Ivan Bašić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivan Bašić
Punoooo bolji od tahirovića i odlično izveden penal kad je morao zabit.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Beduin
- Kontakt:
Veceras je zasluzio startnih 11 protiv Italijana. Dosta okretan, bolji protok lopte odlican, samo mu adekvatnog saigraca na sredini dodati u utorak.
Svaka cast za vecerasnju partiju.
Svaka cast za vecerasnju partiju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izuzev one poprecne lopte vrhunska utakmica, bude li Tahirovic ispred njega u utorak ponovo to je zlocin protiv covjecnosti.
- prisonbreak
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja sam puno puta bio kritičan prema njemu i općenito skeptik oko njegove igre karijere, ali za večeras kapa dole. Daleko, daleko, daleko bolji igrač od Tahirovića, fakat mi nije jasno kako ne može dalje od je.bene Rusije i Kazahstana.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Izuzetno kvalitetan igrac. Mislim da ce u utorak poceti.
U klubu dominira.
U klubu dominira.
Dijete bh lige i izdanak omladinske repke. Kada takvi doguraju do ovog nivoa i odigraju ovako dobro, malo šta se s tim može porediti.
Vrhunska igra.
Vrhunska igra.
Meni je bolji od Tahirovica sto se sinoc vidjelo.
Ima bolju kontrolu lopte, bolje pasove, i okretniji mi je od njega.
Misljenja sam da nam uz njega Sunjica ili Hadziahmetovica treba jos jedan veznjak, neka 10-tka koju smo u Misketu imali.
Da rijesimo rak ranu ove reprezentacije vezni red.
Ima bolju kontrolu lopte, bolje pasove, i okretniji mi je od njega.
Misljenja sam da nam uz njega Sunjica ili Hadziahmetovica treba jos jedan veznjak, neka 10-tka koju smo u Misketu imali.
Da rijesimo rak ranu ove reprezentacije vezni red.
Basic je pozitivno iznenađenje, stvarno je dobro odigrao. Svaka cast! Top 5 nasih igraca sinoc.
Preporodio nam je vezni red svojim ulaskom, a može se reći da je bio i jedini veznjak na terenu kad je ušao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Puno, puno sigurniji igrac od Bendzamina. Barbarez da je pametan, pa da malo ovog momka pogura. Dosta ljepse bi nam vezna linija izgledala sa njim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Upravo. Dosta se Benjo gurao, vrijeme je da se pomogne i drugim momcima, kad nam je već to “parola”
Pravo mi se svidio sinoć, uostalom kao i mnogima. Ako dobro pamtim, kad god je ušao, uvijek je pružio solidnu/dobru partiju - čitaj bolju od Benjamina. Ne mogu da vjerujem gdje igra i da ne može bolje od toga.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Mene je čak oduševila njegova igra u defanzivi. U zadnjih 20 minuta je par puta uklizao i osvojio loptu, nešto što je Beni nezamislivo.Coolpanda24 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 08:48Upravo. Dosta se Benjo gurao, vrijeme je da se pomogne i drugim momcima, kad nam je već to “parola”![]()
Pravo mi se svidio sinoć, uostalom kao i mnogima. Ako dobro pamtim, kad god je ušao, uvijek je pružio solidnu/dobru partiju - čitaj bolju od Benjamina. Ne mogu da vjerujem gdje igra i da ne može bolje od toga.
Vidim evo čisto statistički gledano imao je veći defanzivni doprinos od Šunjića i Benje zajedno.signalidunapark je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:02Mene je čak oduševila njegova igra u defanzivi. U zadnjih 20 minuta je par puta uklizao i osvojio loptu, nešto što je Beni nezamislivo.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CrvenoCrnaArmija, Edin TM87, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Micron, Sensei, Sveti, tuzlanskinacin, Zglavkar i 185 gostiju.