuđena trenerska pozicija
Husref Musemić ponovo na klupi Sarajeva?!
Prema informacijama iz izvora bliskim FK Sarajevu, bivšem treneru „bordo kluba“ Husrefu Musemiću je ponovo ponuđena trenerska pozicija.
Iako je ostavka Mirze Varešanovića odbijena, uprava kluba i dalje razmišlja o rješenjima na klupi tima sa Koševa. Također, na klupi Sarajeva bi se mogao naći i bivši golman kluba i reprezentacije BiH Mirsad Dedić, a on bi obavljao ulogu trenera golmana.
Nema informacija o tome da li će Musemić prihvatiti poziv, a sudbina aktuelnog trenera Mirze Varešanovića bi u mnogome mogla zavisiti od naredne utakmice sa Travnikom na Piroti.
Sarajevo se trenutno grčevito bori da sačuva treću poziciju koja bi naredne sezone vodila u evropska takmičenja. Kao najveći konkurenti se izdvajaju ekipe Širokog Brijega i Olimpica.
AMIN x10000000![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.