Ermedin Demirović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
ako se bas potrudi moze imat 5 golova u 50 nastupa, hvala choda
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Protiv žabara će mu se sve vratiti. Nije ga jednostavno htjelo večeras. Bitno je da se nalazio u šansama i to je odlika dobrog napadača
Najgori igrac u historiji fudbala
zabio je 4 u 40, al mu se vraca za 5 dana. klupa i nek igra bazdar, tabak, muslimovic npr
Da smo ispali napisalo bi se 30 stranica na ovoj temi. Sasvim opravdano.
Zaista ne znam šta mu je, onu šansu glavom mu uopšte ne fakturišem, to se brani jednom u 50 godina, ali da onako izgubi osjećaj i da promašli loptu dva puta, pa da ide pogrešnom nogom - e to ne mogu shvatiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JayCatwright
- Kontakt:
I protiv Ukrajine je promasio zicer na 1-0 za nas. Decko nema mentalitet, moze trcati do sutra.Virtu4l je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:41Da smo ispali napisalo bi se 30 stranica na ovoj temi. Sasvim opravdano.
Zaista ne znam šta mu je, onu šansu glavom mu uopšte ne fakturišem, to se brani jednom u 50 godina, ali da onako izgubi osjećaj i da promašli loptu dva puta, pa da ide pogrešnom nogom - e to ne mogu shvatiti.
- VensanKasel
- Kontakt:
To više govori o narodu , više vole da se izgubi da mogu liječiti svoje životne frustracije i vrijeđajući nego da pobjedimo , ko će hvaliti ...Virtu4l je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:41Da smo ispali napisalo bi se 30 stranica na ovoj temi. Sasvim opravdano.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Da smo zalosnu vrbu posadili u sesnaesterac Velsa, zabila bi bar jedan
Al mogu mislit koliki mu je kamen sa srca pao, realno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
legendarnadruga je napisao/la: ↑27 mar 2026, 00:11Demirovic da je pucao na Franca Ferdinanda jos bi bili Austro-Ugarska.
Veceras je promasio sve sto se moglo promasiti. One promasaje mu i mogu oprostiti, al onaj penal ne mogu
Dzeko - Tabakovic protiv talijana i to je to.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pravi igrač, evropska klasa. Doći će golovi ko i u klubu, Bog nagradi sve.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Guzonja je antitalenat.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Momak se našao u prilikama, nekad se desi da svaka uđe, a danas jednostavno nije išlo. Puna podrška, i onaj udarac glavom samo Bog zna kako mu je onaj odbranio, sve je uradio kako treba.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Neko ga za ruku veceras da ne profuli avion
Nikad se njemu ne desi za repku svaka da uðe. Ocajna statistikaTracy3McGrady je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:05Momak se našao u prilikama, nekad se desi da svaka uđe, a danas jednostavno nije išlo. Puna podrška, i onaj udarac glavom samo Bog zna kako mu je onaj odbranio, sve je uradio kako treba.
- PasodelMar
- Kontakt:
Podržavam njegovu borbu na terenu ali realizacija mu je katastrofalna. Naprijed trebaju igrati Alajbegovic-Dzeko-Bajraktarevic a umjesto njega podebljati vezni red. Kasnije zamjena Dzeko-Tabakovic i to je to.
- superFrankie
- Kontakt:
Zabija Demir za prolaz protiv Italije
Nije bio nista losiji nego inace, samo nije imao tap in na prazan go da ga preko rezultata ocijenite da je masina jer je zabio.. ubleha obicna, sreca pa smo prosli pa ce se ovo zaboravit.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nikad od Ermedina reprezentacija u smislu golova neće imati koristi. Pomirio sam se sa tim da je koristan u odbrani i za pressing, u napadu je rinaka žestoka.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Donnaruppa, ebi46, Goalgetter, Kajkutenjoyer, Kljukusar, KrajinaKing, Lewy21, LukavacBHF, MaroonBjelave, NeckoPD, perun, Proximic i 68 gostiju.