Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
lijevo jaje da ce promasiti penal
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala lijepo i dovidjenja
Odmah obecati Pejcinovicu i Deketu prvih 11
Ovog nesrecnika ev.povuci na 10 ili na krilo da trci...
Ovog nesrecnika ev.povuci na 10 ili na krilo da trci...
Koji luzer.
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Ne serite. Losa utakmica pa sta, i on bi volio da je drugacije bilo. Idemo dalje, svi zajedno.
Oprosti se.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 26 mar 2026, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Nadat je se da je sacuvao golove za italiju.
Danas mnogo neprecizan.
Danas mnogo neprecizan.
Nije problem vecerasnja loša utakmica. **** svakom se desi loša noć. Problem je sto ovaj hadalj nema dobre utakmice u reprezentaciji. Moze on zabiti 786 golova u Farmerici (to valjda pokazuje snagu te lige) ali u reprezentaciji izgleda kao da je igrac iz Pofaličkog.
Popravni protiv Italije, ovo večeras je bilo ispod svakog nivoa. Hajde da promaši gol, nego on i loptu promaši dok se namjesti na desnu nogu. To ja na terminima radio jer lijevom ne znam ni ustat iz kreveta.
Danas uzasan. Work rate mu je vrh ali brate igrac niegovog kalibra ne moze sebi dopustiti ovakve promasaje. Penal mi halalim kakav god bio.
Nadam se da ce se psihicki dozvati za utakmicu protiv Italije svi mi znamo da je on bolji od ovog sto je veceras pokazao.
Nadam se da ce se psihicki dozvati za utakmicu protiv Italije svi mi znamo da je on bolji od ovog sto je veceras pokazao.
- Wilshere10
- Kontakt:
Zamalo da ispadnemo zbog Ermeta. Uglavnom se u sljedecoj utakmici ovakvim igracima sve otvori. Vidjet cemo. 
Momak je imao uzasan dan..desava se. Idemo dalje, nadati se da ce Demir ovo naplatiti protiv Italije
nije on uopšte bio neprecizan, da bi bio neprecizan moraš nešto i po golu opucati, ovaj promašuje lopte. pišam se ja na takvog napadača.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Problem je sto on igra u bundes a ide na sve lopte pogresnom nogom. Tri puta mu ide na lijevu da zakuca gol on ide suprotnom desnom i fula loptu. Tebra sta je ono. Ali strašno naprijed izgledaju demir i tabak.Wilshere10 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 23:45Zamalo da ispadnemo zbog Ermeta. Uglavnom se u sljedecoj utakmici ovakvim igracima sve otvori. Vidjet cemo.![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
FerdinandF
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Diadora, EdinjoBos, General505, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.